Týždenník - Návrat Mafie

Tento týždeň ovládlo vydanie Mafie 3, dlho očakávaného titulu, ktorý sa konečne ukázal a predviedol svoje svetlé aj temné stránky. Dopĺňal to Gears of War 4 a rôzne drobnosti, ako nový mobil od Google.

pridal saver 9.10.2016 o 22:15 pod hry
Týždenník - Návrat Mafie

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň ovládlo vydanie Mafie 3, dlho očakávaného titulu, ktorý sa konečne ukázal a predviedol svoje svetlé aj temné stránky. Dopĺňal to Gears of War 4 a rôzne drobnosti, ako nový mobil od Google.

Samotná Mafia 3 vyšla v piatok a to bez predchádzajúcich recenzií, keďže 2K sa ich zdržalo a chcelo nechať predávať značku. Recenzie sa už pomaly objavujú a budú rozmanité, podľa toho ako komu sadol štýl. Prvé dojmy sme si zhrnuli už po vydaní a aj po pár desiatkach hodín hra nie je zlá, ale vidieť, ako sa autori sústredili na atmosféru, postavy, mafiánske misie a z vedľajších možností veľa vecí porušili a to aj v interaktivite. Ale samotná akcia, jazda, spracovanie mesta, misie a ovládanie štvrtí je dobre vyriešené, mesto je masívne a rozmanité, aj keď zahalené v možno až príliš zahmlenej grafike. Na PC bola pôvodne hra uzamknutá na 30 fps, ale prvý patch už vyšiel a odstránil zablokovanie, a teda môžete si užívať aj 60 fps, ak máte dostatočne rýchlu grafiku.

Popritom Gears of War 4 prichádza o dva dni, kde recenzie už vyšli dopredu a aj medzi nimi aj tá naša recenzia. Kde môžete čakať pokračovanie v príbehu Marcusa Fenixa, teraz už po rokoch, kedy sa púšťa do novej vojny spolu so svojim synom. Znovu čakajte cover štýl, veľa akcie, brutality, teraz svoje spraví aj počasie, nebude chýbať ani multiplayer, kooperácia v kampani, kde poteší splitscreen a aj Horde mód. Ak hru plánujete hrať na PC, čakajte, že je na tom výkonovo veľmi dobre.

Z iných noviniek sa Sapkowski posťažoval, že Zaklínač hry ubližujú jeho knihám, EA ponúklo zadarmo na origine pôvodného Dungeon Keepera. K tomu Skyrim a Fallout už dostanú mody aj na PS4, aj keď obmedzené o ďalší obsah, a slovenskí vývojári ohlásili svoju hru na štýl Pokémon Go. A svoju prvú hru ohlásil aj astrofyzik Neil deGrasse Tyson, ktorá by mala byť niečo ako vesmírny sandbox. Zo zaujímavostí Square Enix už ohlásilo, ako to je s PC verziou Final Fantasy XV, ku ktorej hovoria, že jej vývoj by trval viac ako rok. Možno však na rok sľúbili exkluzivitu konzolám, tak po roku to dajú na PC. K tomu nám prichádza aj kompletná edícia Rise of the Tomb Raider s novým obsahom.

Sony tento týždeň ukončilo embargo na recenzie na PS VR, ktoré ohodnotili virtuálku ako masovú, keďže je lacná, nie je síce najkvalitnejšia, ale postačí. Predstavili sme si aj tituly, ktoré nás k vydaniu tento mesiac čakajú. Z ďalších konzol Nintendo stále svoju NX konzolu nepredstavilo, ale von sa dostali nové informácie  a vraj má byť 3-4 krát rýchlejšia ako WiiU s tým, že by bola postavená na mobilnom Tegra čipe s Pascal jadrami.

Z hardvéru, konkrétne z mobilov nám svoje nové výtvory predstavil Google a to Pixel a Pixel XL, decentné mobily, aj keď prekvapivo drahé, keďže Nexusy boli nastavenie cenovo výrazne nižšie.

Z recenzií sme si okrem Gears of War 4 priniesli aj videorecenziu na FIFA 17, pridali sme naše hodnotenie Bunker titulu, Pro Evolution Soccer 2017, zhrnuli sme aj piatu epizódu Hitmana, nového Paper Maria a aj malé hry Project HighriseEisenhorn: Xenos, Obliteracers, Blade Arcus from Shining a Tomorrow Children.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18379)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk