Týždenník - Vianoce sa blížia

Vianoce sú už za rohom, snehu nikde, hry už povychádzali a tak si už len zotrieďujete, čo budete hrať počas sviatkov.

pridal saver 13.12.2015 o 22:59 pod hry
Týždenník - Vianoce sa blížia

HRY > NOVINKY >

Vianoce sú už za rohom, snehu nikde, hry už povychádzali, a tak si už len zotrieďujete, čo budete hrať počas sviatkov. Začiatkom decembra to boli hlavne Just Cause 3 a nový Rainbow Six, oba decentné tituly, kde je jeden orientovaný čisto na zábavu, druhý na taktické útoky. Na Rainbow Six už máme aj recenziu a vyzerá, že ak si hra získa komunitu, môže z toho byť veľká multiplayerovka. Just Cause 3 recenzia bude niekedy cez týždeň a zatiaľ to vyzerá na slušné hodnotenie. Je to pekná oddychovka, tak ako predošlé časti série, a tak ako predtým aj teraz vám musí sadnúť tento sandboxový štýl.

Z iných veľkých noviniek sme tu mali zaujímavú správu a to, že sa Far Cry Primal odohráva na Slovensku, teda na území Slovenska v prehistorickom období. Je to nečakaná a zaujímavá správa, aspoň si budeme môcť porovnať, ako sa to tu za tie roky zmenilo. Zaujímavé boli aj správy z ďalšieho projektu Ubisoftu a to titulu Division, ktorý už mal alpha test a sú z neho veľmi dobré ohlasy. K tomu Ubisoft doplnil dátumy pre ďalšie Assassins Creed Chronicles hry, ktoré obe vyjdú začiatkom roka a zavedú nás do Indie a Ruska a akoby to od nich nestačilo, ešte ohlásili aj vydanie expanzie pre Assassins Creed Syndicate s Jackom rozparovačom. Od iných firiem vás potešili aj prvé zábery z Witcher 3 expanzie alebo teasing na System Shock 3

Keďže sa už blíži koniec roka, začínajú aj rebríčky a napríklad youtube zverejnilo najsledovanejšie herné videá, ktoré viedla reklama na Clash of Clans, ale dobre sa umiestnili aj Star Wars Battlefront alebo Fallout 4. Ukázali sa nám aj najlepšie hry na Androide podľa Google a rovnako na App store podľa Apple a aj Facebook zhrnul tituly, o ktorých sa najviac hovorilo. A najlepšiu hru vybrali aj v Kanade a je ňou Assassins Creed Syndicate.

Z hardvéru sme si zhrnuli aký notebook sa vám zmestí do 1000 eur, k tomu Nintendo v patentoch možno naznačilo svoju NX konzolu, ktorá by sa mohla spájať z dvoch častí a možno bude mať touchscreenový gamepad. Valve nakoniec ukázalo ako sa vytvára ich gamepad.

Z recenzií sme priniesli spomínaný Rainbox Six Siege, masívnu racingovku The Crew Wild Run, zhrnuli sme celú sériu Tales from Borderlands, pozreli sme sa na oživenú klasiku Pathologic, ďalší ročník Football managera a aj na expanziu Bloodborne The Old Hunters





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk