Chryslus Rocket 69 z Fallout 4 už čoskoro zaparkuje vo vašej garáži vo Forza Motorsport 6

Po mesiacoch čakania si tak už čoskoro budeme môcť zajazdiť v ikonickom aute z hry Fallout 4

pridal play3man 14.4.2016 o 20:58 pod hry
Chryslus Rocket 69 z Fallout 4 už čoskoro zaparkuje vo vašej garáži vo Forza Motorsport 6

HRY > NOVINKY >

Microsoft svoje štúdio Turn 10 rozhodne nešetrí a hry z Forza série vydávajú vcelku rýchlom tempe. Piaty diel sa dostal na trh spolu s vydaním Xbox One, pričom šiesty bol oznámený začiatkom minulého roka, no už v septembri sme mohli vyraziť na cesty. O dva mesiace na to sa von dostala informácia o spolupráci Turn 10 so štúdiom, ktoré je ich od ich žánrového zamerania dosť vzdialené.

Turn 10 sa totiž rozhodlo prijať spoluprácu s tvorcami obľúbenej RPG série Fallout - Bethesda Game Studios, aby do Forza Motorsport 6 priniesli futuristické vozidlo Chryslus Rocket 69. Celá vec bola odhalená svetu v novembri, no bez bližších informácií, kedy by sme sa mohli s autom aj v hre konečne previezť.

Dnes nás však Microsoft prekvapil príjemnou správou, že už od dnešného dňa budú rozposielať kódy pre aktiváciu na Xbox Live do súkromných správ. Kód pritom dostanú nielen tí, ktorí si zahrali Forza Motorsport 6, ale aj tí, ktorí hrali Fallout 4. Hru treba mať samozrejme prepojenú so svojim Xbox Live profilom (teda si ich zahrať, keď ste online). No a kedže kódov na rozposielanie sú milióny, takže kým sa dostane na každého, nejaký ten čas to určite potrvá a na svoj kód môžete pokojne čakať aj niekoľko dní. Microsoft taktiež dodáva, že ak ste si Forzu kúpili len dnes a urobíte tak ešte do konca tohto mesiaca, kód dostanete až začiatkom mája.

Chryslus Rocket 69 svojim dizajnom, ktorý kombinuje retro štýl s futuristickými prvkami nemusí mať pod kapotou ani niekoľko stoviek koní, aby dokázal zaujať - pre zberateľov ide o určite dobrý kúsok, ktorý si môžu detailne pozrieť v režime Forzavista.





Chryslus Rocket 69 z Fallout 4 už čoskoro zaparkuje vo vašej garáži vo Forza Motorsport 6  Chryslus Rocket 69 z Fallout 4 už čoskoro zaparkuje vo vašej garáži vo Forza Motorsport 6  Chryslus Rocket 69 z Fallout 4 už čoskoro zaparkuje vo vašej garáži vo Forza Motorsport 6
Chryslus Rocket 69 z Fallout 4 už čoskoro zaparkuje vo vašej garáži vo Forza Motorsport 6  Chryslus Rocket 69 z Fallout 4 už čoskoro zaparkuje vo vašej garáži vo Forza Motorsport 6
Páči sa mi!

Zaradené pod: dlc, free






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18394)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk