Ubisoft sa z neúspechu poučil, nedokončené hry bude odkladať

Ubisoft je jedným z najväčších hráčov v hernom priemysle. Neúspechy veľkých značiek ako Watch Dogs, či Assassins Creed, celú spoločnosť prinútili k prehodnoteniu politiky vydávania hier. Čo sa teda Ubisoft chystá zmeniť ?

pridal Gam_er 4.8.2016 o 8:21 pod hry
Ubisoft sa z neúspechu poučil, nedokončené hry bude odkladať

HRY > NOVINKY >

Ako iste viete, v posledných rokoch sa nad Ubisoftom vznášala vlna kritiky. Pravidelný grafický downgrade, bugy, všemožné chyby a mnoho nedotiahnutých vecí, v ich najočakávanejších tituloch a značkách ako Watch Dogs či Assassins Creed, boli u nich tak povediac na dennom poriadku. Tieto problémy sa museli riešiť rôznymi aktualizáciami, takpovediac za pochodu, hneď po vydaní hry, kedy ich rozhorčení hráči odhalili. Trošku odľahčene by sa dalo povedať, že si z nás Ubisoft niekedy naozaj urobil svojich neplatených beta testerov. Práve to spôsobilo, že sa vedenie Ubisoftu muselo zamyslieť nad politikou vydávania hier. Podľa všetkého si konečne uvedomujú, že dôležitejším faktorom, než tlačiť na vydanie hry v presne stanovenom termíne, je jej samotná kvalita. Tieto slová potvrdzuje aj samotný Alain Corre, riaditeľ Ubisoft EMEA, ktorý tvrdí, že pokiaľ hra naozaj nie je perfektná a dotiahnutá, sú rozhodnutí ju odložiť. Práve takýto odklad, tohto roku postihol aj nový diel série Assassins Creed, čo potvrdzuje, že Ubisoft to tento krát myslí vážne. 

„Všetko čo chceme je, aby boli naše hry perfektné hneď po ich vydaní. Hodláme to dokázať tým, že ich príprave teraz venujeme presne toľko času, koľko budú potrebovať. Toto je naším poslaním, našou misiou. Krásou tejto misie je tiež to, že sme sa rozhodli dať hrám viac času, najmä keď sa domnievame, že ešte nie sú úplne hotové. Samozrejme, snažíme sa dodržiavať termíny, ale niekedy musíte urobiť ťažké rozhodnutie o tom, že projekt pozastavíte, odložíte alebo vrátite o kúsok späť. Niekedy sa to dokonca stane aj dva krát a to všetko preto, že stále nie sme presvedčení o tom, že je daný projekt stopercentne dokončený. Kvalita našich hier je pre nás mimoriadne dôležitá. Každý deň pracujeme, aby sme sa ubezpečili, že svety ktoré vytvárame sú tak perfektné, ako je to len možné. Skôr, než hry vypustíme do sveta, sa o ich kvalite budeme ubezpečovať aj komunikáciou s fanúšikmi,“ tvrdí Alain Corre. 

V inom z rozhovorov Corre tiež vychválil Watch Dogs 2, kde povedal, že pôjde o najúžasnejšiu hru, ktorá nás bude na konci roka čakať. Okrem toho ešte tvrdí, že majú množstvo nápadov, ako vylepšiť svoje projekty, čím pravdepodobne narážal aj na pripravovaný Assassins Creed, ktorý uvidíme budúci rok. Ešte skôr nás však čaká spomínaný Watch Dogs 2, ktorý nám určite prezradí, či sa Ubisoft naozaj zo svojich chýb poučil. 





Ubisoft sa z neúspechu poučil, nedokončené hry bude odkladať
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk