Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access

Taktická TPS sa chce držať old school štýlu, podporovať klany, súkromné servery a tímovú hru.

pridal roberto 21.5.2015 o 18:11 pod hry
Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access

HRY > NOVINKY >

Taktická TPS H-Hour: World’s Elite na seba upozornila ako spirituálny nástupca SOCOM série už v roku 2013. Na Kickstarteri vtedy David Sears, bývalý kreatívny riaditeľ pôvodnej série, vyzbieral štvrť milióna dolárov. Vo februári predvádzal pokrok v leveldizajne a po ďalšom roku a štvrť sa H-Hour objavuje medzi Steam Early Access titulmi.

Hra je ešte stále v alfa-štádiu a Sears v popise rovno upozorňuje, že ešte nie je v stave aby mohla zaujať hráčov vyžadujúcich kompletnú a odbugovanú hru, ktorá už potrebuje dotiahnuť iba pár detailov. Prvá verzia otvorená vlastníkom predčasného prístupu ponúka hráčom základné funkcie potrebné k hraniu multiplayer zápasov 8v8 na dvoch mapách a v dvoch herných režimoch. Okrem zabíjania protivníkov je už vlastne možné iba zbierať muníciu, otvárať a zatvárať dvere a tancovať nad mŕtvolami. Hrať sa dá na dedikovaných serveroch s VAC ochranou i súkromných serveroch.

Zoznam chýbajúcich ale pripravovaných funkcií a obsahu je celkom dlhý, preto si autor a jeho štúdio pokúsia vydať aktualizáciu každý týždeň.

Do hry by mali postupne pribudnúť ďalšie charaktery, mapy, zbrane, výbušniny, animácie, achievementy i hráčske karty. Okrem toho má vzniknúť rozsiahla databáza štatistík každého hráča urobená tak, aby odhalila slabé stránky nováčikov a zároveň upozornila na cheaterov. Časom má byť uvoľnený aj nástroj na zriaďovanie vlastných dedikovaných serverov pre uzavreté komunity, e-sport nástrojov, nástrojov klanového manažmentu i nástrojov na (vizuálne?) upravovanie herných charakterov a zbraní.

Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access

H-Hour: World’s Elite má byť tým pravým orechovým pre hráčov, ktorým chýba skutočne tímová strieľačka s klanmi a potrebou hlbšej premyslenej tímovej spolupráce. Podpora klanov preto patrí medzi priority. Pohľad tretej osoby má zasa hráčom poskytnúť lepší prehľad o dianí na bojisku. Steam Early Access komunita prijala hru prevažne kladne, ale s výhradami k jej aktuálnemu stavu, možno teda bude k dokončeniu potrebných viac než odhadovaných 7 až 10 mesiacov. Na PS4 verziu sa nezabudlo, naďalej sa na nej pracuje.





Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access  Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access  Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access
Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access
Páči sa mi!






Spirituálny nástupca SOCOM série dorazil na Steam Early Access
PC
PS4

Vývoj: SOF studios / SOF studios
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19586)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk