01
icon
detail (l.168)
1
Robie.K1982
  pridané 6.6.2016 19:33
Poraďte mi prosím niekto,že ako sa dostanem do do tých zdrevenelych gigantov akože do spomienok už pri konci.Ked pristupim V the place Unbeknownst ku tomu mrtvemu gigantovi tak len napíše " Alas,nothing hapened" Neviem proste ako sa dostať do tých spomienok... dik za radu...
icon
detail (l.150)
Nemesis02 -> Robie.K1982
  pridané 29.6.2016 8:57
hmmm, ak si dobre pamatam, musis mat Kings ring (od Vendricka), potom musis ist do Shaded Woods a dostat sa az k Ancient Dragon cez Aldia Keep, ktory ti da urnu s popolom a s tou potom mozes vstupovat do spomienok Giantov. Staci k nim prist a tam, kde predtym bolo, Alas nothin happend, ta hra prenesie priamo do spomienok ;)
icon
detail (l.168)
Robie.K1982 -> Nemesis02
  pridané 29.6.2016 15:00
Tu urnu už mám,len stale nic.Mám ju nejako použiť,či stačí že ju mám.A dik za radu ;)
icon
detail (l.198)
3 1
wellbi
  pridané 4.6.2016 23:21 (editované 4.6.2016 23:44)
Velmi sa nudim a tak chcem urobit mensiu analyzu tvojho textu a ukazat ze sa pleties. Tento komentar bude pravdepodobne dost dlhy, takze pokial ich bude viac citaj to od posledneho po prvy, cisto konstruktivne. Ospravedln ma, DS2 som naposledy hraval na ps3jke, takze vela veci budem lovit z pamate.

"Príbeh - v Dark Souls 2 sa veci sústredia okolo Vás, nie na Svet okolo vás. Tam kde sa v Dark Souls 1 rozvíjal dej vďaka postávam a spoznávaniu Sveta, sa v DS2 príbeh rozvíja"

Bod vdaka ktoremu odomna dostavas 0/10. Souls hry nemaju pribeh / maju ho tak krypticky ako samotnu atmosferu, nemozes hodnotit. Pribeh souls hier je o interpretacii, vela z veci na ktore sa v danom odseku pytas by si si mal domysliet, pripadne vycitat z prostredia, atmosfery ako to "podla teba" bolo. To ze si tuto vetu kostrbato prelozil z Bckoveho videa na youtube uz nejako prekusnem.

"Nestretnete ani žiadnu zaujímavú postavu ktorých príbehy by sa rozvíjali, alebo mali hlbší význam, ani sa o väčšine nedozviete nič, alebo nevidieť ani vývoj ich príbehov a keď sa v Majulle objavia, tam už aj ostanú do konca hry."

Blbost. Zaujmave postav som stretol vela. Ci uz najomny vrah co sedel v tej kuzelnej klietke, rytier pri tej pani co skamenela ci aj samotny kral. Vsetko su to postavy ku ktorym ti lahko moze prirast srdce. Kto je podla teba dobra Dark Souls postava? Solaire? Ten tipek je ciste MEME a nepatri do Dark Souls univerza, lebo tu uz po nom nikto nebral vazne. A aj ten cibulovy rytier ma k Solairovi dost blizko. A inak postavy v majule mozu zomriet, moze ich zabit ten vrah pokial ho pustis.

S prostredim s tebou celkom suhlasim, Lost Bastile a ine prostredia dokazu byt zle nadizajnovane, no v hre je aj vela dobrych dizajnov. Taktiez s logikou a pospajanymi prostrediami na mna nechod, toto robila kazda Souls hra, a je to tak dobre, ze ma Dark Souls 2 aspon najvacsiu variabilitu. Lepsie nez v DS3 aby som prvu polovicu hry hral v hrade a druhu v bazine.

S tymi nepriatelmi si ale na smiech clovece. Uz ta nebudem radsej citovat lebo sam dobre vies co tam pises, a ake vyplachy to su. Pises nieco take ze je neferove ako su nepriatelia, pricom staci byt iba opatrny a naucit sa tu poondiatu hru hrat. Korytnacky maju 1000 slabin a da sa im lahko ujst, biely rytieri su taky silny lebo na teba sami neutocia (pokial im nezabijes bossa), no aj keby utocili, preco nadavas ze sa im musis uhybat?? Necakaj ze budes drzat L1 a vsetko vykryjes stitom, ne?? Normalne snad ze Souls hry sa hraju na sposob "udrem, uskocim, udrem, uskocim", ne? Mimochodom v NG+ sa lokacie nepriatelov radikalne menia, co ziadna ina souls hra nerobi, tiez nevies.

A aj s tymi bossmi, dobrych bossov by som nespocital ani na 2 rukach, taky Vendrick naprikad. Trvalo mi ho zabit dobrych 80 minut, lebo som si nevedel ze mam ziskat tie stromy a myslel som ze som nanho proste slaby... No porazil som ho, a aky to bol zazitok, radost a ulava aku som v hre este nemal. Lost Sinner, Rotten, Smelter Demon, Fume Knight z DLCcka, proste paradny bossovia, no kazdy mal nieco do seba.

Nehovorim ze Dark Souls 2 je perfektna hra, prave naopak, ta hra ma mnohe problemy a nedostatky, no vacsina z nich v tomto fadnom clanku nieje spomenuta. Preto si za 0/10 hodnotenim stojim.
-Wellbi.




icon
detail (l.198)
1 7
wellbi
  pridané 1.6.2016 23:22 (editované 1.6.2016 23:29)
Paci sa mi ako kydas na jednu z lepsich souls hier. Pises veci o niecom ako pribeh v Souls hrach. Keby to aspon davalo zmysel, no taketo vyplachy vidim na internete uz odkedy ta hra vysla, takze skus napisat nieco originalne. To ze od slova do slova opises a prelozis zahranicne Souls videa a vydavas to za svoje z teba kritika nerobi, byt Saver tak to mas zmazane, proste... Dark Souls 2 robilo vacsinu veci lepsie nez hociaka ina souls hra (bloodborne vynimka), konecne jej prichadzam na chut, len toto je cisty hate a rant. Fume Knight a Sir Alonne z DLCciek patria k TOP 10 Souls bossom celkovo, Covenanty a PVP fungovalo, bol tam poise, bf ascerics (neviem jak sa to pise), ci vsetko co ma v Souls hrach byt. Odporucal by som ti tu hru zahrat, nielen na Youtube
0/10
-Wellbi.

PS: Nekydaj na hru v ktorej mas nahratych len 57 hodin, to si tak mohol byt v strede, ty si taky z tych ludi co si privolavaju pomoc a kukaju navody na bossov co? Tak to by si mal duplom uz drzat hubu, a nech mi za tento komentar da aj Saver ban, pravda sa nema trestat :)

Souls hry podla kvality: Bloodborne > Dark Souls 2 Scholar of the First Sin > Dark Souls 1 > Dark Souls 3 > Demon's Souls
icon
detail (l.150)
Nemesis02 -> wellbi
  pridané 29.6.2016 9:17
Tak teraz si ma velmi prekvapil, lebo vacsinu tvojich komentarov a nazorov povazujem za dost dobre. To, ako tu obhajujes JEDNOZNACNE najslabsiu hru zo Souls Serie mi pride divne.

Souls hry podla mna (nie podla nejakej imaginarnej kvality):
Dark Souls > Bloodborne > Demon Souls > Dark Souls 3 > Dark Souls 2

Ale aby nebol moj prispevok uplne OT....Dark Souls 2 nie je zla hra, ale oproti jednotke sla kvalita dole. Ci uz kvalita level designu, kde tvorcovia nemusel vytvarat zlozite bludiska, ale vyrazne si pomohli teleportom pri ohnicku alebo suboje s bossmi. Skoro vsetky suboje su na jedno kopyto. Ale to je kvoli slabenu designu nepriatelov.

Aby sme sa rozumeli, DS2 som presiel 2x na xboxe a potom este raz na PS4, takze mam tuto hru naozaj rad, ale stojim si za tvrdenim, ze je jednoznacne najslabsia z celej Souls serie.
icon
detail (l.215)
3 0
???? -> wellbi
  pridané 2.6.2016 7:25
Skor by som povedal ze z celej souls serie ta najslabsia a nie jedna z najlepsich. Stale dobra ale posobi skor ako nejaka ina znacka nez souls hra. Hlavne ten primitivny leveldizajn hru taha neskutocne dole. Ziadna radost z objavovania lebo tam niet co objavovat kedze tie lokacie su tak neskutocne ploche a na jedno prejdenie vacsinou bez nejakej motivacie to tam prehladavat. Jasne kde tu nieco poschovavane ale vsetko je tak nejako cestou priamo pod nosom.
icon
detail (l.198)
1 2
wellbi -> ????
  pridané 2.6.2016 19:24
Sice ma hra hluchych miest a lokacii, myslim ze je tam aj par dobrych, ten les kde boli ti neviditelni muzi bol skveli, cele dracie kralostvo ma bavilo, aj ta oblast pred nim kde bol ten kostnaty drak. DLCcka maju vsetky paradne prostredia a v nich aj nove gameplay mechaniky, navyse tie DLCcka su gratis v Scholar of the First Sin...
-Wellbi.
icon
detail (l.171)
1 0
TomLehockySVK -> wellbi
  pridané 2.6.2016 6:37
Ty vieš vždy len "prekvapiť" svojimi vyjadreniami že škoda aj písať odpoveď, ale aspoň sa človek vždy dobre zasmeje.
icon
detail (l.198)
3
wellbi -> TomLehockySVK
  pridané 2.6.2016 19:20
Človek sa zasmeje tak na tvojom článku
-Wellbi.
icon
detail (l.171)
1 0
TomLehockySVK -> wellbi
  pridané 3.6.2016 11:47
Hovorí ten čo GTA 4 vychvaľuje do nebies a GTA 5 má za odpad vo svojich užívateľských recenziách.
icon
detail (l.198)
3
wellbi -> TomLehockySVK
  pridané 4.6.2016 23:05
Hovorí ten, ktorý nevie že GTA a Dark Souls sú dve odlišné veci.
-Wellbi.
icon
detail (l.89)
SounDs
  pridané 1.6.2016 18:41
Kratke, strucne ale vystizne a pravdive :)
U mna suhlas, v hre mam sice iba 20 hodin, ale myslim ze za ten cas som tej podobnej frustracie zazil dost aj ja
a v mnohych momentoch co tu opisujes som sa casto krat nasiel aj ja
icon
detail (l.81)
1 0
El Cynico
  pridané 1.6.2016 14:12
Nie je to veľdielo, ale zas že by to bolo tak zlé? Som hral aj jednotku aj dvojku, jednotka o niečo lepšia hlavne,kvôli tomu že to bola prvotina souls na PC. Neviem kadiaľ si behal, ale zas že by takmer každý boss bol aj so strážcom (respektíve dvojmo) sa mi moc nezdá - Last Giant, Pursuer, Dragonrider, Lost sinner, mytha a to len tak čo ma narychlo napadlo boli samotný bossovia. Navyše sa mi zdá, že si mal najväčšie trampoty s korytnačiakmi, spomínaš ich hneď dvakrát;) Tie úhyby si asi nezvládal kvôli slabej agility, skôr mi to prišlo smiešne, že ma nevedeli trafiť oproti jedničke aj keď sekli skrz mňa. Pri agility 113 som mal 0,3 sekundy nesmrtelnosť pri rolle. Možno si mal vysokú záťaž alebo celkovo zlý build, mechaniky hry podľa mňa fajn rozloženie nepriateľov normálka, aby sa to nedalo rushovať. Aj keď občas som niekam vyslovene len bežal. akže recenzia mi príde dosť neobjektívna a skôr ako zlú hru by som videl problém v špatnom hraní, builde ale možno sa mýlim;) Mňa najviac naštval port na PC, lebo som najskôr musel pol dňa nastavovať a sťahovať rôzne utilitky aby to bolo hrateľné na viac tlačítkovej myši-Fromsoftware asi poznajú len 3 tlačítkovú myš:D
icon
detail (l.159)
2 0
FlyBoogy
  pridané 1.6.2016 13:06
100% súhlas. Táto hra je nepodarený, nedorobený zlepenec a skutočne úbohý pokus o pokračovanie.

Ak by som ale mal niečo článku vytknúť, tak asi len to, že si nehral DLC. Tie boli lepšie než samotná dvojka ale stále prvému dielu nesiahajú ani po päty. A tiež boli plné toho trademark frustrujúceho DS2 rozmiestnenia nepriateľov.
icon
detail (l.171)
2 0
TomLehockySVK -> FlyBoogy
  pridané 1.6.2016 13:46
Ono tie DLC som vynechal z dôvodu že keď som mal 57 hodín nahratých keď som bol na konci a záverečné hodiny ma už skutočne nebavili a chcel som to mať už proste len dohrané. Načo si predlžovať znechutenie o ďalšie hodiny ?
icon
detail (l.159)
1 0
FlyBoogy -> TomLehockySVK
  pridané 1.6.2016 16:06 (editované 1.6.2016 16:07)
Presne to som chcel napísať keď som začal ten komentár, že asi si bol natoľko znechutený základnou hrou tak si ich proste nehral. Tu mám rovnaké pocity. Ja som originálnu dvojku mal pred objednanú a nedohral som ju jediný krát. Tak zlé to bolo. Zatiaľ čo v jednotke mám vyše 500 hodín na steame.
01