01
icon
detail (l.166)
Tiqer
  pridané 6.1.2011 0:58
až teraz som si všímol, že si robil aj recenziu na Homecoming... takže k hre, aj napriek tomu, že som ju nehral..
trošku dlhý prológ ktorý uvádza do deja, ale ináč mi poskytla všetky informácie, ktoré by som chcel o hre vedieť a vidím, že máme podobný pohľad na vec (otázky ako keby mnou kladené a popravde odpovedami som nie príliž nadšený, ale to už ani ja, ani ty neovplyvníme .. škoda tomuto ustupujúcemu trendu od survival hororov. ako keby dnes už išlo iba o mainstream v podobe bohapustej akcie).. odo mňa 100% a zalomenie rukami nad budúcnosťou tak kvalitných značiek ako SH a RE
icon
detail (l.216)
p3x0 -> Blackened Halo
  pridané 4.5.2010 17:01
>Re: RE:Re: RE:vvayne
ja som napriklad Silent Hill este nehral. Mozno niekedy skusim, ale na japonske psycho horory som nemal nervy, mozno teraz uz ked som starsi tak to vezmem z nadhladom....ale ja napr Silent Hill nepoznam, jedine film som videl, ale neviem ci ten ma nieco spolocne z hrou..okrem nazvu. Takze musis brat do uvahy aj to ze niekto ostatne diely nehral, resp nevie o nich vela. Potom by sa dalo v podstate o kazdom pokracovani nejakej hry napisat podobne nieco, maloktora totiz prinasa prevratne zmeny, jedine co sa grafiky tyka resp. technickeho spracovania.
icon
detail (l.71)
1
CHieF
  pridané 24.3.2010 18:29
Recenzia sa ti dosť dobre podarila. Ale v úvode si nemusel používať tak často výkričníky, dávaj si pozor aj na čiarky a v texte recenzie si mohol dať pozor na to, že si chvíľu písal iným písmom. Inak dobré, 80%
icon
detail (l.218)
Blackened Halo
  pridané 24.3.2010 8:15
tak vela komentov som tu snad na sectore este ani nevidel :D:DD..Silent hil evidentne nikoho nezaujima..skoda :))
icon
detail (l.218)
Blackened Halo -> vvayne
  pridané 23.3.2010 10:48
>Re: RE:vvayne
vdaka...tie strohe odstavce su strohe z jednoducheho dovodu...hra neprinasa nic nove, a je to len vlastne recyklacia povodnych hier, ..nemyslim si zeby na svete existoval niekto kto by seriu SH nepoznal, preto som nepokladal za potrebné opisovat uz stokrat opisane..
icon
detail (l.161)
vvayne
  pridané 23.3.2010 9:18
prva polovica recenzie je paradna a atmosfericka, jej zaver vsak uz pripomina vylev emocii. priklanam sa k nazoru, ze emocie do recenzie nepatria, je to vsak velmi subjektivny zaner postaveny na konfrontacii autorovho vkusu a v tomto pripade kvalit, ci nekvalit herneho titulu. odstavce popisujuce casti hry mi pridu strohe, nebyt zaujimaveho uvodu, prejdem ju jednym okom dnu druhym von.

ucel vsak splnila, vyjadril si nazor, podla ktoreho si viem urobit obraz o tvojom vnimani hry, a mozem/nemusim s nim suhlasit.

dobra praca ;)
01