01
icon
detail (l.152)
Mr. Benjamino
  pridané 5.10.2017 9:11
Stiahol som to a celkom to ujde, baví ma to. Hry ktore su na mobil zdarma su vacsinou shit za shitom v appstore najdete zaujimave kusky ktore su zdarma ale stale tam mate otravnu reklamu a nutene miktotransakcie zato v google play store je este vacsi bordel no v ooch plati pravidlo chcete dobru hru musite si za nu zaplatit, nikto nespravi nic poriadne zadarmo.
icon
detail (l.173)
1 0
Fingolfin
  pridané 4.10.2017 23:07
Z tých titulov ktoré sú free by som rád vyzdvihol taký Pixel dungeon ak máte radi rogue like hry a nevadí vám ozaj jednoduchá grafika - prekvapujúco komplexná hra na to koľko zaberá :) ďalej taký Skyforce (hlavne reloaded) v kategórii Shoot Em Up ponúka aj zadarmo vcelku plnohodnotný zážitok ak teda nehráte vkuse a nevadia vám pomalé upgrady. Obom titulom by sa však mali vyhnúť jedinci so slabšími nervami mne osobne vysoká obtiažnosť nevadí a zadarmo je v oboch prípadoch veľa muziky. Ďalej taký prvý diel Kingdom Rush ak máte radi Tower Defense - aj s prižmúrením oboch očí túto sériu považujem za špičku v žánri a aspoň pre mňa je TD ako stvorené na mobily. Zadarmo sa v nej síce nedostanete k plnému obsahu (odomknutie všetkých hrdinov), ale kampaň je zvládnuteľná bez akejkoľvek investície. Z takých netradičnejších konceptov (stále zdarma) by som vyzdvihol asi Achikaps - najbližšie má k stratégii. Neviem čo k tejto hre dodať, najlepšie je si ju asi vyskúšať a možno zaujme. Hral som ju tesne po vydaní, takže predpokladám že obsah bude momentálne ešte bohatší. Dalo by sa toho spomenúť ešte viac - záleží od vkusu ...

Ako bolo spomenuté nižšie: "treba vedieť vyberať z toho bordelu". Je to mizivé percento z toho kvanta ponúkaných aplikácií, ale tak aspoň niečo :) Mnou spomenuté tituly asi nesadnú každému, ale sú príkladom toho že aj free hra na android či iný systém dokáže ponúknuť plnohodnotný herný zážitok v rámci platformy ;)
icon
detail (l.93)
GeRony -> Fingolfin
  pridané 5.10.2017 11:59
Skyforce dokonca vyslo tento mesiac v PS Plus, hram to na Vite a ak je to na mobily podobne, tak vazne super zabava pre toho, kto ma rad Shootem Up kategoriu hier.
icon
detail (l.187)
gabk0
  pridané 4.10.2017 22:52
Mňa by skôr potešilo nejaké knižné vydanie Stranger Things. To by bola fantázia.
icon
detail (l.171)
6 0
TomLehockySVK
  pridané 4.10.2017 21:09
Existuje dnes ešte vôbec niečo ako mobilná hra za ktorú sa platí ? Ja si pamätám ešte na starých mobiloch aké boli tie hry naozaj dobré. Hlavne od Gameloft, prakticky všetky boli vynikajúce, či už graficky, alebo aj hratelnosťou a hlavne nemali žiadne mikrotranzakcie. Tie dnešné mobilné hry sú prakticky 95% zadarmo odpad s mikrotranzakciami.
icon
detail (l.164)
Fatall -> TomLehockySVK
  pridané 5.10.2017 12:03
na andoride je miera piratstva okolo 90% musia mat tie hry plateny store inak by neprezili 😀
icon
detail (l.171)
1 0
TomLehockySVK -> Fatall
  pridané 5.10.2017 12:06
Možno keby za hry pýtali primeranú sumu peňazí tak by aj prežili.
icon
detail (l.154)
1 0
daevastator -> TomLehockySVK
  pridané 4.10.2017 23:32
Teraz zazivaju velky digitalny boom adaptacie stolovych hier. Az na par kartovych vynimiek ako Magic alebo Ascension, su to vsetko b2p tituly a velmi podarene. Tiez kopec hier ktore su port z PC, je priamo b2p bez microtransakcii. Odporucam napriklad seriu Sorcery, co je taka adventurna adaptacia klasickych papierovych gamebookov.
icon
detail (l.161)
4 0
bulli042 -> TomLehockySVK
  pridané 4.10.2017 21:54
Samozrejme. Ako spomína nižšie Michael. Ja mám zakúpený napr. Monument Valey, Samorost 3, The Room sériu a pod. Skrátka sú dobré hry aj na mobily, len treba vedieť vyberať z toho bordelu a hlavne dávať pozor, nech nie sú free.
icon
detail (l.170)
2 1
M1ch -> TomLehockySVK
  pridané 4.10.2017 21:16
Tak vacsina hier je free ale ne vsetky za to stoja ,skor ci neskor ta nutia do mikrotransakcii. Taky plant vs zombies 2 je zadara ale hra je neskor tak nerealne tazka ze si nuteny si kupit vylepsenia za real prachy len aby si to mal lahsie :d alebo su prepchate reklamami a vacsina z nich musia byt online len kvoli reklame. kupovane hry su predsalen celistvejsie ,mam takto roller coaster ci final fantasy kupene
01