Čo predstaví na E3 Microsoft?

Zhrňme si čo zatiaľ vieme o ohláseniach pripravovaných na E3. Teraz sa pozrime sa Microsoft, kde sa toho za posledné týždne objavilo naviac.

pridal saver 4.6.2016 o 13:57 pod hry
Čo predstaví na E3 Microsoft?

HRY > NOVINKY >

Zhrňme si čo zatiaľ vieme o ohláseniach pripravovaných na E3. Teraz sa pozrime sa Microsoft, kde sa toho za posledné týždne objavilo naviac.

Microsoft sa na E3 bude znovu venovať Xbox One a Windows 10, ich zbližovaniu a ohlási aj minimálne jednu novú verziu Xbox konzoly. Z hier čakáme bližšie pohľady na už známe tituly ako aj novinky, hlavne novú Forza Horizon 3. Ukáže sa Gears of War 4 a ďalšie tituly.

Hardvér:

- Xbox One slim - takmer určite Microsoft na E3 predstaví novú verziu Xbox One, zrejme slim, ktorá bude menšia a mierne upravená a s 4K podporou. Výkonom by mala ostať rovnaká, zmeniť by sa mohla architektúra čipu na 14nm, plus hovorí sa o verzii s 2TB diskom. Pravdepodobne bude v bielej farbe a ak ju ohlásia teraz predávať by sa začala už o nejaký mesiac.  Konzola má byť o 40% menšia a má mať zabudovaný zdroj.

- Nižšia cena - zo slim verziou príde aj nižšia cena, je otázne však, či ju udržia ešte na 299 dolároch, alebo klesnú ešte na 249 dolárov. Stará verzia by sa dopredala ešte lacnejšie.

- Nový Xbox One gamepad - k novej Slim verzii pribudne aj nový gamepad, ktorý bude mať špecifické vylepšenia na ovládanie hier a xboxu (možno zabudujú mikrofón pre ovládanie cortany, alebo pridajú aj motion senzory).  Určite gamepad nepôjde cestou Elite gamepadu.

- Xbox streamovacie zariadenia - je možné, že Microsoft predstaví dve menšie zariadenia v podobe streamovacích boxov. Konkrétne jedno má byť minikonzola na malé hry, videá, filmy, aplikácie a streamovanie, druhé možno čisto streamovací kľúč s Xbox brandingom.

Zrejme nebudeme nič počuť o výkonnejšej verzii Xboxu, tá eventuálne vyjde budúci rok a teraz ju nie je dôvod spomínať.

Hry:

- Ukáže sa Sea of Thieves, online hra od Rare, ktorá bude pripomínať štýl Division a Destiny s miešaním singleplayer a MMO prvkov.

- Forza Horizon 3 bude určite predstavená a mala by sa teraz odohrávať v Austrálii. Mali by sme ju vidieť na Xbox One aj PC.

- Ukáže sa jesenné Halo Wars 2, ktoré by mohlo dostať v lete beta test, ale popritom možno budeme počuť aj prvé ohlásenie Age of Empires

- Zo zombie hier by mal byť ohlásený nový Dead Rising, možno aj State of Decay online.

- Chýbať nebude Gears of War 4, a blížiace sa hry ako Recore, Crackdown 3, Scalebound a ďalšie. Z Arcade titulov určite Inside, Cuphead, Below, Ashen.  Plus pridajú ďalšie hry tretích strán a to hlavne Battlefield 1, možno aj Titanfall II.

- Samozrejme sa bude veľa hovoriť o Anniversary update pre Xbox One, kde by okrem iného mohla prísť funkcia streamovania hier z PC ako aj streamovanie hier cez internet. Prepoja sa aj Store, čím bude Microsoft stále viac previazavať ponuku Xboxu a Windows 10

- Plus prekvapivo veľa vývojárov začalo naznačovať VR tituly pre Xbox One, aj keď je otázne presne čo by v tejto oblasti mohol Microsoft ohlásiť, keďže to by sa oplatilo spúšťať až na ďalšej výkonnejšej verzii konzoly. Ale podpora pre aktuálnu verziu nie je vylúčená a jednoduché hry môže zvládnuť, plus je tam možnosť pridania externej výkonovej jednotky.  Ak by Microsoft išiel do VR môžeme čakať podporu pre Oculus Rift.

Chýbať by nemal ani Minecraft a Hololens .

 E3 bude budúci týždeň s tým, že Microsoft bude mať press konferenciu 13. júna o 18:30.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19786)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk