01 02 03 >>
icon
detail (l.202)
cpy
  pridané 4.11.2018 13:58 (editované 4.11.2018 13:58)
Zachranit Chloe a **** off bitches Im out. Drops mic. Skoda Rachel ten koniec bol len aby nejaky bol.
icon
detail (l.23)
1 1
JohnMatrix
  pridané 11.3.2018 12:38
co je smutne je, ze bonus Epizoda Farewell je silnejsia ako vsetky tri epizody dokopy...

icon
detail (l.155)
erinos
  pridané 23.1.2018 16:05
Nie je to ako klasický LIS ale.. Taká oddychovka s príjemnou atmosférou.
icon
detail (l.183)
2 1
Mr. Smith -> Dwemero
  pridané 8.1.2018 12:45
Problem je ale ze Max prave v prvom momente nezmackla poplach lebo bola v soku a nevedela co sa stane. Jasne ze mohla stlacit, ale ani ty urcite nereagujes stale dokonale a nikdy nelutujes ze si mohol urobit nieco inak.
2 1
Dwemero
  pridané 5.1.2018 12:26
Nechcem to komentovat nejak špatne hra je od začiatku užasna nadchla ma a to v mojom pripade ma nadchne len malo ktora hra ale nepačilo sa mi že tak dobru hru niekto pokašlal tak blbym koncom možno to niekomu vyhovuje ale pokial si to spojim tak tornado prišlo len pretože max použila schopnot a zachranila chloe ale k zachrane chloe na zachodoch nemusela použit schopnost stačilo odfotit a zmačknut požiarny poplach dalej už len nahlasit všetko čo vie a uala konec je done :) podla mojho nazoru povodny koniec nestoji ani za 50% možno vyvojari tejto hry proste urobili koniec narychlo bez rozmyšlania alebo to bol len zamer nasrat vetšinu ludi...koniec sa da prirovnat ku hre mass effect 3 čož ma sklamalo.Stačilo spravit normalne zakončenie hry a každy by bol spokojny.
icon
detail (l.39)
1 0
Broxym
  pridané 3.1.2018 13:06
Sám som zvedavý na tento počin. Pôvodný Life is Strange ma z počiatočnej skepse úplne prikoval, dlho som pri hraní nepociťoval také emócie ako práve pri LiS. Trailery na tento prequel ma sprvu nenadchli, no som zvedavý po recenzii a niektorých komentároch. Kúpim to v celku a nejakej zlavičke, aby som prípadne neľutoval
icon
detail (l.170)
4 1
M1ch -> LukasDCAsbodkoualter
  pridané 1.1.2018 23:37
neber to zas tak doslova, tymto hram sa to hodi , milujem taketo pribehovky zamerane na emocie hraca a rozhodnutia . Nejakym cutscen hram ako order ci last of us to je iny pripad ale adventurkam ako life is strange mi to nevadi lebo o tom to je
icon
detail (l.30)
1 2
LukasDCAsbodkoualter -> M1ch
  pridané 1.1.2018 22:25
Vela kecania , menej hrania
Skoda ze takychto hier nie je viac

Joj, len to nie :D
icon
detail (l.170)
4 1
M1ch
  pridané 1.1.2018 22:24
Vela kecania , menej hrania ale i tak si ma hra hned omotala okolo prstu. Ta hudba, postavy, dialogy, cloveka to tak vtiahne jak nič. Za mna takych 8 bodov . Skoda ze takychto hier nie je viac a neberem do uvahy tie od telltale lebo tie ma fakt nebavia. Stacil mi wolf among us a walking dead.
Dufam ze vyvojari LiS maju do buducna este vela napadov a prinesu nam nieco nove :)
icon
detail (l.172)
1
TomLehockySVK -> Mr. Smith
  pridané 31.12.2017 22:45
http://life-is-strange.wikia.com/wiki/Canon_Inconsistencie
s

Tu máš vymenované všetky problémy. Menej podstatné, ale aj naozaj podstatné ktoré som si pri hraní všimol aj sám a pri hraní pôvodnej hry potom nedávajú veci zmysel.
A prečo ma má zaujímať že to má Overwhelmingly Positive neviem, moja recenzia je určite Very Negative.
icon
detail (l.133)
2 0
-koty2201- -> luk
  pridané 31.12.2017 18:04
Mám pocit, že ma radosť z pokračovania trochu prešla a neviem si predstaviť ako chcú pokračovať v deji bez Max. To je škoda, ale nechajme sa prekvapiť a možno to bude lepšie ako by sme čakali 😄
icon
detail (l.257)
2 0
luk -> -koty2201-
  pridané 31.12.2017 17:45 (editované 31.12.2017 20:06)
Žiaľ DONTNOD sa už vyjadrili, že sa to bude odohrávať inde a s iným setom charakterov. Čo mňa osobne úplne desí, lebo stále je u Max Chloe a Rachel množstvo otáznikov, ktoré by stáli za preskúmanie. Avšak myslím, že tu je možnosť ako pokračovať v príbehu a dostať viacej kvalitných hier( Deck Nine sequel ku LiS aj Before the Storm) a zároveň DONTNOD môže predstaviť nové charaktery a postupne keďže by sme boli uspokojený by sme dokázali prejsť na nové charaktery. Otázne je či sa im a Square Enix do toho bude chcieť ísť. Ja byť nimi tak by som šiel.

A ako som už dole spomenul, jednoznačne to chce v druhej sezóne minimálne odkazy na prvú sezónu a prípadne nejako prepojiť aspoň vzdialene charaktery.
icon
detail (l.133)
1 0
-koty2201- -> luk
  pridané 31.12.2017 17:16
Ja sa na toho Vampyra tiež teším, lebo nemám skúsenosť ešte so žiadnou upírskou hrou, ale tiež mám obavy či to bude aspoň ako tak dobrá hra. Uvidíme.
No ja skôr dúfam v to, že 2. séria bude pokračovať v príbehu Max, tam kde skončila prvá séria, lebo visí tam plno otáznikov a celkom by ma zaujímalo čo sa dialo ďalej s Max. Ale ak bude pokračovanie úplne niekde inde s inými postavami, tak by to bolo dosť veľké sklamanie aspoň pre mňa
icon
detail (l.257)
luk -> RipleyAmanda
  pridané 31.12.2017 9:27
ok v pohode, možno by pomohlo si ho preložiť. Ja som tak spravil a ešte viac som si ho užil.
icon
detail (l.257)
1 0
luk -> p3x0
  pridané 31.12.2017 9:26
je to možné, ale aj tak si myslím, že viacej ľudí pracuje na Vampyrovi, čiže vývoj nenapreduje, tak ako keby celý tým na tom pracoval. Stavím sa, že keď Vampyra dokončia, tak sa väčšina Vampyr tímu presunie na LiS sezónu 2.
icon
detail (l.257)
luk -> p3x0
  pridané 31.12.2017 9:24 (editované 31.12.2017 12:04)
Ak by to bolo na mne spravil by som zo záchrany Chloe hlavnú linku a Arcadia by to schytala. Max by následne trpela tým, že nechala množstvo charakterov zomrieť. Kde Max zachraňovala Chloe v sezóne 1, teraz by bolo na Chloe zachrániť Max, ktorá by vďaka konfliktu hore trpela. Hra by sa už neodohrávala v Arcadií, niekde inde a jednoznačne by som aspoň polovicu epizódy venoval Seattlu a zastávke u Maxiných rodičoch.

Pripájam príspevok z wiki stránky, kde toto by sa jednoznačne mohlo preskúmať :


What would I like to see?

Max has a prophetic dream like the one at the start of Season 1; shortly afterwards she sees a certain blue butterfly and hears Chloes voice in her head warning her that "Its time to take a risk again, Maxie". Realising the signs, she has to quickly determine whether she is being warned by Time that she has to change something or resist the temptation to change something before she triggers an event cascade that leads to a paradox and a cataclysm.

Basically, the season is a sort of rewind-enabled detective story with Max (along with the spectral vision of Chloe, whom Max is unsure if she is real or a hallucination) trying to work out whose Doom is foretold in the dream and whether she should or should not prevent it.

B-Plot will be Max trying to shake off the snooping of Brooke and Kate who have noticed that Max seems to have access to knowledge from the future and are trying to work out her secret.

Imply that the blue butterfly is the spirit of the variation of Chloe from the alt timeline that terminated at the destruction of Arcadia Bay that is now cast adrift in Time due to the number of Rewinds that have occurred around her;

Is the ghost Chloe real or is it a hallucination caused by some brain damage side-effect of Maxs time powers? What do both options mean for Max? The real nature of ghost!Chloe should be kept as ambiguous as possible until the final decision point where Max has to choose whether to accept her counsel or reject it as being just her subconscious telling her what she wants to hear.

New game mechanics: Future Sight - At every decision point, Max can choose to see the consequences of just one choice (and this can only happen once per decision point, no matter how many times or how far back you Rewind); Destiny Shot - If Max takes a portrait of a character, the photograph will keep phasing between the image Max captured and some indication (preferrably cryptic) of the persons current future; Time Ghost - Max can detect and follow a persons path through the time-line to trace their movements back and, to a limited extent, forwards to their next major decision point; all these mechanics are revealed to Max during traumatic incidents in the first episode with more complex applications unlocking depending on decisions made by the player;

You thought being a college student is hard? Try being a college student with superpowers!

Edit: teraz keď taknad tým rozmýšľam, šiel by som až tak ďaleko, kde by Max dokázala zachrániť Rachel cestovaním v čase, ale za obrovskú cenu. Ak máš záujem o tomto pokecať, môžme v správach.
icon
detail (l.47)
RipleyAmanda -> luk
  pridané 31.12.2017 0:42
mne sa to divadelné predstavenie zdalo strašne nezáživné a dlhé, tak možno preto to pre mňa bol najslabší diel

icon
detail (l.216)
p3x0 -> luk
  pridané 31.12.2017 0:11
Vampyr aj LiS maju separatne timy
icon
detail (l.216)
p3x0 -> luk
  pridané 31.12.2017 0:10
presne si vystihol moje pocity. Dufam, ze sa im nejako podari vysvetlit to cestovanie v case... dat niekomu take schopnosti bez ziadneho vysvetlenia bude epicky fail...rovnako je podla mna chybou, ze vymenia postavy. Prave postavy boli to co mnoho hracov drzalo velmi. Mozno keby nejaku alternativnu realitu dali s rovnakymi postavami, (nieco na styl American Horror Story, kde vlastne rovnaky herci hraju ine postavy), kde by napriklad Chloe zachranovala Max trebarz...
icon
detail (l.216)
4 1
p3x0
  pridané 31.12.2017 0:07
dobra hra. Ja som tomu v recenzii dal 90%. Najdolezitejsie je to s akymi ocakavaniami do toho clovek ide. Ak cakate lepsiu hru ako spravili Dontnod tak to sa asi nedockate...ak chcete prequel, ktory sa detailnejsie venuje transformacii Chloe na podobu aku ma v prvej hre tak sa budete kralovsky bavit. Vyborny soundtrack, vyborne zachytena atmosfera Arcadie. Obavy zo zmeny daberky opadli a dokonca by som povedal, ze v niektorych momentoch prekonavala originalny hlas. Trocha som sklamany z toho, ze pribeh nemal lepsi drive a toho, ze Deck9 trocha nezabrdol do nejakych superpowers, aspon to nejakym naznakom vysvetlit. Inak fakt super hranie, hlavne v tomto obdobi po veceroch, a dokonca za nejakych 15€.
01 02 03 >>