01
icon
detail (l.110)
Rio1311
  pridané 6.7.2016 13:24
Skús Ultimate Edition, to je o dosť lepšie !
icon
detail (l.213)
1 0
Patrix85
  pridané 1.7.2016 0:14 (editované 1.7.2016 0:16)
Vectrex> tak Batman sa ho chcel zbaviť, lebo Superman je očividná lietajúca hrozba nad hlavou. Boh. Môže sa kedykoľvek otočiť a zničiť len tak celé ľudstvo. Veď len tak zničil jeho budovu. Kto by sa ho nebál ak by sa otočil proti svetu. Prečo to riskovať? Tak sa chcel zbaviť tej najväčšej hrozby.

branco18> žiaden kód tam nemal.. vo fachu bol 20 rokov či koľko a po tom všetkom čo zažil (ako aj vravel) a stratil už ho dávno prešlo dávať každému neustále druhú šancu. Toto nie je Batman v plienke, ale starý Batman, ofackaný každým môžným villainom.
icon
detail (l.163)
2
branco18
  pridané 30.6.2016 22:45
Tento film bolo fakt utrpenie sledovať ale čo som čakal? Po Man of Steel som čakal rovnakú blbosť a to som aj dostal. Nie som fanúšik. Nolan ukázal, že sa dá ísť v tom Batmanovi aj ďalej. Tento Snyder ten film robí len na efekt. Keď je nejaká akčná scéna, vlastne človek ani nevie čo sa deje, lebo kamera je tak chaotická, že keď to človek dokuká, je mu až zle. Affleck to ako tak zachraňoval, jeho motivácii som ešte chápal. No tá tiež krívala na obe nohy pretože tie jeho scény keď tam mlátil chlapíkov, tak všetci skončia minimálne na vozíkoch. Takže Batmanov " No Kill " kod kulhal a poriadne...
icon
detail (l.98)
Vectrex
  pridané 29.6.2016 22:16
Mne sa na filme nelubilo to, ze nevysvetlili, co je to vlastne ten kryptonit, ako ich vlastne napadlo, ze to moze posobit na obyvatelov kryptonu, kde ho najst a ako pouzit.

Batman si z kryptonitu spravil kopiju a slzny plyn. Preco nie nejake strelivo, ako sipy a gulky, hroty striel. Na tu kopiju dost vyplytval a bola mu na nic.

Dalej som nepochopil suvislost medzi lexom a doomsdayom. Lex nakvapkal svoju krv do nadoby s vodou a kryptonsky pocitac z toho postavil golema. Najprv sa vykecaval, ze to nie je dovolene, ale hned na to vyhodnotil, ze kryptonska vlada uz neexistuje, takze to vlastne v poriadku. Wtf?

A zakladna otazka - preco batman nenavidel supermana? Pretoze jeden jeho radovy zamestnanec prisiel o nohu.

Ps: Wonderwoman bola cool.
icon
detail (l.157)
1 0
Dido62
  pridané 29.6.2016 15:59 (editované 29.6.2016 15:59)
Nesklamal si "Popravde z prvej polovice filmu si pamätám len na Lois Lane v podaní Amy Adams vo vani"
icon
detail (l.38)
Lorindes
  pridané 28.6.2016 15:17
10/10 recenzia, už len za použitie slova cool. Chytil ho pod krkom
icon
detail (l.58)
Royro
  pridané 28.6.2016 12:46
katastrofálna recenzia, žiadny filmový slovník
icon
detail (l.184)
1 0
SGoE
  pridané 27.6.2016 19:59
Zack se dle mého příliš soustředil na fanoušky a zapoměl na normální diváky.

Pochybuji, že někomu neznalého komiksů řekl něco Omega symbol, paradémoni a v podstatě celá Injustice snová scéna.
Zack tu příliš tlačil na pilu, aby toho představil co nejvíc a běžný divák se v tom musel chtě nechtě ztrácet.

Jinak první ukázky z Justice League byli ukázány novinářům, co se jim BvS nelíbil a obrat je prý znatelně k lepšímu, tak uvidíme. Naděje umírá poslední, ale musím říct, že mě se film i tak líbil a jsem zvědav na Ultimate verzi.
icon
detail (l.93)
1 0
piidii -> SGoE
  pridané 28.6.2016 10:59
Tiež sa mi film páčil. No tá snová scéna... Mňa napadlo že to nemusel byť sen ale niečo ako spomienka a ten Flash určite nebol sen sle sa neja vrátil z budúcnosti... Superman v tom "sne" hovoril, že mu ju Batman zobral. Nemohlo to byť tak, že boj Batman vs. Superman sa už raz odohral no Batman mu vtedy "Marthu" nepomohol zachrániť a tak mu ju "zobral" a vtedy sa zo Supermana stalo to čo v "sne"? Spomienka bola pred bojom tak si Batman mohol nato spomenúť keď kričal CK že LL zabije Marthu... Vtedy mu to docvaklo. A tak sa s ním spojil... :) Asi to tak aj tak nebude ale trošku mi to dáva zmysel. ;)
icon
detail (l.213)
1 1
Patrix85 -> SGoE
  pridané 27.6.2016 22:34
tak to je zle znamenie.. pocul som dokonca, ze aj atmosferu Justice League odlahcuju, lebo kritika chce proste viac Marvel stylu.. co je podla mna chyba.. toto by si malo zachovat svoj temnejsi styl :/
icon
detail (l.159)
FlyBoogy
  pridané 27.6.2016 19:44
Hej nebol to najlepší film a bolo vidieť, že chcú jedným filmom dobehnúť celý Marvel film universe ale aj tak som z kina nešiel znechutený.
icon
detail (l.235)
1
Boss Marťas
  pridané 27.6.2016 13:54 (editované 27.6.2016 13:54)
Tu scéna z Breaking Bad, Jesse sám vraví Waltovi Lex Luthor:

https://www.youtube.com/watch?v=6_CQ3BnPZJ8

Ten by to pozdvihol na úplne inú úroveň.

icon
detail (l.213)
1
Patrix85 -> Boss Marťas
  pridané 27.6.2016 14:15
lenze eisenberg bol akoze jeho syn
icon
detail (l.213)
1
Patrix85
  pridané 27.6.2016 11:17
S Doomsdayom súhlasím odkedy som videl film. Na koniec sa vôbec nehodil a ešte k tomu dalšia násilná mega deštrukcia mesta.. ach jaj. V MoS to bolo super, malo to aj zmysel, ale tu to bolo čisto len aby to bolo. Sup Doomsdaya dával do vesmíru a oni ho odpália? Ale no tak. (plus, keď tam tam vo vesmíre, celý vyschnutý otočil k slnku, tak vyzeral ako Procházka :D )

Ale sú veci s ktorými nesúhlasím. Pre mňa osobne bol Eisenberg super Luthor. Bol to správny bohatý šialenec čo zdelil otcovo impérium(?) a nevedel čo z rozkoše. Najviac sa mi páčila scéna, keď pre ním Sup pokľakol. (Aj keď kto vie, ako dlho by Supermanovi trvalo odletieť a nájsť matku namiesto pokľaknutia.)

Všimol som si, že veľa ľudí nadáva na súboj aj pre to, že bol krátky. Akoby čakali, že celý film bude iba jedna dlhá a nekonečná bitka... (?) Neviem ako by chceli, žeby to fungovalo.
Páči sa mi, čo si napísal. " Jedná sa iba o fyzický súboj. "
Bolo by zaujímavé sledovať aj psychologický súboj počas tej bitky, heh.
Marta scénu rozoberať radšej nejdem. :D

Ale mne sa film páčil (okrem konca s Doomsdayom, kedy som sa modlil, žeby už ho dali preč... to bolo strašné), najviac Superman/Boh problematika a následky jeho rozhodnutí. Na to má, popravde, bavilo pozerať sa najviac.

A Wonder Woman.. no čo ja viem. To bolo také akési narýchlo.. len aby tam bola. Mohli ju nechať iba ako postavu, ktorú ukážu ako WW až v ďalšom filme, ale tu by bola touto záhadou. Tak ako Black Widow v Iron-man 2. Síce tam mala svoje akčné scény, ale nebol z toho taký násilný feeling.
Potom by vyznelo aj to predstavenie ostatných z Justice League trocha lepšie.. len tak okrajovo by niekoho naznačili, ukázali a potom by dostali vo vlastných filmoch priestor. Tak mohla aj WW ostať bokom.

Ináč jedna z naj scén bol Batmanov sen bez strihu. Fakt skvelo spravené.

A začiatok sa mi tiež veľmi páčil, celé to prepojenie s MoS, úplne super.

Ale stále sa držím názoru, že na film je až priveľký a neoprávnený hejt, ktorý si film nezaslúži. Nebol to najlepší film dekády, ale nebol ani taký zlý za aký ho veľa ľudí považuje, len kvôli nejakým kritikom.
A uvidíme čo napraví rozšírená verzia.

(ak som na niečo zabudol, tak to potom doplním)
01