EVE Online prechádza na free-to-play

Impériá začali masovo produkovať nové klony, ktoré sú tak nenáročné na výrobu, že si ich noví piloti môžu vziať na výlet do vesmíru úplne zadarmo.

pridal roberto 1.9.2016 o 14:55 pod hry
EVE Online prechádza na free-to-play

HRY > NOVINKY >

Vesmírne sandboxové MMORPG EVE Online je online už od mája 2003. To je rok, keď bol prvýkrát spustený Steam a keď vyšlo Call of Duty (to úplne prvé), Star Wars: Knights of the Old Republic a Deus Ex: Invisible War. Odvtedy samozrejme prešlo dlhú cestu a vďaka vojnovým konfliktom, v ktorých boli zničené virtuálne lode drahšie než reálne automobily, sa párkrát dostalo aj do neherných médií. Ale nič nemôže trvať nezmenené donekonečna a autori EVE Online sú pripravení urobiť jeden veľký krok a svoju hru ponúknuť hráčom zdarma. Brány sa majú otvoriť už v novembri.

Štúdio CCP Games svojim verným hráčom vysvetľuje, že vždy chcelo mať vo svojom vesmíre čo najviac pilotov, pretože viac pilotov znamená viac zábavy, ale dlho tomu bránili technické obmedzenia. EVE sa totiž nehrá na oddelených serveroch, ale v jedinom priestore spoločnom pre všetkých hráčov. Teraz je vraj už pripravené po stránke hardvéru i softvéru a nápor nových hráčov autorov nezastihne nepripravených.

EVE Online prechádza na free-to-play

Hra zdarma ale bude mať svoje obmedzenia a autori neskrývajú, že neplatiacim hráčom budú dané jasné medze, pokým platiaci budú pokračovať ako doteraz. Rozdelí ich systém klonov (vďaka ktorým charakter po zničení jeho lode neumiera). Doterajšie plnohodnotné klony budú odteraz nazývané klonmi v štádiu omega, pokým hráči využívajúcimi free prístup budú mať menejcenné klony štádia alfa. Nový typ klonov bude môcť používať iba určité skilly a do určitého levelu so zameraním na fregaty, torpédoborce a krížniky technologickej úrovne 1. Ako omega, aj ony začnú so 400 tisíc bodmi skillu, ale v rámci obmedzeného listu sa ich vývoj zastaví pod 5 miliónmi bodov skillu, pričom obzvlášť obmedzené budú skilly na "farmenie", aby pod náporom množstva hráčov s množstvom voľného času nepadla celá hráčmi riadená ekonomika.

Obmedzenia neznejú najlepšie, ale hráči si hru zadarmo vyskúšajú a pritom nebudú obmedzovaní v skúmaní sveta ani v bojovaní po boku tisícov spoluhráčov. Koho bude hra baviť, môže plynulo prejsť do štádia omega. Na webstránke je pritom už dlhší čas dostupný 14 dňový free trial a šikovní hráči si herný čas môžu platiť aj in-game menou.





Páči sa mi!

Zaradené pod: free2play, MMO






EVE Online prechádza na free-to-play
PC

Vývoj: CCP Games / Evolution Vault
Štýl: Stratégia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 6. máj 2003
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19547)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk