V príbehu Battlefieldu 1 budete hrať za viac postáv

Nový Battlefield 1 bude upravovať aj štýl kampane. Už to nebudú malé uzavreté boje ako v kampani.

pridal saver 8.5.2016 o 11:41 pod hry
V príbehu Battlefieldu 1 budete hrať za viac postáv

HRY > NOVINKY >

Nový Battlefield 1 bude upravovať aj štýl kampane. Už to nebudú malé uzavreté boje ako v kampani. Autori na prezentačnom evente prezradili, že kampaň bude teraz vernejšie zobrazovať otvorený sandbox Battlefieldu.  Teda zrejme dostaneme prepojené rozsiahle bojiská a veľké vojny. Dodávajú, že hra bude obsahovať viac možností a rozmanitosti ako v predchádzajúcich hrách. 

Samotný príbeh bude o skupinke ľudí, ktorí sa budú vysporiadavať s meniacim sa svetom svojou vlastnou cestou. Teda nebude zameraná na jednu postavu, ale na viac postáv, na rôznych bojiskách sveta. K čomu autori dodávajú, že práve toto umožní hráčom vybrať si rôzne viac otvorené prístupy. Zároveň chcú ukázať aj stránky vojny, o ktorej ľudia bežne nevedia. Napríklad aj tým, že jednou z postáv bude černoch, ďalšou bude beuínska žena, ktorá bude tiež hrateľná v kampani. 

Leaky hovoria, že kampaň bude mať 6 epizód, možno za šesť postáv v šiestich prostrediach, kde každé by bolo malý otvorený svet. Zatiaľ to však EA nepotvrdilo.

Čo sa týka umiestnenia hry boli spomenuté talianske Alpy, Arabské púšte, ale dostaneme sa aj do námorných bojov. Zo stránky zbraní a vozidiel to bude rovnako rozmanité a to od mečov, cez automatické pušky, lietadlá až po tanky a bojové lode.

Autori hovoria, že je tam mylná predstava o tom, že sa v prvej svetovej vojne bojovalo len mušketami. Ale nie je to pravda, bol to čas nových zbraní a majú tam veľkú voľnosť výberu vybavenia, či už pre singleplayer, alebo multiplayer. K multiplayeru už ohlásili podporu pre 64 hráčov, classy vojakov, ale zatiaľ nepotvrdili, či budú v leveloch aj hrdinské postavy ako v Battlefronte, toto ohlásenie si zrejme nechajú na neskôr.

DICE dodali aj to, že rozmýšľali o druhej svetovej vojne, aj to budúcnosti, ale nakoniec sa rozhodli pre prvú svetovú vojnu. Na rozdiel od takého Infinity Ward, ktoré s Call of Duty ide hlbšie do budúcnosti.

Pripomeňme si ako bude vyzerať COD, to síce nebude mať viac postáv, ale rovnako posunie štýl kampane vpred a to materskou loďou.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk