Opäť rozdávame hry - za rýchlosť, aj za aktivitu

Dali sme dokopy niekoľko väčších aj menších hier, ktoré medzi vás chceme rozhodiť.

pridal matus_ace 6.12.2015 o 18:41 pod hry
Opäť rozdávame hry - za rýchlosť, aj za aktivitu

HRY > NOVINKY >

Dali sme dokopy niekoľko väčších aj menších hier, ktoré medzi vás chceme rozhodiť. Hlavne ale chceme odmeniť tých z vás, ktorí sa istou formou podieľajú na tom, ako Sector funguje. Aj preto sme vybrali tých najlepších, ktorí pridávali kvalitný obsah v používateľskej sekcii v tomto roku. Či už to boli používateľské články, blogy alebo krátke správy, ďakujeme všetkým z vás, ktorí ste k nim prispeli. Bohužiaľ, nemôžeme odmeniť všetkých, no snáď vás tieto drobné odmeny motivujú k tomu, aby ste nepoľavovali a nabudúce môžete hry získať vy. Alebo môžete skúsiť šťastie a uchmatnúť si jeden z kódov, ktoré nám zostali.

Najčítanejší blog v tomto roku priniesol Naked-snake89 a ak ste ho čítali, určite mi dáte za pravdu, že si za svoju prácu niečo zaslúži. Aj preto si odnáša Darksiders 2: Deathinitive Edition.

Zo sekcie používateľských článkov sme vybrali dvojicu z vás. Bluefire22 už na začiatku roka priniesol svoju vlastnú recenziu na prvú časť Five Nights at Freddys a a stala sa najčítanejšou používateľskou recenziou v tomto roku. Angelenam zas v tomto roku priniesol najviac článkov. Obaja si za to odnášajú dvojicu dvojicu kódov na menšie hry.

A nezabudli sme ani na tých, ktorí tento rok pridávali krátke správy. Keďže za túto činnosť odmeňujeme najčastejšie, nebudú vám tieto mená neznáme. No zaslúžia si znova aspoň po dva menšie Steam kódy za to, že nezabúdajú na to, že sami môžu pridávať novinky, ktoré môžu zaujímať nielen nich, ale aj vás ostatných. Najviac krátkych správ v tomto roku pridal Waggon (77), nasledoval ho Boss Marťas (45) a trojicu uzatvára Gam_er (26).

Ešte raz ďakujeme, a teraz k ďalšej časti odmeňovania. Niekoľko kódov nám ešte zostalo, no aby ste sa nesťažovali, že si všetky uchmatol ten prvý, ktorý prišiel do diskusie, musíte si ich nájsť. Dnes žiadne otázniky, no aj tak musíte mať rýchle prsty. A kde hľadať? Mapovali sme pre vás novinky zo včerajšej PlayStation Experience, ktorá vám pravdepodobne neunikla. No práve v novinkách z nej sme pred malou chvíľou niečo schovali. S uloveným kódom sa nezabudnite pochváliť.

UPDATE: O takomto čase by už všetky kódy z noviniek mali byť rozchytané.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk