01
icon
detail (l.65)
HughMungus -> nessundorma
  pridané 16.6.2019 17:35
To nerieš, mne sa jednoduche PES hnusí, FIFA na tom nieje o nič lepšie ale lepšie ako drátom do oka.
icon
detail (l.147)
nessundorma -> HughMungus
  pridané 16.6.2019 14:34
ty si svetla vynimka :D
si prvy clovek asi historicky co tvrdi ze fifa je realna a pes arkadovy :D
skus sa pozriet na obal ci si si nepoplietol hry :D
ale ako som povedal, beriem. Nic nie je pre kazdeho. Len mi pridu tie argumenty take.... nezvycajne
icon
detail (l.65)
HughMungus -> nessundorma
  pridané 16.6.2019 11:40
Posledných neviem koľko rokov som hral len demoverzie niektorých PES hier , dokonca som si na PSko kúpil aj PES 2016 Či 17 už fakt neviem, proste vtedy keď boli majstrovstvá európy a zapol som to možno raz, potom som to strelil na bazáre za 30 ojro, kde bol predavač celý nadšený keď som mu to dal aj s tým otrasným steelbookom.

Tu nejde len o ohavné menu ale tu ide hlavne o hrateľnosť a tá v PES je taká infantilná, celá tá hra mi príde ako keby tí hráči na tráve plávali alebo sa kĺzali po ihrisku :D Jednoducho mi PES nesedí. Je to od teba milé že sa ma snažíš presvedčiť, že NEMÁM pravdu. Ale to sa ta za prvé nepodarí a za druhé strácaš so mnou len čas
icon
detail (l.147)
nessundorma -> HughMungus
  pridané 16.6.2019 4:27
to je ok ze pre teba fifa, nic proti tomu. Ale proti tym argumentov sa uz ozvat musim :D
pretoze su nezmyselne. Sam si napisal ze si nikdy nehral obe naraz... ocividne si nehral pes 10 rokov, a ides hovorit ze pes je mlady a retardovany brat kde ti na tom este k tomu vadi aj to ze je to arkadove.
Toto same o sebe bije do oci ze strielas slepymi :D
a ano, menu je to najdolezitejste na futbale.
btw... mi prosim ta este povedz ze sa ti paci vo fife to quick menu, lebo to sa uz naozaj postim od smiechu. Ved tam v zivote nie je to co by si tam chcel mat
icon
detail (l.65)
HughMungus -> nessundorma
  pridané 16.6.2019 1:30
nikdy som nehral obe futbalové hry naraz, nikdy som nemal toľko času a nemienim to meniť, sem tam si pustím fifu a zahrajem si pár zápasov v kariérnom móde a trebárs o mesiac si to zapnem znova keď budem mať čas a chuť.

Neber to tak osobne, jednoducho na PES ma neodradzuje len tá absencia licencií ale ide hlavne o prezentáciu, hrateľnosť a navyše to menu je úplne otrasné každý rok.

Pre mňa FIFA > PES Zmier sa s tým
icon
detail (l.147)
nessundorma -> HughMungus
  pridané 15.6.2019 23:46
ok, zaujimave citanie :D
1. o akych chybas prosim ta hovoris? Co opravujes nonstop? Ja som dal JEDEN option file so vsetkym a doteraz ho tam mam! A vsetko ide bez problemov, takze neviem co si instaloval. A robim to kazdy rok a este som nepotreboval ani raz opravy. K tej slovenskej lige, ja ju tiez nepotrebujem, ale bol to priklad toho co PES ponuka kvoli edit modu.

2. Naposledy si hral pes2010? Viez ze to bude 10 rokov... dost sa tam zmenilo a posunulo vpred. A to nehovorim o tom ze ML bola skvela uz vtedy. Takze by si mal spravit "update" aby si videl, ja hram kazdy rok aj fifu a potom pes, takze viem porovnavat realne. Problem je len ten ze pri fife vydrzim cca 1-4 tyzdne MAX! Potom uz nedokazem hrat kvoli predscriptovanosti, kvoli neuverelnej hrackarkosti a kvoli neuveritelne otrasnym animaciam pohybu hracov, ktore este stale neuveritelne zle nadvazuju jedna na druhu

3. PES ako mladi a mierne retardovany brat fify? Vidiet ze nemas sajnu o tom hovoris, pretoze PES je vzdy minimalne o rok vpred a fifa sa kazdy rok len nauci nieco co pes uz mal rok pred tym. O pohyboch, fyzike lopty a pod ani nehovorim. Jedine kde ma fifa navrch je prezentacia kvoli original licenciam, to je komentator (ktory moze povedat vacsinu mien, nazvov a pod) to ale este neznamena ze sa tiez rychlo neomrzia (co je ale problem kazdej hry kde odohras 1000 zapasov)
A ak pes posobi arkadovo az smiesne? Tak toto je vtip desatrocia :D ... cely svet sa stazuje na fifu ze je komercna hracka, pre masy a je neuveritlne arkadova. PES prave naopak ludia (ti co to nechcu hrat) nadavaju na to ze hra je nemotorna, a tazsie ovladatelna... co ma za nasledok po dlhsom hrani omnoho viac kvalitnejsi futbal a realnejsi pocit z hry samotnej.
Nie je to moj nazor, to tvrdi 99 per ludi co hra aj jedno aj druhe. Takze s tymto si prekvapil (nehovorim ze ti to nemoze tak pripadat) ale je to cudne
icon
detail (l.65)
1
HughMungus -> nessundorma
  pridané 15.6.2019 12:48
Tak je teplo, sa nedim, že som potil.

1. viem, ale stále updatovať hru fanúšikovskými balíčkami, ktoré majú toľko chýb a bugov, že ma jednoducho nebaví to stále nejako opravovať. Len tak mimochodom, ktorý blázon by si už len chcel zahrať slovenskú ligu, resp. spýtam sa ťa ináč, komu sa môže už len páčiť slovenská liga :D FIFA 19, aj napriek svojím nedostatkom asi najlepšia fifa za posledné roky, ale stále som neni ochotný za to vyhodiť peniaze, možno budúci rok, resp. tento, uvidíme.

2. nečítaš diskusiu a potom nevieš, že master league som hrával dávno, konkrétne som si tam hodil anglické ligy a drtil som jedna radosť, ale to už bolo dávno tuším pes 2010 alebo tak nejak, odvtedy som o PES ani nezavadil.
Ináč aj vo FIFA 19 môžeš trénovať kluby a národné tými zároveň, aj vo fife môže transfery robiť. Tak isto trénovať hráčov a zlepšovať ich ratingy. Takže neviem o čom konkrétne točíš priateľu.

3. PES mi pripadá ako taký mladší, mierne retardovaný brat FIFA čo sa týka hrania na ihrisku, neviem prečo....PES na mňa pôsobí tak arkádovo, až smiešne.


icon
detail (l.147)
1 2
nessundorma -> HughMungus
  pridané 14.6.2019 5:33
teraz si zapotil

1. licencie mas v pes 100x lepsie ako vo fife, (ak nie si lenivy si stiahnut az jeden option file) ... pes ponuka VSETKO! Fifa "len" to co ti daju. Ako sa ti paci slovenska liga vo FIFE? aha... sorry nemas ju. FIFA ma vela licencii to je pravda, ale PES ich moze mat tiez a k tomu kopec dalsich
2. Fifa a kariera? hahaha, toto je vtip roka. Ocividne si nevidel Master League, to je kariera. Kde mozes vo fife trenovat klub/y aj narodak/y, kde mozes tak nakupovat, predavat, starat sa o hracov, tym, skills, treningy a pod vo fife?
3. hra na ihrisku v pes je o rok az dva vzdy popredu oproti fife.
icon
detail (l.98)
dodjas -> HughMungus
  pridané 13.6.2019 18:41
..ja som praveze pri PES 2019 pookrial a Tebou spominane rocniky doslova pretrpel. PESko hram uz od cias PSXka a zatial najslabsie mi prisli rocniky vydane na PS3ke. Co uz, kolko ludi, tolko chuti..
icon
detail (l.65)
2
HughMungus -> dodjas
  pridané 13.6.2019 18:09
dcérenka moja, kedysi som bol veľký fanda PES, konkrétne 2010 a chvíľku aj 2011, kde s fanúšikovskými balíčkami som to mastil jedna radosť, ale mám taký pocit, že odvtedy rok čo rok sa absolútne nič v PES nezmenilo, ba naopak, išlo to viac k horšiemu a tento rok to len ďalej potvrdzuje, že smerovanie konami je úplne mimo.
icon
detail (l.98)
dodjas -> HughMungus
  pridané 13.6.2019 17:16
..synko si pozri kompilaciu golov z hociktoreho PESka a tak variabilne padajuce goly ani na jednej fife nenajdes..
icon
detail (l.65)
HughMungus -> SFfate
  pridané 13.6.2019 15:37
tak mňa na fife pritahujú najmä licencie a kariérny mód, tento rok som ju chcel kúpiť hlavne kvôli cl a el licenciám ale nakoniec nič z toho nebolo keď som zistil že na kariérny mód zvysoka kašlú
icon
detail (l.65)
1
HughMungus -> dodjas
  pridané 13.6.2019 15:36
ten gól je krásnou ukážkou toho, že PES nesiaha FIFE ani po kotníky a to je FIFA fakt čo sa týka kvality a zábavy fakt na tom biedne posledné roky.
icon
detail (l.98)
3 1
dodjas -> SFfate
  pridané 13.6.2019 14:08
..kamarat , fifa ani len nepricuchla k futbalu oproti PESku. PES je o futbale, nie o nalestenej komercnej adventurke pre teens..
icon
detail (l.128)
4 0
Phase -> SFfate
  pridané 13.6.2019 11:03 (editované 13.6.2019 11:04)
fifu kupujem kazdy rok, tento rok som mal aj PESko a teda slabota to rozhodne nieje, graficky lepsie, hratelnost lepsia, tento rok kupujem opat aj fifu (kvoli kamosom a coopu) a aj pesko (kvoli futbalu)
icon
detail (l.103)
2 7
SFfate
  pridané 13.6.2019 8:03
opat slabota oproti fife..
01