Microsoft E3 press konferencia (18:30)

O 18:30 začne svoju press konferenciu Microsoft a ponúkne nám na nej ako Xbox One, tak aj Windows 10 novinky.

pridal saver 13.6.2016 o 17:55 pod hry
Microsoft E3 press konferencia (18:30)

HRY > NOVINKY >

O 18:30 začne svoju press konferenciu Microsoft a ponúkne nám na nej ako Xbox One, tak aj Windows 10 novinky. Konkrétne už máme potvrdený nový Xbox Slim (zrejme za 299 eur), možno k nemu pribudnú malé streamovacie Xbox zariadenia, určite to doplní Forza Horizon 3, Halo Wars 2, Sea of Thieves, Recore ale aj Gears of War 4, predstaví sa Dead Rising 4 a možno aj State of Decay. Cloudovú deštrukciu nám ukáže Crackdown 3 a viac zo svojej hrateľnosti nám ponúkne Scalebound. Nebudú chýbať nové hry a arkádovky.  Chýbať by nemal Hololens, Minecraft a možno Oculus Rift.

Microsoft ponúka Livestream na svojej stránke ale môžete sledovať aj cez Gamespot YouTube.

 

Microsoft konferenciu otvára predstavením nového Xbox One S, teda slim verzie Xbox one, ktorá je o 40% menšia a s diskom do 2TB, pridá 4K rozlíšenie, HDR podporu pre hry a videá a nový gamepad s wireless a bluetooth pripojením. Predávať sa začne v auguste sa 299 dolárov.

Z hier začínajú Gears of War 4, ktoré bude prvé v Play Anywhere funkcii a teda kúpite si raz a budete môcť hrať na Windows 10 aj na Xbox One a to aj multiplayer proti sebe. K tomu priamo ohlasujú Horde 3.0 mód, ktorý bude popri multiplayeri a kooperácii ďalší online mód v hre. Nasleduje ukážka gameplayu zo singleplayeru hry, kde nechýba ani pôvodný hrdina Marcus Fénix.  Plus Gears of War 4 dostane aj špeciálny Elite gamepad.

Nasleduje Killer Instinct, ktorý už má 7 miliónov hráčov a dostáva Generala Raama z Gears of War. Ten bude zadarmo k zahratiu počas tohto týždňa.

Ďalšou predstavenou hrou je  Forza Horizon 3 v Austrálii. Bude to najrozsiahlejšie prostredie v Horizontoch doteraz, a ešte rozmanitejšie. Teraz ešte viac zameraná aj na offroady, ale nebudú chýbať superšporty na cestách. Samozrejme hra vyjde ako pre Xbox One, tak aj pre Windows 10 a to 27. septembra. Rovnako ukazujú multiplayer kombinovaný na Xboxoch a PC, konkrétne ide o novinku v hre a to kooperačnú kampaň pre štyroch hráčov.

Ďalšou Xbox One a Windows 10 exkluzivitou je Recore, ktorý už dostáva gameplay prezentáciu a ukazuje hlavnú hrdinku a jej robota v akcii.

Na Xbox prezentáciu prišilo aj Final Fantasy X, ktoré ukáže prvé gameplay demo na Xboxe a to boj proti titanovi. Hra vyjde v septembri ako bolo predtým už ohlásené. Ďalším titul je odprezentovaný trailerom a je to Division expanzia Underground naplánovaná na 28. júna pre Xbox, kde hra dostane nové prostredie. Nechýba ani Battlefield 1, ktoré prichádza odprezentovať DICE.  Tu budú mať hráči s EA Access na Xbox One samozrejme predčasný prístup a zahrajú si ju už 13. októbra. Teraz o týždeň skôr ako ostatní.

Ďalšiu sekciu prezentácie otvára Mike Ybarra, ktorý prezentuje Xbox Live. Približuje spätnú kompatibilitu, crossplatform, a ohlasuje príchod background music, language možnosti, cortanu a to už v lete. Plus na jeseň prinesie Cluby, kde sa budú stretávať hráči so spoločnými záujmami,  hľadanie - Looking for Group, kde budú hráči ľahšie hľadať hráčov s podobnými záujmami . Pridá sa aj Arena, nová turnajová platforma pre Xbox Live, kde si budú hráči vytvárať sami turnaje a zároveň ich bude môcť organizovať aj vydavateľ.

Prichádza Minecraft, ktorý ohlasuje možnosti sharovania svojich svetov cez Xbox Live a hranie spolu s inými platformami. Nový update sa bude volať Friendly update a bude fungovať na mobilných platformách, Windows 10 a cez Gear VR.   Gear VR prezentuje sám John Carmack.  Ohlasujú aj texture packy a addony pre Windows 10 verziu a mobily.  Pre konzoly výjdu tieto prídavky budúci rok.

Konečne sa vrátil späť titul od tvorcov Limbo a to parádne atmosféricky vyzerajúci Inside, niečo ako Another World pre túto generáciu.  Vyjde 29. júna.  Plus Limbo je odteraz zadarmo na Xbox One.  Dopĺňajú to trailerom s Indie hrami kde ukazujú tituly ako Deliver us To moon, Far, Shadow Tactics, Culling, Beacon, Stardew Valley, Hand of Fate 2, Below, Raiders a ďalšie.  Spomínajú aj ARK, ktorý bude spojený cez Play Anywhere s Windows 10 a veľkú prezentáciu dostáva We Happy Few, hra v ktorej sú všetci zdrogovaný... okrem vás. Hra príde na Xbox Game Preview 26. júla.

Nasleduje CD Projekt s kartovou hrou Gwent. Pracovali na ňom posledný rok a bude to plnohodnotná multiplayerová záležitosť s plnou crossplatform podporou a aj kampaňou.  Stále to bude kartová hra postavená na skille. Musíte blafovať a využívať svoje karty zo štyroch skupín. Beta vyjde už v septembri na Xbox One a PC.

Prichádza Bandai Namco s Tekken 7 gameplay ukážkou. Hra vyjde začiatkom roka 2017 a bude ponúkať aj príbehový mód. K tomu Tekken Tag tourament 2 je teraz zadarmo na Xbox One. Nechýba ani predstavenie Dead Rising 4, ktoré vyjde na Windows 10 a Xbox One už na jeseň tohto roku.

Scalebound od Platinum games vyjde v roku 2017 a ukazuje nový gameplay s najväčším boss fightom v hrách doteraz a to rovno v kooperácii. Hra vyjde na Xbox One a Windows 10 s Play Anywhere funkciou, nakoniec ako prakticky všetky hry, ktoré prináša Microsoft.

Pirátska hra Sea of Thieves od Rare sa prezentuje atmosférickým trailerom a vyjde na Xbox One a Windows 10. Dopĺňa ho gameplay, ktorý dali hrať hráčom bez predchádzajúcich skúseností s hrou. Zisťujú ako rozbehnúť loď ale aj to, že sa v hre môžu opiť a aj to, že sa ich loď môže v bojoch potopiť.

Podľa očakávaní nechýba ani zombie titul State of Decay 2. Rovnako prichádza na obe Microsoft platformy. Bude vylepšovať možnosti pôvodnej hry, ale pridáva aj online kooperáciu.

Ďalšou prezentáciou je Halo Wars 2, strategické halo s parádnymi animáciami, ktoré rovnako príde na Xbox One a Windows 10. Hra vyjde 21. februára 2017. Teraz sa dostaneme na Ark a nových nepriateľov Banished, s novým veliteľom s masívnou armádou Brutes. K tomu beta na Xbox One  práve začína a bude prebiehať od 13. júna do 20. júna.

Konferenciu uzatvára Phil Spencer a zhrnul Xbox One S a ohlasuje aj ďalší krok v 4K a VR hraní... a to 6 Tflopovú konzolu a 8 jadrovým procesorom - Project Scorpio.  Pôjde o najvýkonnejšiu konzolu doteraz a vyjde na jeseň 2017.  Všetky Xbox One konzoly budú spolu kompatibilné.





Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Microsoft E3 press konferencia (18:30)  Microsoft E3 press konferencia (18:30)
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk