Recenzie na PS VR vychádzajú

Recenzie na PS VR, virtuálnu realitu pre PS4 konzolu vychádzajú a naznačujú čo môžeme od virtuálky čakať.

pridal saver 5.10.2016 o 19:40 pod hry
Recenzie na PS VR vychádzajú

HRY > NOVINKY >

Recenzie na PS VR, virtuálnu realitu pre PS4 konzolu vychádzajú a naznačujú čo môžeme od virtuálky čakať. Viac menej sme to už počúvali celý za uplynulý rok sa VR skúšalo na každej výstave. Môžete tak čakať decentnú virtuálku za nižšiu cenu ako konkurencia, vďaka čomu to je prakticky virtuálka pre masy. Nemá takú kvalitu ako PC virtuálky, má nižšie rozlíšenie, nižší pozorovací uhol, ale obraz je stále dostatočne kvalitný. 

Samotný headset je podľa recenzií dizajnovo najkrajší, najpohodlnejší zo všetkých. Kábel vás príliš nebude obmedzovať, ale motion tracking niekedy môže vypadávať a uhol zachytávania kamery je jej slabosťou, rovnako ako aj to, že nevidí za vás. Viac to pekne rozpísala recenzia na IGN, kde dali virtuálke slušných 8.5/10

 

Podobne to vidí Arstechnica, ktorá to zhodnotila ako niečo medzi, medzi jednoduchými mobilnými VR headsetmi a hi-endovými PC headsetmi, ako kvalitou, tak aj cenou. Čo sa týka kvality hier, tie sú vizuálne o polgenerácie späť oproti PS4 titulom, teda sú orezané a aj to vidieť. PS4 Pro tu bude mať svoje využitie. Napríklad Driveclub VR je napríklad výraznejšie menej detailný, ale zase grafika vozidiel je dostatočne ostrá, aby ste na rozdiely zabudli a užili si jazdu.

Game Informeru sa až tak nepáčila a dali hodnotenie C-, hlavne pre zdravotné problémy, kde recenzentovi bolo z virtuálky zle, na rozdiel od Oculusu alebo Vive, kde ho len bolela hlava. Je to však individuálne pre každého hráča. Cnet dal 7.9, Digital Foundry sa na to pozrelo z technického hľadiska, a napríklad recenziu má aj PSlifestyle.

Recenzie na PS VR vychádzajú

Z hier sa zhromaždili recenzie hlavne na Rush of Blood, ktoré je jednoduchou a kratšou, ale zábavnou záležitosťou, weby mu dali napríklad: Gamespot – 5, Destructoid – 7.5, TheSixthAxis – 7, Digital Spy – 9, IGN – 6 a Gamereactor UK – 5, Gameinformer - 7. Podobne krátke je aj Batman Arkham: VR, ale Driveclub VR môže fanúšikov racingoviek potešiť. Tu pri štarte nečakajte žiadne killer tituly, ktoré by vás výrazne očarili, ale zahráte sa a postupne prídu aj zaujímavejšie veci, napríklad VR prídavky k väčším hrám, ako Rise of Tomb Raider, Star Wars Battlefront a ďalšie.

Čo sa týka finálnej ceny, ak chcete samotnú virtuálku, máte ju za 400 eur, ak nemáte dva Move ovládače a kameru, tak 500 eur, ak pridáte štandardnú PS4 konzolu tak spolu bude cena 800 eur, alebo ak už pôjdete po PS4 Pro, tak 900 eur. Pre porovnanie pri PC virtuálkach je to od tých 1500 eur za komplet.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20024)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk