Čo nám mohol ponúknuť ďalší zrušený Silent Hill projekt?

V príprave bol ešte v roku 2007 pre Wii a sledovať mal príbeh vysokoškolskej študentky

pridal play3man 24.2.2016 o 21:32 pod hry
Čo nám mohol ponúknuť ďalší zrušený Silent Hill projekt?

HRY > NOVINKY >

Aj tak silná séria, akou je Silent Hill, si musela prejsť ťažkými chvíľami počas vývoja. A to teraz nenarážame na nedávno zrušený projekt Silent Hills, ktorý si získal milióny hráčov len s krátkym, dizajnovo jednoduchým teaserom P.T. V roku 2007 bola totiž v príprave hra Silent Hill: Cold Heart, ktorá mala vyjsť pre Nintendo Wii. Hra mala sledovať príbeh vysokoškoláčky Jessicy Chambers. Tá sa v poslednom období trápila so psychickými problémami, zlými snami, kvôli ktorým nemohla spať. Rozhodla sa preto vyhľadať pomoc u psychiatra. V nadväznosti na tieto udalosti sa vydala navštíviť rodičov do svojho rodného mesta, no počas tejto cesty uviazla v snehovej búrke, čo samozrejme nezvládla a sanitka ju previezla do obávaného mesta Silent Hill. Práve v tomto momente sme mali prevziať kontrolu nad postavou my.

Silent Hill: Cold Heart pochopiteľne malo obsahovať množstvo tradičných elementov zo Silent Hill hier, pričom pre ovládanie mal byť v plnej miere využívaný Wiimote. Napríklad pri súbojoch, navigácii, interakcii s ostatnými postavami alebo riešení puzzlov. Navyše, zvuky nepriateľov mali vychádzať priamo z interného reproduktora v ovládači spolu so zvukovými stopami, ktoré mali pomáhať pri riešení problémov. Autori hru označovali ako "prvý skutočný psychologický horor na svete", pričom mal ponúknuť pre každého hráča unikátny zážitok. Konkrétne to chceli zabezpečiť pomocou príbehových eventov, dialógov, už spomínaných zvukových stôp, príšer alebo cez uhol pohľadu kamery. Hra však mala taktiež monitorovať všetky kroky hráča - napríklad pri zodpovedaní otázok od psychiatra, čím by sa vytváral ich unikátny profil.

Zapracované boli taktiež mierne survival prvky, kedže pre prežitie Jessicy by bolo nutné hľadať nové oblečenie alebo jedlo a vodu. Súčasťou malo byť aj dynamické počasie, ktoré by celú temnú atmosféru nového Silent Hill posunulo ešte vyššie. Celý projekt Silent Hill: Cold Heart ale nakoniec úplne nezanikol, kedže dosť prvkov sa nakoniec objavilo v Silent Hill: Shattered Memories.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18414)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk