Call of Duty séria v roku 2017 údajne opustí vesmír a naberie smer Vietnam!

Activision sa iba tvári, že svojich zákazníkov nepočuje volať po návrate do minulosti. Len čo prehrmí sci-fi COD: Infinite Warfare, vraj oznámi výsadok do vietnamskej džungle.

pridal roberto 14.10.2016 o 11:14 pod hry
Call of Duty séria v roku 2017 údajne opustí vesmír a naberie smer Vietnam!

HRY > NOVINKY >

Podľa nepotvrdených informácií webu Fraghero nie je pravda, že Activision chce udržať sériu Call of Duty v sci-fi prostredí budúcich vojnových konfliktov. Rovnako ako konkurenčné Electronic Arts s jeho Battlefieldom, aj on si všimol, že hráči FPS sú už behaním po stenách, skákaním niekoľko metrov do výšky, využívaním dronov a strieľaním z (ešte) neexistujúcich zbraní prejedení a s láskou spomínajú na staré strieľačky zasadené do prostredia skutočných vojnových konfliktov. Dokonca sa tiež rozhodol neskočiť rovnými nohami do 2. svetovej vojny a tiež si vybral iný veľký konflikt, ibaže tak spravil neskôr ako EA.

Hry zo série Call of Duty majú trojročný vývojový cyklus, a aby bolo možné mať jedno Call of Duty každý rok, tri oddelené štúdia pracujú na vlastných projektoch. Vlani sme dostal Call of Duty: Black Ops III od Treyarchu a tento rok vyjde Call of Duty: Infinite Warfare od Infinity Ward. Zároveň vychádza remaster Call of Duty 4: Modern Warfare, ktoré sa dá získať iba ako prívesok k Infinite Warfare, čo by sa tiež dalo interpretovať tak, že Activision si nie je istý úspechom novej hry, ktorá priaznivcov FPS-iek vystrelí až do vesmíru, kde budú plniť misie v bezváhovom stave. Nakoniec, prvý trailer dostal na YouTube rekordný počet palcov dole.

Call of Duty séria v roku 2017 údajne opustí vesmír a naberie smer Vietnam!

Tretím štúdiom pracujúcim na sérii Call of Duty je Sledgehammer Games, ktorého história údajne hrá rolu v tom, prečo sa COD presunie práve do vietnamského konfliktu. Jej zakladatelia si totiž môžu pripísať zásluhy na úspechu third-person survival hororu Dead Space. Po tomto úspechu založilii a následne predali Activisionu Sledgehammer za účelom vytvorenia aspoň rovnako dobrého third-person spin-offu Call of Duty série. Už bol na svete 15 minútový prototyp interne známy ako Call of Duty: Fog of War, pričom akčná adventúra sa mala odohrávať v Laose.

Potom ale udalosti zaviali Sledgehammer iným smerom. Activision prišiel o polovicu štúdia Infinity Ward, pretože nespokojné vedenie a jeho verní zamestnanci odišli založiť Respawn Entertainment a sériu Titanfall. Chýbajúcu pracovnú silu Activision nahradil Sledgehammerom, ktorý sa tak spolupodieľal na COD: Modern Warfare 3. Projekt Fog of War bol zamrazený a neskôr zrušený, keď spokojný Activision prijal Sledgehammer do rodiny štúdií starajúcich sa o hlavnú sériu. Samozrejme dostalo inštrukciu držať sa sci-fi smerovania série a prinieslo COD: Advanced Warfare a prestrelky vojakov v exosuitoch, takže veci vytvorené pre Fog of War boli nepoužiteľné. To ale neplatí teraz, keď je treba chytiť sa trendu a vrátiť sériu ku koreňom. Laos môže byť ľahko pretvorený na susedný Vietnam.





Call of Duty séria v roku 2017 údajne opustí vesmír a naberie smer Vietnam!  Call of Duty séria v roku 2017 údajne opustí vesmír a naberie smer Vietnam!
Páči sa mi!

Zaradené pod: Call of duty






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19492)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk