Nuclear Throne už bojuje na PC, PS4 aj PS Vita

Top-down strieľačka, v ktorej sa dajú bez problémov utopiť stovky hodín. S ľudstvom je už amen, takže iniciatívu prebrali mutanti.

pridal roberto 9.12.2015 o 13:09 pod hry
Nuclear Throne už bojuje na PC, PS4 aj PS Vita

HRY > NOVINKY >

Na prvý pohľad škaredý a predsa úspešný. Taký je Nuclear Throne, hra od nezávislého štúdia Vlambeer, ktorá to zo Steam Early Access dotiahla až na tohtoročnú PlayStation Experience, kde bolo oznámené jej finálne vydanie. Hra je teda už oficiálne vonku vo verziách pre PC, Mac, Linux, PlayStation 4 a PlayStation Vita a pripravuje sa verzia pre PS3. Cena je €11.99.

Hra je rogue-like strieľačkou s pohľadom zhora zasadenou do post-apokalyptického sveta. Nie je príbehom o posledných pokusoch o záchranu ľudstva, ľudia sú už dávno preč. Zostali iba rôzni mutanti, ktorí sú pripravení prežiť v naozaj tvrdých podmienkach, ale nedokážu nažívať v mieri.

Nuclear Throne je hardvérovo extrémne nenáročná, v pohode pobeží aj na notebooku s 2GB RAMkou a 1GB grafickou kartou a pod operačným systémom Windows XP. Hráčov si zrejme získava hlavne svojou rozmanitosťou a znovuhrateľnosťou. A, ako je u roguelike hier zvykom, je vhodná pre hráčov hľadajúcich výzvu, ktorým nebude vadiť zomieranie ako neoddeliteľná súčasť postupu vpred.

V hre nájdete niekoľko hrateľných postáv s vlastnou osobnosťou a hlavne vlastnými schopnosťami. Tí sa najprv chopia úplne štandardných zbraní ako pištole, pušky či brokovnice, ale časom sa presunú k bláznivým zbraniam s podstatne väčšou ničivou silou.

Už v early access verzii to nejednému hráčovi stačilo, aby vo svete Nuclear Throne strávil stovky hodín. Spolu s vydaním na PlayStation platformách vyšla na PC nová aktualizácia, sám autor však pripustil, že po early access fáze nie je tento moment pre PC verziu obzvlášť prelomový, vylepšovanie hry a odstraňovanie chybičiek pokračuje.





Nuclear Throne už bojuje na PC, PS4 aj PS Vita  Nuclear Throne už bojuje na PC, PS4 aj PS Vita  Nuclear Throne už bojuje na PC, PS4 aj PS Vita
Páči sa mi!

Zaradené pod: roguelike






Nuclear Throne už bojuje na PC, PS4 aj PS Vita
PS Vita
PC
PS3
PS4
Switch

Vývoj: Vlambeer / Vlambeer
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. december 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19787)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk