Vernostný program My Nintendo už v Európe beží, ponúka hry zadarmo

Nintendo dnes v Európe oficiálne spustilo svoj nový vernostný program My Nintendo a my sa tak konečne môžeme pozrieť na to, čo nám ponúka

pridal matus_ace 31.3.2016 o 15:10 pod hry
Vernostný program My Nintendo už v Európe beží, ponúka hry zadarmo

HRY > NOVINKY >

Nintendo dnes v Európe oficiálne spustilo svoj nový vernostný program My Nintendo a my sa tak konečne môžeme pozrieť na to, čo nám ponúka. Program je okrem Nintendo konzol úzko spätý aj s iniciatívou Nintenda v oblasti mobilných hier, hlavne ich aplikácie Miitomo, ktorá u nás vyjde na iOS a Android už dnes. Je tak pochopiteľné, že množstvo bonusov získate len prostredníctvom Miitomo.

Do programu sa môžete zaregistrovať na oficiálnej stránke My Nintendo, a to buď pomocou svojho Nintendo ID, alebo aj cez sociálne siete alebo mailovú adresu. Hneď po registrácii vás služba odmení stovkou platinových bodov, na ktorých vás zároveň oboznámi s tým, ako funguje a "prinúti" vás minúť 50 bodov ako ukážku. Ďalšie body ale môžete zbierať prakticky ihneď, ak si My Nintendo spojíte so sociálnymi kontami, či splníte iné misie.

Ako odmeny získavate dva druhy mincí. Sociálnymi aktivitami a v Miitomo získate platinové mince. Tie môžete vymeniť za menšie zľavy na nákup vybraných hier, tickety do Miitomo, témy, WarioWare: Touched! alebo na menšiu hru My Nintendo Picross - The Legend of Zelda: Twilight Princess pre 3DS. Zlaté mince získate ako odmenu za nákupy na Nintendo eShope. Výmenou za ne zase získate výraznejšie zľavy, ale aj hry a DLC úplne zadarmo. Z hier sú zatiaľ dostupné Super Mario 64, Metroid Fusion a Super Punch-Out!! pre Wii U a Super Mario Land 2: 6 Golden Coins pre 3DS. Vyzerá to tak, že na získanie hry budú stačiť 2-3 nákupy. Záleží na tom, ktorá vám padla do oka.

Používatelia My Nintendo navyše do 30. apríla získajú zadarmo aj aplikáciu Flipnote Studio 3D pre 3DS, Celkovo služba vyzerá oveľa lepšie ako predchádzajúci Club Nintendo. Neponúka už síce limitované fyzické odmeny, ale na druhú stranu ponúka konečne odmeny pre každého, teda aj pre Slovensko. Snáď časom pribudne viac odmien a taktiež možnosti na stránke, ako napríklad filter odmien podľa toho, na ktoré máte nárok.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk