Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu

EA a Ghost Games predstavili nový Need for Speed, ktorý zreštartuje známu sériu

pridal matus_ace 21.5.2015 o 18:35 pod hry
Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu

HRY > NOVINKY >

EA a Ghost Games prezradili prvé detaily ohľadne tohtoročnej inkarnácie svojej známej pretekársakej série. Tá zahadzuje podnázov a nebude to nový Underground, ako sme si pôvodne mysleli. Úplne zreštartuje celú sériu a bude sa volať jednoducho Need for Speed. Hra však bude výrazne inšpirovaná podsériou Underground a ponúkne veľké otvorené mesto s denným cyklom zameraným na jazdenie v noci a širokými možnosťami úpravy áut, pričom kladie dôraz na kultúru áut v spolupráci so Speedhunters.

Spomínaná kultúra pokryje minulosť, súčasnosť aj budúcnosť. Svet áut bude vyobrazený v úplne novej úrovni detailov a autenticity, vďaka čomu by mal hráčov pohltiť a tí budú chcieť objavovať prostredie okolo seba jedinečným štýlom, aký dokáže sprostredkovať len Need for Speed. Ghost Games navyše nezabudnú ani na naratívnu stránku a sľubujú zaujímavý a inovatívny zážitok aj v tomto ohľade. Na štúdio bol kladený veľký tlak a aj preto si na vývoj vybrali rok navyše, aby priniesli čo najlepší zážitok, ktorý vystihuje to, čo má Need for Speed predstavovať.

V istom smere hra nadviaže tam, kde skončili Rivals. Online hranie bude prebiehať bez jedinej prekážky a autori chcú ponúknuť nové cesty toho, ako sa budú hráči spájať a tvoriť skupiny a to aj pri hraní single. Teraz bude oveľa jednoduchšie, aby niekto z vašich priateľov vedel vstúpiť do vašej single hry. Hra navyše pobeží na novej verzii Frostbite enginu. Vďaka tomu všetkému by mala hra vyčnievať nad konkurenciou, no nič viac sa zatiaľ o nej nedozvieme. Jej plné predstavenie je však naplánované na 15. júna 2015, počas E3. Need for Speed vyjde v priebehu jesene na PC, Xbox One a PS4.





Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu  Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu  Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu
Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu  Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu  Tohtoročný Need for Speed reštartuje celú sériu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19752)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk