Začala druhá sezóna Competitive play v Overwatch, zhrňme si všetky zmeny a novinky

Na PC a konzolách dnes začína druhá sezóna Competitive play v Overwatch, s ktorou prichádza nová mapa a ďalšie väčšie a menšie novinky

pridal matus_ace 8.9.2016 o 17:46 pod hry
Začala druhá sezóna Competitive play v Overwatch, zhrňme si všetky zmeny a novinky

HRY > NOVINKY >

Na PC a konzolách dnes začala druhá sezóna Competitive play v Overwatch, s ktorou prichádza nová mapa a ďalšie väčšie a menšie novinky. Novou mapou je už dobre známe nemecké mestečko Eichenwalde, ktoré nám autori predstavili na Gamescome. Spolu s ním do hry prichádzajú aj dva nové legendárne skiny pre Reinhardta. Ďalšie novinky sa už týkajú samotnej druhej sezóny a zmien, ktoré prináša.

Prvá veľká zmena sa týka samotného skill ratingu v druhej sezóne. Ten už bude fungovať v rozšírenom rozsahu od 1 do 5000, aby hráčom dal detailnejší prehľad ich progresu. V rámci toho sa bude deliť na 7 tierov, od Bronze po Grandmaster. Hráči s ratingom nad 3000 (Diamond) navyše po novom musia odohrať aspoň jeden zápas za 7 dní, inak im rating každých 24 hodín klesne o 50 bodov. Okrem hráčov v najvyšších dvoch tieroch sa už nebude dať padnúť dole po dosiahnutá určitého tieru. Vo väčšine tierov navyše nebude možné, aby boli v skupine hráči, ktorých rozdiel v ratingu je väčší ako 1000. Od tieru Diamond nesmie byť rozdiel väčší ako 500.

Začala druhá sezóna Competitive play v Overwatch, zhrňme si všetky zmeny a novinky

Veľa hráčov v priebehu prvej sezóny nadávalo na rýchlu smrť v zápasoch, ktorá náhodne rozhodla o tom, ktorý tím bude po nerozhodných kolách útočiť a ktorý brániť. To je tiež už minulosťou. Hra prináša vylepšený systém časovej banky a taktiež bude možné, aby Assault a Assault/Escort mapy skončili remízou. Za výhry stále získate Competitive body, no aj ich systém sa zmenil. Za výhru získate 10 bodov, no aj cena zlatých zbraní narástla na 3000, týmto autori reagujú práve na remízy. Navyše pridali aj strop. Po získaní 6000 Competitive bodov už v sezóne nebudete môcť získať ďalšie, budete však odmenení po konci sezóny.

Zmeny sa dočkal aj rebríček TOP 500. Aby ste sa doň dostali, musíte mať na konte aspoň 50 zápasov a taktiež musíte zostať v priebehu celej sezóny aktívni. Ak teda nezahráte aspoň jeden zápas každých 7 dni, z rebríčka vypadnete. Druhá sezóna prináša aj zmeny v penalizáciách. Nedávno pribudla 10 minútová penalizácia pre opustenie zápasu. Novinkou ale bude, že hráči budú musieť odohrať viac celých zápasov, aby sa ich účet vrátil do dobrého stavu.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 24. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19585)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk