01 02 03 04 05 >>
icon
detail (l.105)
kucomat
  pridané 16.5.2016 9:35
skvela oddychova platformovka, idealna aj na party hranie
icon
detail (l.72)
xkompotikx
  pridané 25.9.2013 10:00
Toto bola jasna kupa. Po odohrati urcite bude nasledovat aj kupa Rayman Legends.
Tejto hre davam len jedno minus. A to su rozne infantilne zvuky ako napriklad na konci levela, ked sa spocitavaju nahroadeni Electoonsovia (moju manzelku ide vtedy slak trafit, ked to pocuva a mna uz po par hodinach hrania tiez ) Inak hra nema chybu!
icon
detail (l.72)
xkompotikx -> Driver7127
  pridané 25.9.2013 10:01
>Re: RE:Driver7127
A predsa to ide, vysiel Rayman Legends
icon
detail (l.220)
Xespion -> Angrycheese
  pridané 11.7.2013 8:24
>Re: RE:Angrycheese
Dobre, dobre, vsetko beriem spat, mas pravdu ;)... A zaroven ta obdivujem a musim ti uznat, ze si naozaj dobry hrac, ked ti levely v Raymanovi nerobili absolutne ziadny problem, pretoze ja som sa dost dlho natrapil, kym som celu hru dorazil az do konca... A ked som nakoniec prisiel do pasaze Land of the Livid Dead a na Youtube som si pozrel speedrun, tak som sa po mojich stych nezdarenych pokusov ani dalej nepokusal tuto pasaz prejst.. je pravda, ze nie som natrenovany, pretoze vacsinu hier hram na lahsich obtiaznostiach :)
icon
detail (l.16)
Angrycheese -> Yare
  pridané 29.6.2013 9:48
Povedal si že sa nechceš hádať a hneď nato si prihodil do hádky. Ako vidím, geniálne si odhadol že som tú hru nehral, však jasné že keď mám na ňu negatívny názor tak som buď hater alebo som ju nehral. Ani sa mi nesnaž tvrdiť že ubisoft nežmýka značky, ak sa nejaká hra od nich dobre predávala tak má aspoň 2 pokračovania ktoré sú väčšinou o tom istom (just dance, zajace v raymanovi, assassins creed atď.). Hru som kompletne prešiel, skákačky sú môj najobľúbenejší žáner ale táto hra mi nedala žiadny pocit obtiažnosti alebo niečoho čo je ťažké prekonať okrem už zmieneného land of the livid dead a truhlíc. Cena 25 eur je za tú hru nehorázne pre strelená, hlavne keď beriem do úvahy že sa jedná o profesionálny tým takže je pre nich 2D skákačka úplná malina. Takisto argument s čakaním kým cena klesne, je jedno kedy sa tá hra predáva, žiadať za ňu 25 eur je proste VEĽA.
icon
detail (l.74)
1
iLovEskillZZZ
  pridané 30.10.2012 22:59
NAJLEPSIA skakacka aku som kedy hral! vytiahne do dobrej nalady aj najvacsieho pesimistu. super hratelnost, humor a este aj skvela hudba. dobra vec na odreagovanie, vrele odporucam
icon
detail (l.126)
Mario Rodriguez
  pridané 9.10.2012 20:24
>:)
Je to parádne... veľmi zábavné, len sem tam trochu frustrujúce, niekedy až príliš ťažké.
icon
detail (l.56)
3
pipiq -> ????
  pridané 5.7.2012 7:51
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:to si robíte srandu
No ja neviem. Nejdem hru porovnavat vyhradne s indie scenou ale je vela odtial co stoja za svoje peniaze. Aj ten minecraft urcite pobavi lepsie a za menej penazi no u mna nepochodi ani jedna. Lemmings aj worms su rovnako zname plosinovky a nezmykaju na svojom mene tak ako ked sa toho chyti ubisoft. Pockaj keby Ubi drzal prava na vyssie spomenute tituly. To by bola radost. A rayman celkovo. Hral som ho davno, to boli roky ale fakt, ako plosinovka ok ale nebola nic moc uz vo svojej zlatej ere.

Yare, ako v pohode. Hra moze byt dobra ale nezastavaj sa tu jedneho z dalsich gigantov ktori mozno nie su az tak chamtivy ako EA ci Activision ale ku.evsky sa po nich o**** a dobieha ich celkom rychlo. Aby si nebol prekvapeny az ich raz aj dobehne. U mna dnes jedine vydavatelske studia. Square Enix a THQ pripadne nejake mensie ukrainske a polske vydavatelstva. Ubi je rovnako velky biznismen ako EA aj Activision. A este si zabudol na 2K, co nielen ze robi absolutne sra.ky ale aj vela za ne pyta bez stipky hanby a drzosti.
icon
detail (l.215)
1
???? -> pipiq
  pridané 28.6.2012 21:05
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:to si robíte srandu
ale toto nie je bezna plosinovka... podla zanru by som cenu neurcoval. Hra je pomerne dlha, prepracovana do posledneho pixelu a po dohrati sa dostavi skvely pocit co u inych hier napriec zanrami zazijes malokedy. Okrem toho Ancel je pojem a jeho hry hadam nechces porovnavat cenovo s nejakymi "no_name" indie studiami... ako tej hre bola naozaj venovana velka pozornost. Ubisoft ako taky nemam velmi v laske... ich hry su copy/paste ale obcas sa trafia tak ako v tomto pripade.
icon
detail (l.220)
Xespion -> pipiq
  pridané 28.6.2012 20:52
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:to si robíte srandu
Ach, no dobre.. nebudeme tu teraz riesit somariny a hadat sa ako mali chlapci, ved keby som povedal cokolvek, tak ty si budes aj tak hovorit furt to iste... Ubisoft je kvalitna firma, ci chces alebo nie, lebo sa nesnazia zmykat znacku nejakej hry, ktora sa viackrat ukazala ako kvalitna, ako to je v pripade Activision a EA, tam to nema konca kraja... A dalej... Nejde o cenu hry..lebo ja som si kupil Raymana za 25€, takze cena urcite taka vysoka nebola a to som kupoval asi dva tyzdne po vydani,, ale ved kto nevie kupovat hry, tak nech si kupuje draho z pgs alebo brlohu, to je jeho vec... A za druhe, nikto si tu hru nemusel kupit ihned po vydani, mohol pockat na zlacnenie a kupit si ju potom, ved by o nic obraty nebol, tu istu kvalitu by zazil aj neskor...
icon
detail (l.56)
1 1
pipiq -> Yare
  pridané 27.6.2012 8:36
>Re: RE:Re: RE:to si robíte srandu
q-Ubicku urcite nejde o prachy, tej firme o ne nikdy neslo, vzdy sa snazili robit tie najkvalitnejsie hry, ake mohli..-p

Dovol mi zobrat zopar slov z tvojich ust a vtesnat ti ich do zadnice a cize.
Citujem:

"Pobavil som sa pekne na tvojom prispevku.. Ty si dobre mimo, chlapec..."

Pozri sa na to ako dopadli vsetky Tom Clancy tituly od kedy si tu znacku ubisoft odkupil a nerobi na nich redstorm entertainment. Potom tu hadz tie mudre reci o tom ako ubisoftu nejde o prachy. Ked sa pozriem na HAWX tak mi ide cely montrealsky Ubisoft spolu s francuzskom a ich hernym vyvojom do neviem ani kam. Na to proste nemam pomenovanie.

A co sa tohto rayman tyka, tak si zivo pamatam uvodnu cenovku a ta bola na plosinovku priam sialena. Toto by si nemali dovolovat, dnes totiz plosinovky beru maximalne 15 dolarov ale v ziadnom pripade 60, nech je to aj pos.ane diablo 3 tak tam si aspon za nieco platis ale v pripade rayman? WTF! Aj worms je lepsi a pritom za to team17 nepyta nekrestanske palky. Pal ty dpc s tvojim charitativnym Ubisoftom. Nevies vobec o com tocis.
icon
detail (l.170)
palecc22 -> Yare
  pridané 26.6.2012 15:57
>Re: RE:Re: RE:to si robíte srandu
tak podla toho ako to typek hral, na obycajne prejdenie je fakt lahka (pre deti asi aj tak tazka). okrem land of the livid dead co bolo asi najlepsie zo vsetkych urovni. ale na 100% prejdenie uz je dost vyzva a pri par leveloch som sa velmi zapotil
icon
detail (l.220)
1
Xespion -> Angrycheese
  pridané 26.6.2012 15:46 (editované 26.6.2012 15:47)
>Re: RE:to si robíte srandu
Pobavil som sa pekne na tvojom prispevku.. Ty si dobre mimo, chlapec... Tipujem, ze si tu hru nikdy nehral a v podstate ani nevies o com je.. TOTO je skvost medzi hrami a Ubicku urcite nejde o prachy, tej firme o ne nikdy neslo, vzdy sa snazili robit tie najkvalitnejsie hry, ake mohli.. Dobrou ukazkou je aj prichadzajuci Watch Dogs.. No nic, jednoducho skoda reci k tebe, najprv si hru zahraj a potom nieco hovor... Toto je hadam jedina hra, ktora stale vyvolava v ludoch ten feeling, aky sme zazivali pri hrani tych Raymanov z PS1... Jediny problem by bol este potom v tom, ze teba nikdy taketo typy hier nebavili a preto ta nebavi ani tento najnovsi Rayman... jednoducho, nemas cit pre hry :)...

A este na zaver.. hra teda v ziadnom pripade nie je lahka, takze je vidiet, ze si to vobec nehral...
icon
detail (l.16)
Angrycheese
  pridané 19.6.2012 22:29
>to si robíte srandu
Akože TOTO má nahradiť starého raymana? Do kelu, veď to s ním nemá nič spoločné, ten pôvodný koktejl epickosti a rozomilosti sa úplne vytráca a derie sa na povrch komercia. Vidno že Ubisoftu ide o love.
Podľa mňa dosť lahká hra s grafikou kt. sa tam absolútne nehodí a postavami prerobenými tak že ich nespoznáte (akože tá sexsymbol víla má stvárňovať tú pôvodnú z raymana prvého?). Prostredia tiež stereotypné a bossovia nudní. Z hudby ma bolela hlava a asi jediná časť čo sa mi na hre páčila Bolo naháňanie truhlíc a Land of the livid dead. Pre mňa obrovské sklamanie.
icon
detail (l.133)
Petrucco
  pridané 30.5.2012 10:09
Keď to vyšlo, neváhal som a do týždňa som to mal doma. Hral som všetkých Raymanov ale tento sa mi páči najviac spolu s pôvodným ešte na starú PS. S frajerkou sme to mastili po nociach okrem iného :-D Toto je podla mňa hra ktorá sa musí páčiť každému kto vie oceniť kvalitne odvedenú prácu.
icon
detail (l.36)
WoxEs
  pridané 1.5.2012 14:10
hra si zaslúži aj 10 jediný minus pre mna bol asi to že to bolo fakt tažké
icon
detail (l.18)
3
Driver7127
  pridané 22.4.2012 20:40
Vyborna Hra.Lepsie skakacka od Ubisoft uz asi nebude :) Lebo lepsie sa skakacka spravit neda :)
icon
detail (l.33)
1
Vladimir Littlemonster Skyba
  pridané 15.4.2012 22:02
ja v teh hre nevidim ziadne minus :
icon
detail (l.14)
Dominik Tichy
  pridané 13.4.2012 16:34
robim na raymana co-op LP :D
icon
detail (l.56)
3
pipiq -> HeadHunter47
  pridané 5.4.2012 7:55
>Re: RE:HeadHunter47
No schvalne, kolko casu do toho dali? lol
Ako nic, v pohode ale tvorba plosinovky voci 3D je desatinovy zlomok. V urcitych pripadoch aj stotinovy. T.j. Engine, Charaktery, textury, zvuky, bindy, scripty atd atd od nulovej nuly po hru pripravenu na predaj.
01 02 03 04 05 >>