Z Hitmana je už epizodická hra

Square dnes záhadne rušilo predobjednávky Hitmana a teraz vysvetlilo prečo. Zmenilo totiž štýl distribúcie hry, už nebude dostávať obsah postupne k hlavnej hre cez DLC, ale postupne budú prichádzať samostatné epizódy.

pridal saver 14.1.2016 o 21:56 pod hry
Z Hitmana je už epizodická hra

HRY > NOVINKY >

Square dnes záhadne rušilo predobjednávky Hitmana a teraz vysvetlilo prečo. Zmenilo štýl distribúcie hry, už nebude dostávať obsah postupne k hlavnej hre cez DLC, ale budú prichádzať samostatné epizódy (ako napríklad hry od Telltale games). 

Hra bude vychádzať v epizódach v priebehu roka, ale s tým, že dátum vydania prvej časti sa nemení a vyjde 11. marca. Bude mať prológ a prvú misiu. Následne ďalšia epizóda s talianskou misiou príde v apríli a ďalšia s Marokom v máji.  Pravidelné mesačné updaty do konca roka budú zahŕňať ako menšie prídavky tak aj ďalšie epizódy, kde postupne vyjde epizóda v Thajsku, US a Japonsku.

Autori hovoria, že sa rozhodli spraviť veľký skok vo vydaní Hitmana ako skutočnom epizodickom zážitku.  Časť z tohto rozhodnutia bolo aj vybranie si ďalšieho času na zaistenie plnej kvality pre každú lokalitu. Hlavným dôvodom však bolo vytvorenie živej hry, ktorá bude expandovať a vyvíjať sa postupom času a zároveň položí základy pre budúcnosť. Toto je totiž prvá hra v príbehovej línii, ktorá sa bude ďalej rozvíjať v ďalších pokračovaniach hry.

Hra vyjde najskôr digitálne a nakoniec po vydaní všetkých epizód aj ako disková edícia. Plná hra so všetkými epizódami bude stáť 60 dolárov. Ak chcete len prvú epizódu zaplatíte 15 dolárov a každá ďalšia epizóda bude za 10 dolárov, alebo môžete následne kúpiť všetko za 50 dolárov. PS4 dostane aj  exkluzívny obsah Sarajevo Six, kde každá lokalita bude mať šesť špeciálnych misií s vlastným príbehom.

Ešte pred vydaním bude beta test, ktorý začne 12. februára na PS4 a 19. februára na PC. Dostanete sa do neho, ak si kúpite prvú epizódu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18417)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk