01 02 >>
icon
detail (l.134)
IrvinDgl -> JaSaVyznamTyNie
  pridané 21.9.2017 19:49
jj ten trash recoil v h1z1 a vyskakovanie z aut a podobne na to treba veľky skill. h1z1 je dobra arcade hra ale pubg je lepšie celkovo vo všetkom.
icon
detail (l.76)
JaSaVyznamTyNie -> IrvinDgl
  pridané 18.9.2017 4:04
Bol to trash, furt to nie je 100% ale ta hra sa posúva. Co sa u PUBG nedá povedať, ale je to hratelne takže who cares... hratelnost a strategie nebudem porovnavat ale mozem porovnat ako velmi ta hra odmeni ked sa ju naucis a o tom pisem... hizi ma podstatne tazsi gameplay co sa tyka skillu potrebneho na kill.
icon
detail (l.134)
IrvinDgl -> JaSaVyznamTyNie
  pridané 15.9.2017 7:00
zbytočne ani nepiš h1z1 je trash ktory spadol hneď po vydani pubg pretože sa na tu hru ani nechyta či hrateľnostouť alebo strategiou a podobne.
icon
detail (l.76)
JaSaVyznamTyNie -> thechosenone729
  pridané 14.9.2017 18:09
Takže my dávaš za pravdu že je to casual friendly hra.
icon
detail (l.131)
thechosenone729 -> JaSaVyznamTyNie
  pridané 14.9.2017 16:56 (editované 14.9.2017 16:57)
Campuje tam skoro každý lebo je to legitímna taktika ako prežiť niektoré situácie a niekedy sa to nedá a campera vyženie zóna a zabijú ho tí čo chodia na okrajoch.

Camper sa dá zabiť pomerne jednoducho ak je to len doslova camper čo stojí alebo sedí v kúpelni tak si povinny skontrolovať každý dom lebo je ich tam naozaj dosť ale ich skill je skoro nulový teda jeho jediná šanca je brokovnica stačí ak ho vyženieš von granátom okolo domu a je mrtvy lebo nieje schopný streľby na veľké vzdialenosti. Campy tam sú ale väčšinou dočasné tie stále čo si zoberú jednu zbraň a čakajú sú mrtve buď od zóny alebo ich vyndá druhý camper väčšinou sa pobijú medzi sebou. Chce si to udržiavať taktiku shroud zabije tam 20-30 ľudí len z toho dôvodu že tam hrajú doslova boti čo nevedia čo majú robiť ja sám mám rekord zatiaľ 11 killov tiež z dôvodu nie žeby som bol top hrač ale pozabijal som tam takých botov čo nevedeli čo majú robiť. Skúsený hrač prežije v pohode lama alebo camper má šancu do top 20 potom dostane rekt nikde viacej sa nedostane.
icon
detail (l.76)
JaSaVyznamTyNie -> thechosenone729
  pridané 14.9.2017 16:17 (editované 14.9.2017 16:17)
No práve preto to má toľko ludí lebo je to casual friendly, moje tvrdenie potvrdzuje napríklad to že camper v H1Z1 nikdy nedá toľko fragov ako v PUBG aka Camping Simulator 2017.
icon
detail (l.131)
thechosenone729 -> JaSaVyznamTyNie
  pridané 14.9.2017 15:36 (editované 14.9.2017 15:57)
Veď preto to tak aj vypadá že ? :D
KOTK : 24 hrs peak 69,587
PUBG : 24 hrs peak 1,077,541

Neuberajú na hrateľnosti naopak práve keby pubg nemal ani jeden scope tak by bol nehrateľný pretože KOTK nieje PUBG a naopak. Dôvod ? :D Mapa nevyzerá ako maďarsko a je niekoľko krát väčšia to KOTK zatiaľ nemá respektíve malo ehem... pokiaľ nejaký de..nt z daybreaku nedostal skrat v hlave.

KOTK pred tým mal grafiku ktorá bola 2 krát krajšia, 2 krát realistickejšia než teraz vyzerá to stále ako simpsonovci a trava svieti ešte aj vo tme.

https://www.youtube.com/watch?v=TmurqQPkdV8

Stačí sa pozrieť tu namiesto robenia volovín kde mapa bola dobra podstate všetko až na menšiu optimalizaciu a hitboxy ktoré stačilo opraviť zničili celú hru celú tu mapu ktorá bola pre H1Z1 stavaná dokonale mal si tam hory,priehradu priamo v strede a rôzne iné ... Určite to máš aj v Z2 ale uvidíš to raz za 11 hier.Úprimne hru KOTK som si kúpil len kvôli Z1 a to že hádžem hate na Z2 ? No a je to hlúpa mapa a nudná ako asi dust2 po 999 krát keď som hrával Z1 nenudil som sa tam nikdy aj keď som tu mapu už poznal stale sa našlo niečo nové.... v Z2 to nehrozí.

Že ľudia hovoria že PUBG je lepší no dôvod tam bude, pretože KOTK namiesto toho aby sa vrátil k tomu čo bolo pre neho najlepšie skoro žašiel nedávno k attachmentom, KOTK nikdy nebol žiadna taktická hra tak by jej mali dôvod a zrýchliť ja osobne keby som sedel na čele ich vývojarského teamu by som sa vrátil tam kde bola Z1 a hra by nemala 60 000 peak ale 180 000 pretože ľudia si dobre pamätajú kde ta hra kedysi bola a z dobrými hitboxami by bola oveľa lepšia.

PUBG a H1Z1 niesu rovnaké hry i keď áno je to battleroyale štýl ktorý je rozdielny...

V PUBG môžeš dať 1 kill alebo 30 ak vieš čo maš robiť alebo nedáš ani jeden a zastrelia ťa pri prebiehaní cez údolie lebo si tam šiel a nemal žiaden úkryt.

V H1Z1 ťa niekto streli zo zadu a máš šancu ho stále zastreliť lebo sa stihneš otočiť a keď sa netrafí druhý krat do tvojej hlavy a nevie strieľať druhú šancu už nedostane.

+ https://www.youtube.com/watch?v=SFXstnY6anw
Hacker má svoje vlastné itemy v hre... lol


icon
detail (l.76)
JaSaVyznamTyNie -> thechosenone729
  pridané 14.9.2017 13:43
H1Z1 je lepšie. PUBG je pre casual hipsterov, 8x scope a rôzne nezmysli len uberaju na hratelnosti.
icon
detail (l.163)
1 0
Jeffinator -> braimmabesta
  pridané 14.9.2017 8:52
Ved to bolo aj teraz tak trochu.
icon
detail (l.131)
thechosenone729 -> NHL_
  pridané 14.9.2017 4:10 (editované 14.9.2017 4:15)
Každá zbraň v PUBG používa rôzny typ nábojov rovnako ako v realite teda vždy keď zoberieš pušku či brokovnicu alebo pištol do ruky mal by si už dopredu vedieť aký typ nábojov zbraň používa väčšinou sú krabičky odlíšiteľné.

Napríklad : Zbraň P92 čo je berreta používa typ nábojov 9mm ale pozor ak nepoužívaš túto zbraň to neznamená že tie náboje nebudeš potrebovať tieto náboje rovnako používajú zbraňe odstreľovacia puška VSS alebo samopal UMP9 takže vždy premýšľať čo a kedy vyhodíš pretože prejdeš o dom ďalej a môže ti to chýbať.

Problematika nábojov je jednoduchá ale zároveň aj trošku komplikovaná chce si to najprv určit svoj herný štýl respektíve predpokladajme že si už hráč maš odohraných aspoň 400-500 hodín v nejakých ostatných FPS a vieš čo ti sedí. Napríklad ja preferujem boj z blízka až na stredné vzdialenosti a napríklad v squade taham kamoša ktorý rád odstreľovanie. Čo s tým ? Súlad a spolupráca pretože inak neprežiješ...

Ak mám svoj herný štýl kombinujem zbrane ja osobne M416 alebo SCAR-L kombinujem z a teraz je to dôležité kde sa bojuje ak ideš do mesta v poslednej TOP20 tak beriem brokovnicu ak idem na les tak potrebujem palebnú silu na pokrytie a teda berem aj to SMG najčastejšie UMP9 z tlmičom a ak situácia dá tak aj Tažký Guľomet M249 veľa ľudí trieska že je to hlúposť no lepšia potlačovacia zbraň v hre nieje ak niekoho potrebuješ efektívne zatlačiť vytiahneš a púštaš dávky enemy si to rozmyslí behom pár sekúnd.

Čo sa toho týka ak máš možnosť vždy si zober long range scope či 8x alebo 4x je to jedno aj keď z nimi nevieš napríklad hrať ako na spotting sa ti hodí ak hráš z odstreľovačom v teame alebo ste dvaja čo hráte CQB tak to bude nevyhnutnosť samozrejme nemôžeš byť z**d a povedať človekovy v tvojom teame "TO JE MôJ scope lebo ja som ho našiel" nie... ak tam máš odstreľovača z odstreľovačkou a vie to lepšie tak mu to dáš :D

Ak pôjdeš long range tak tvoje možnosti zo začiatku obmedzené ale ako odstreľovač si užiješ pretože nikde nieje napísane že X8 či X15 nemôžeš namontovať na M16A4, ak pušky tak zo začiatku asi nájdeš Kar98k čo je bežná puška do začiatkou a teda doporučujem sa z ňou zoznámiť čo najskôr základne údaje su primitívne používa náboje čo používa AK a teda 7.62 má 5 nábojov a 84 DMG čo dáva výhodu s tým že dve dobre mierené bodyshoty ti stačia. Nebuď vôl a nestrieľaj na hlavu z 600m lebo netrafíš skoro na isto ak áno bola to náhoda. Upgrade je jasný v tomto prípade si to dávaš na Kar98k > M24 > AWM tuto používa samostatné náboje typu .300 a teda pozor nemíňať pretože už ich viac najskôr nenájdeš a preto ak si si niesi istý a máš zo sebou CQBčkára daj mu pre istotu ten KAR98k nech ti ho ťahá ak je to veľmi dobrý kamarát. Môžeš použiť aj VSS ale je to špecifická puška nie veľmi silná ale tichá ako svi*a než sa nepriateľ spamätá dostane 3/4 hp dole a potom ho už len dorazíš.

Pri odstreľovaní je dôležité to aby si vedel pozrieť na mapu zistil si námer na mape sú štvorčeky každý štvorček znamená 100m a to znamená že page up page down si meníš námer netreba sa toho bať zároveň dobrého odstreľovačá nerobí len dobrá puška ale aj jeho odhad a miesto kde sa schováva či taktické uvažovanie. Nie vždy najľahší kill musí byť najviac prospešný, repsketíve hráte 5 zastrelíš typka na 250m zhruba pri dome a z domu vylezie cela ozborejná čata ľudí čo ti pôjde po krku ak zdrhneš bude to o štastí nie o skille. Teda najlepším kamarátom pre teba ako pre odstreľovača nieje tvoja puška ale tvoj vlastný mozog a to ako ho používaš ak máš prehľad o situácií a vieš čo potrebuješ dosiahnuť a máš istotu môžeš dať dole koho chceš :)

+malá rada na záver Equipni Pan pretože nikdy nieje dostatok coveru keď ho potrebuješ a pri preliezaní cez mapku ti to môže zachrániť nejaké hp v mojom prípade to bol už neraz aj život pretože moja panvička chytla od odstreľovača :D
icon
detail (l.103)
1 5
VlCTORlOUS -> Kemachi
  pridané 14.9.2017 0:25
Znova dedukuješ. Nikde nepíšem, že mi tie novinky vadia a ani nepíšem, že som nimi presítený. V prvom rade rovnako ako by som ja mohol ignorovať novinky a nepokladať bezpredmetné a zbytočné otázky, môžeš aj ty ignorovať komentáre a odpustiť si svoje bezpredmetné a zbytočné reakcie na ne.
icon
detail (l.155)
4 2
Kemachi -> VlCTORlOUS
  pridané 14.9.2017 0:04
To nie je dedukcia tvojho nezáujmu ale všeobecné lamentovanie nad ľuďmi, čo ich reálne hra nezaujíma, aj tak kliknú na článok a napíšu takýto bezpredmetný a zbytočný príspevok. Podobné sa týka aj keď si presýtený novinkami o hre, skrátka nemusíš klikať alebo čítať. Keď skrátka je hra populárna a reálne o nej vychádza veľa správ, tak prečo nepísať. Možno keby fakt komplet celá stránka tým bola zahltená, ale jedna-dve správy denne stále necháva obrovské množstvo priestoru pre ostatné novinky (teraz sú na úvodnej stránke 2 novinky o PUBG z vyše 30, takže s týmto problém naozaj nie je).
icon
detail (l.103)
1 5
VlCTORlOUS -> Kemachi
  pridané 13.9.2017 23:37
Za prvé si cucáš z prsta, pokiaľ automaticky dedukuješ môj nezáujem - aj o ženy mám záujem a predsa nepotrebujem mať na každej stránke obľúbeného časopisu ich fotky. Za druhé, v prípade tejto hry je tá pozornosť rozhodne nadpriemerná.
icon
detail (l.155)
8 0
Kemachi -> VlCTORlOUS
  pridané 13.9.2017 22:43
Hra je populárna a vychádza o nej veľa noviniek, tak sa aj tu o nej veľa píš. Nechápem prečo je to tak ťažký koncept na pochopenie, že vždy keď je nejaká hra populárna a je o nej veľa článkov, tak sa nájde niekto kto klikne na článok o téme čo ho nezaujíma a napíše takúto správu.
icon
detail (l.99)
3 4
Logan00 -> VlCTORlOUS
  pridané 13.9.2017 20:58
Presne tak. Nic proti tej hre ale je to tak
icon
detail (l.135)
7 3
Pijakos
  pridané 13.9.2017 20:16
osud tejto hry napadne pripomina iphone podla toho sa sa do hry dostavaju veci co uz boli standardom v roku 2002 :D ....
icon
detail (l.76)
6 3
Kiril180 -> VlCTORlOUS
  pridané 13.9.2017 20:01
Taktiez si to hovorim, kazdy den tu je nejaka zbytocnost ohladom tejto hry.....uz to pomaly zacina byt az kontraproduktivne
icon
detail (l.58)
2 1
Royro -> VlCTORlOUS
  pridané 13.9.2017 19:50 (editované 13.9.2017 19:51)
Ale veď viacere hry tu majú toľko pridávaných noviniek. Niektoré aj viac. Hlavne tie čo sa blížia k vydaniu.
icon
detail (l.50)
NHL_ -> IrvinDgl
  pridané 13.9.2017 19:26
Ja hrávam veľa hier,neviem prečo ma to nenapadlo.Ďakujem ti za poradenie
icon
detail (l.50)
NHL_ -> Luno
  pridané 13.9.2017 19:23
Netrolujem.ja tu hru hrám prvý krát v živote,nenapadlo ma hneď ako sa čo robí,preto som požiadal o pomoc
01 02 >>