01 02 >>
icon
detail (l.3)
Lukas No
  pridané 7.2.2019 4:53
nemusime zbitocne musiet pouzivat tablety na taketo zariadenie je to velmi dobre ked sa niekam ide ale niekdo nieco potrebuje😉
icon
detail (l.126)
reksharks -> Zemla
  pridané 6.2.2019 21:37
Aj ja, bohuzial si jeden vylet v belgicku dost nepamatam prave pre toto, teraz to robim tak ze ak chcem tam ist fotit nasetrim a vratim sa, no prvykrat na novom mieste max rodinne foto a jeenu pamatnu momentku, ten pocit je doterwz z toho blby :)
icon
detail (l.214)
1 0
Zemla -> reksharks
  pridané 6.2.2019 18:24
Casto x ked je aj clovek na dovolenke tak ma pocit ze na celu dovolenku pozera cez hladacik fotaka a zabudne byt pritomny.... poznam obe strany, zazil som si to,
icon
detail (l.169)
mr.Tronk -> jogin
  pridané 6.2.2019 18:14
len s tym, ze on ma tie rebra vsetky

icon
detail (l.130)
1 0
miro321
  pridané 6.2.2019 17:56
O čo že to tu bude tak 2-3 roky a potom to úplne zmizne, pamätáte si zahnuté mobily ?
icon
detail (l.126)
1 0
reksharks -> Zemla
  pridané 6.2.2019 17:22
Ja som v tomto vzdy bol clovek co ma klasicky tlacitkovy kde moze len volst, pretoze nevidim dovod pre nic ine v zariadeni u seba. Ale chapem ludi co ho bud vyuzivaju ako jedine zariadenie alebo ho pouzivaju s jeho funkciami ktore ponuka a taky si vyberu. Co nechapem je ked si niekto kto na to nema kupi drahy mobil s xyz funkciami co nevyuzije. Len aby mal, to je msrnost. No u teba je super, ze mas spravnu hranicu, ja mam tlafitkovu nokiu za 20 a tablet, ktory pouzivam ci beriem zo sebou ked niekam cestujem, na odpisanie ak na nieco take cakam, alebo ak mi treba odfotit si niekde nieco, no pokial idem na turistiku, to skor necham doma a fotak :) No kazdy ako mu je najlepsie, len treba v tom stanovit tak ako ty hranice a je to fajn, nech obrazovka nevnima cloveku vnimat to podstatne v jeho zivote :)
icon
detail (l.126)
1 0
reksharks -> Regina Spectra
  pridané 6.2.2019 17:18
Písal som to dole nižšie, ty rozprávaš o technike ako nastroji na pracu a jaako o nastroji na zabavu, za ktkry sa ten nastroj na pracu neraz zamiena. Vsetko to je o nejakej miere, keby sme chceli velmi filozofovat tak clovek potrebuje ovela menej ako druh ako sa sam presvjedca a do coho sa zenie ale to je trosku o inom, k teme som chcel, ze jednoducho ludia stracaju mieru v pouzivani techniky, a naplnaju zivot prazdnimi zazitkami coraz viac, utapajuc sa v nekonecne moznosti. Zavislost nie je v pravom slova zmysle pouzit elektricku kosacku ked sa mi nechce kosit rucne, na to je pokrok, je to rychlejsie preco nie. Ale pouzivat mobil alebo pc hodiylny a len na listovanie clankov ktors nemaju vyznam, chatovanie 24/7 pricom tie vztahy su plytke ako tanier, pouzivanie ho uz aj vonku pri caji ci pive, pisanie za chodu cez mesto, pri soferovani, neodoprenie si pc na ukor rodiny ktora tym trpi, ci na ukor vlastneho zdravia je cez a ludia to robia, robia to bezne a nemaju zazitky. Vidim to na ludoch, ktory su v mojom okoli, znudeny zivotom, ale nerobia to, ze idu nieco zazit, pretoze to stoji trochu namahy ale radsej siahnu po obraozvke.

Ono ja vyuzivam techniku ako kazdy tiez, ale minimalizujem ju a je to v 80% na moju tvorivu lracu a cinnosti s tym spojene, namiesto chatu radsej von niekam (iba ak je to chwt s niekym s kym sa nsmam moznost spojit pretoze je odomna velmi daleko) a zvysne percenta tgori bud sector alebo hra, ktoru ale nehram lebo sa nudim ale preto lebo mam chut prave na hru, ci pripadne film. No snazim sa tu nebyt a naucit sa bavit inak, vzdy to tak bolo a som ovela radsej takto, citim sa spokojnejsie a odkedy som.si v tomto dal.zalezat tak viac napriklad som sa pustil do vzdelavania sa v tom co ma zaujima a zaspavam s este lepsim pocitom ako ked som.tu stravil cas pozeranim noviniek o veciach co mi netreba. A extrem pre mna je ked niekto je na technike v prirode, tam nechapem takemu cloveku, pretoze priroda ponuka vsetko audiovizualne, len ludia uz nevedia bez nej ani sa pozerat :)
icon
detail (l.169)
Rellik -> macplash
  pridané 6.2.2019 15:59
klasický užívateľ neklasického telefónu ale investuješ stovky eur do klasického hrania hier a pozerania filmov či videií. Dojal si ma.
icon
detail (l.158)
1 0
jogin -> Zemla
  pridané 6.2.2019 15:50
Treba si nechat vyoperovat rebro

#​MarilynManson
icon
detail (l.159)
Regina Spectra -> reksharks
  pridané 6.2.2019 15:49
Hm, pozri sa na náš dnešný život. Nie sme závislý na technike už teraz? Neboli sme na nej v podstate závislý vždy? Od chvíle, keď sme vynašli prvé nástroje? Ktoré zviera používa nástroje ku každodennej obžive? Vrana dokáže nahádzať kamene do pohára, opica strčiť papek do diery, ale nie sú od toho závislý, je to lahôdka ktorú si doprajú ak je príležitosť.
icon
detail (l.214)
1 0
Zemla -> reksharks
  pridané 6.2.2019 15:38
Mas pravdu...osobne uz mobil ani v spolocnosti nevytahujem, ked som pri stole s ludmi.
A to som velky zavislak ale urcil som si nejaku hranicu.

icon
detail (l.126)
1 0
reksharks -> Zemla
  pridané 6.2.2019 15:27
Trosku som to myslel inak, pozri komentar k victoriousovi co som dal, ty to skor beries po stranke zariadenia ako techniky na skvalitnenie zivota, ja som skor pisal nazor k zariadeniu ako prostriedku aj na zabavu, kedy ludia coraz viac s tym su schopny zabijat cas a neraz aj na ukor skutocnych zazitkov a tych pravych zivotnych okamihov, zariadenia su ako take super a pokrok treba, len ludia s pokrokom stracaju i mieru :)
icon
detail (l.126)
3 0
reksharks -> VlCTORlOUS
  pridané 6.2.2019 15:25
V tomto mas pravdu, uplne si to vystihol, ja nevnimam tie zariadenia ako zle, ale vsimam si dobu kam sa posunula a naozaj cim su sofistikovanejsie zariadenia, tym s nimi viac ludi travi cas a prazdno skuma moznosti a coraz viac sa stretavam s tym ze ti ludia po rokoch sa zamysleli a povedali keby to mohki vratit spat a ten cas naozaj im nic s tou technikou nedal. Technika ako nastroj na skvalitnenie zivota ano, ale takisto je mnozstvo techniky na zabitie okamihov alebo prazdne pôžitky a z ludi robia lenivsich a marnejsich. Poviem to na tom priklade toho pristroja pri brusku, je pekne ho vyuzit na uvidenie babatka v brusku, no mnoho je takych co by ani moznoze si nepolozili nan ruku aby citili ako kope. Alebo sa ludia zabavia hodiny pri virtualnom satniku len tak ale pritom im neda to tolko ako ist von v niecom peknom a zit okamih. A toto coraz viac ludi robi, len s inou technikou. Presne si pamatam minulost vtedy a teraz, desat patnast rokov dozadu, vtedy si siel von a zakecal si sa, terwz skor hladas toho kto nie je na mobile v posniku. Atd atd :)
icon
detail (l.214)
2 0
Zemla -> macplash
  pridané 6.2.2019 14:38
No schvalne skus si lizat vlastne genitalie...nie sme nato usposobeny..Takze nemozme ani keby sme chceli.
Pre toto mame cudzie genitalie.
och ty si mi ale vykvet Macplash 😂
icon
detail (l.166)
2 5
krash_SR
  pridané 6.2.2019 14:37
Ešte budeme plakať za výrezom keď toto začnú všetci napodobnovat
icon
detail (l.68)
macplash -> Zemla
  pridané 6.2.2019 13:54
Ja som myslel, že od zvierat nás odlišuje fakt, že si nelížeme vlastné genitálie... Ale tak ako povieš.
icon
detail (l.97)
Andyno
  pridané 6.2.2019 13:20 (editované 6.2.2019 13:21)
Snáď to F neznamená "f****d up"...
icon
detail (l.103)
1 0
VlCTORlOUS -> reksharks
  pridané 6.2.2019 13:18
Keď bolo toto video na Sectore zverejnené prvýkrát, písal som presne o tom, ale je to chyba len toho ako je to video natočené. Všetky tie zariadenia sú skvelé, len takto pokope v jednom videu to pôsobí ako vízia absolútne pretechnizovanej spoločnosti.
icon
detail (l.103)
5 1
VlCTORlOUS -> macplash
  pridané 6.2.2019 13:16
Spodnú polovicu môžeš mať dotykovú klávesnicu a razom z toho máš manažérsky telefón, ideálny na prácu v teréne. Nie každé zariadenie je určené len na hry a YT.
icon
detail (l.214)
4 0
Zemla -> reksharks
  pridané 6.2.2019 13:13 (editované 6.2.2019 13:14)
preco si pesimista? :)
Od pociatku ludstva sme zavisli na technike...to nad odlisuje od zvierat.To nas posunulo ku hviezdam.To nas dostane za slnecnu sustavu a mimo nasu galaxiu jedneho dna.Vedenie ludstva, pokrok a neznamo nas zenie dalej....teda kym sa dovtedy neznicime, dokazeme byt aj neskutocne destruktivny.

Pouzivali sme primitivne nastroje....dlata, lopaty...neskor jednoduche mechanizmi ako kladku...stroj na tu dobu....atd..
01 02 >>