01 02 03 04 05 06 07 ... 29 >>
icon
detail (l.150)
recoss
  pridané 13.11.2021 10:54
No co?
Co hovorite na to co sa deje?
Este to bude zaujmave finale;)
icon
detail (l.599)
1
saver -> recoss
  pridané 13.11.2021 11:11
co sa deje? uz sa nenahanaju dokolecka dve hodiny? :)
icon
detail (l.150)
recoss -> saver
  pridané 13.11.2021 11:14
Pre teba asi nic zaujmave:)))
Ale konecne sa bojuje o titul, a hra sa vsetkymi kartami ;)
icon
detail (l.599)
saver -> recoss
  pridané 13.11.2021 11:18
tak niekedy som pozeraval, ale posledne roky to bola dost nuda, teraz konecne bude boj o titul aj v poslednych pretekoch?
icon
detail (l.150)
recoss -> saver
  pridané 13.11.2021 11:21
Uviidme po dneskajsku..redbull ma navrch celkovo (Max ma 19b naskok), ale zas medaku by mali vyhovovat posledne trate, len vcera sa udiali veci. Mozno sa bude diskvalifikovat, tak uvidime..
Urobim reklamu. F1online.sk ;)
icon
detail (l.126)
kara_van21
  pridané 24.12.2020 13:24
Ono ak aj Checo bude zaostávať za Maxom, ako Pierre a Alex tak uvidíme že to auto je neprispôsobivé pre iný štýl jazdy ako ten Maxov
icon
detail (l.150)
recoss -> kara_van21
  pridané 24.12.2020 14:01
osobne si myslim ze jazdec by sa mal vediet prisposobit autu.ak to nedokaze,asi na to nema..ano redbull je ocividne tazko ovladatelny, ale ked s tym dokaze max jazdit mali by aj viaceri..pol roka ma cas perez..potom musi nieco ukazat,inak zhasne a skonci,nech ma mexickych milionov aj za kamion
icon
detail (l.126)
1 0
kara_van21 -> recoss
  pridané 24.12.2020 18:59
To súhlasím, ale zas pozri na Pierra ako jazdi v Alpha tauri. Alex tiež nebol zlý. A ak zlyhá Checo tak to budú 3 jazdci (z toho Checo je nadpriemer v F1), ktorí to v tom aute nedali. To už potom o niečom svedčí.
icon
detail (l.150)
1 0
recoss -> kara_van21
  pridané 24.12.2020 19:29
tu bohuzial neverim ze mali sancu sa priblizit...to co stale drista jednooky ako z maxa idu spravit najladsieho majstra(uz nestihaju) a stale dookola to iste...

mozno alex aj mal sancu ale nemal na to...gasly tento rok ukazal ze keby mal aspon nejaku podporu tak by mozno potrapil maxa,avsak minuly rok ho mali za handru,ved to bolo na nom vidno ze ma sebavedomie v pecku.

a perez podla mna je dost precenevany(mne je vrcholne nesympaticky)…ocon sa mu bezproblemov dokazal vyrovnat a to co stvarali spolu v RP bola katastrofa,a tam podla mna min 50% bola jeho vina..nebol schopny s nim prehravat,radsej ho vytlacil do muru(spa)

preto sa aj tesim co sa bude diat s maxom,ktory je ocividna jednotka,a aj to nech sa teda ukaze ci ma na to bojovat s tymi najlepsimi
icon
detail (l.126)
1 0
kara_van21 -> recoss
  pridané 24.12.2020 20:39
No to ako sa chovali k Pierrovi bolo fakt odporné. Zaslúžil si tam ostať dlhšie.

Alex je strašne dobrý chalan ale úprimne kebyže tam nie sú Thajské peniaze tak by skončil už dávno.

Checo je pre nich len jednoročné riešenie, veď Marko sam povedal že Juki bude rok v Alphe a potom pôjde do Red Bullu.

Mne práveže tento rok prišiel sympatický, hlavne ako sebavedomo šiel do súbojov a nechyboval tento rok skoro vôbec. Ale to s Oconom súhlasím úplne.

Neviem no ja sa tiež teším, veď vieme aký je Checo voči tímovým kolegom (napr. Button) tak snáď ho potrápi.

Max je geniálny ale je netrpezlivý a takto z neho majster nebude. Dar dive bomb, rozbije sa a potom obviňuje súperov. George keď bol v Mercedese ukázal trpezlivosť keď obiehal iné autá až keď bol dostatočne blízko a nedal dive bomb zbytočne. Už nech máme sezónu kde sú Max, Charles a George v majstrovských autách a nech sa pobijú títo mladíci o titul.
icon
detail (l.150)
1 0
recoss -> kara_van21
  pridané 24.12.2020 22:51
komplet suhlas:) ..uvidime ako to da juki v tej alphe.

checo sa aj v mojich ociach trochu revansoval,ale stale tam.je nieco preco je pre mna nesympaticky..uvidime veru s tym maxom co bude..hlavne neverim ze da kozu zadarmo..bude to boj a tonsi zasluzime.

skoda toho botassa..ja nerozumiem ako mu mozu platit 12 melonov..za to co predvadza..wtf..aj ked chapem ze je idealna dvojka..pre nas ako divakov je to utrpenie

george je hlavou uplne inde ako max a leclerc..ten mozno si aj uvedomi chybu,a sype popol na hlavu..ale bohuzial vacsinou uz neskoro:)

max je rychly ako hovado..ale tiez je to take ze meh..jazdi si za medakmi a ziadna konkurencia..ked tam bude checo..uvidime co bude robit ked tam bude niekto vyrovnany..len nech maju rovnake moznosti

ale vyrastu..hamik tiez co vyvadzal:)
teraz je fakt podla mna meporazitelny,preto mu prajem vyrovnanie aut a poriadny boj..teraz je to pre neho prechadzka..


icon
detail (l.126)
1 0
kara_van21 -> recoss
  pridané 25.12.2020 10:05
Akože Juki jazdil výborne a skončil len pár bodov za Schumim, ktorý šiel druhú sezónu. Len sa bojím, že ak RB nevyjde dohoda s Hondou tak na truc s ním budú jednať horšie ako s Pierrom. Vieme aký "super" charakter je Dr. Marko.

Možno to je tým že je Mexičan a je taký horkokrvný. Ale mne to vôbec nevadí lebo Max je taký istý a Checo nedá kožu zadarmo. Má tam len jeden rok a je na 80 percent, že v 2022 už tam nebude aj keď bude lepší lebo by to bola hanba pre ich Maxika a akadémiu.

Tak im moc nejde o nás divákov. Bottas je dobrý človek ale nemôže si dovoliť to, že ako pilot ktorý je na očiach sa nechá rozhodiť hate komentom na instagrame. Neviem, pred ktorými pretekmi to bolo čo opäť povedal "To whom it may concern" a smeroval to na jedného užívateľa čo mu na instagrame napísal nejaký hate a on mu odpovedal. Lewis má na háku hate a vidieť na jeho mentalite. Bottas je taký Hulk podľa mňa. Vo Williamse bol rýchly a aj je. Ale je to fantastická dvojka proste ako tvrdíš. Podľa mňa jedno z najsilnejších jazdeckých zložení boli Nico a Lewis.

Keď bol George v Bahrajne, tak som prvýkrát fandil Mercedesu a keď obehol Bottasa z vonkajšej strany to ukázalo jeho kvalitu. Jazdil ako Lewis (mínus sťažovanie sa na všetko do rádia :D)

A Max je rýchly ale trošku pokory by sa mu zišlo. Ale oproti tomu aký bol tak už dozrieva. A s tými možnosťami no uvidíme. Ako som spomínal neviem či by Marko chcel aby Checo skončil pred Maxom, to by poškodilo povesť celej akadémie.

A ano Lewis tiež chyboval, súhlasím. A fakt, že bojoval už v prvej sezóne o titul s Alonsom (čo bol považovaný za jeden z naj jazdcov) o niečom hovorí. Jazdec je to skvelý ale ako človek mi nesedí.

Ináč super diskusia tu je s tebou :D Máme private skupinu tuto :D

Ešte chcem dodať, Alonso do Renaultu nie je vôbec dobrý krok. Renault bude stagnovať lebo Alonso nie je makač čo sa týka vývoja ako taký Seb čo si stále nieco zapisuje a pod. Fandil som mu ale veď bol zapletený vo všetkých najväčších kauzách v modernej F1 (Spygate, crashgate) . :D
icon
detail (l.150)
1 0
recoss -> kara_van21
  pridané 25.12.2020 12:47
len preto som rad ze je tam checo teraz, on si pojde svoje,pravdepodobne je to jeho posledny rok ak sa juki ukaze,takze on pojde cez mrtvoly, lenze zas redbull..ti sa vzdy tvarili akoze maju dvoch jazdcov ale nikdy to tak podla mna nebolo..okrem rici vs vetell,ale to uz asi vedeli ze vettel je na ceste prec

bottaska je psychicky uplne v pecku,ked vyhra len vdaka tomu ze hamik mal problemy a este to bere ako zasluzene vitazstvo a pysi sa tym,tym je to horsie,lebo potom ho ham zas a znova zadupe
nico vs ham, bola dobra dvojka,nico bol ruchly, ale v racecrafte na lewisa nemal ani nahodou (bahrain2014:)).dokazal ho psychicky zdeptat a len vdaka tomu ho porazil (a vypadnutiam.ach.ta malajzia) ,ale ako vzdy,podla mna to iba lewisa posilnilo a zas bol o krocik lepsi

a max uz povyrastol,ale myslim ze je to len zatial,pokial nebojuje o sampionat a nema v podstaye co robit, avsak ked to bude boj,podla mna zas ukaze jeho "kuzlo" :)

lewis od zaciatku ukazuje ze je sampion,alonsovi sa vyrovnat v prvom roku..k tomu alikovi.no..bude to zaujmave..kde on prisiel,tak nastavalo peklo..ano teraz je pozitivne naladeny..ale uvidime co bude zas dristat po polroku ak by sa renoult trapil,a to nehovorim,ak nahodou nezachytia rok 22, to budu vyplakavacky:))..ale alonso si za vsetky tieto veci moze sam,jeho natura..spalil vsetky za sebou a nieco za tym asi bude..je to pan jazdec o tom potom,ale to nie je vsetko

za diskusiu 👍 :)
icon
detail (l.165)
the Corrupter -> recoss
  pridané 25.12.2020 13:15
Podľa mňa bol Nico +/- na úrovni Lewisa aj v závodoch, problém u neho bol v jeho psychike. Lewis zvládal tlak oveľa lepšie, až na rok 2016, kde sa to presne otočilo. Nico mal veľmi dobrý začiatok sezóny, kde sa dostal do pohody a vymanil sa spod toho tlaku, zatiaľčo Lewis sa do toho čo raz viac a viac dostával. 2014 bola aj tak ich najlepšia sezóna - boj o titul až do posledného závodu.

Bottas je už len wingman, a Lewis si jazdí momentálne vlastnú ligu. Toto mu ale nemôžeme zazlievať. Proste je top jazdec v top tíme, na ktorý RB nestíha skoro po celý čas.

Inak konečne pekná diskusia tu. :D
icon
detail (l.150)
recoss -> the Corrupter
  pridané 25.12.2020 13:29 (editované 25.12.2020 13:31)
no lewisa v 2016 psychicky davala dole hlavne ta poruchovost..to bola katastrofa
nico na neho nikdy nemal..neviem ci ho niekedy predbehol na trati:))

edit: a este starty..tie boli hrozne pre lewisa v tom.roku:)

icon
detail (l.126)
1 0
kara_van21 -> recoss
  pridané 25.12.2020 13:01 (editované 25.12.2020 13:04)
Hej oni sa vždy tvárili a videli sme na Webberovi ako to je. Mne je ľúto že Rici nezískal titul a ani nezíska podľa mňa. Tak som rozmýšľal, vieme že Ric odišiel lebo vedel že bude dvojka. A vedel, že vývoj už bude len na Maxa. Tak či netušil náhodou, že by strácal ako Pierre a Alex strácali teraz. Čo ty na to?

Hej je to vtipné ako hovorí že next year. Už je ako Ferrari. A ešte nechá zo seba urobiť idiota ako v tom prome od Mercedesu, čo mal dlhú bradu a že Valtteri 3.0. Ako je to sranda ale chce aby ho ľudia brali vážne a objaví sa v takom videu. :D No Nico aj vravel, že kvôli titulu musel obetovať všetko a že by to už nedával ďalej. Ham má veľkú výhodu aj v tom, že nemá deti a pod. Ale tak Ham je už aj značka, za čo má môj rešpekt. On asi najviac propaguje F1 zo všetkých jazdcov. Norris zas oslovil mladšie publikum keď ako prvý začal s Twitchom a pracuje s youtubermi.

To je veľká pravda, takto som sa na to nepozeral. Pod tlakom by zas zrušil súperov. Ale zas tá agresivita v F1 aj chýbala :D

Presne ako píšeš, všade kam prišiel nastala stagnácia a úpadok. Taký Vettel, okej nevyhral titul ale pozri v 2017 a 2018 mali fakt dobré autá. A podľa mňa vďaka Sebovi. To ako sa k nemu zachovali je odporné a to som bol veľký fanúšik Ferrari ale už nie (nie kvôli výkonom ale ich politike a tvrdohlavosti). Zas taký Mclaren po odchode Alonsa je strašne sympatický a aj na Zaka pozerám v inom svetle. Plus Andreas Seidl je top. Potom Carlos a Lando už boli len čerešničkou na torte. Odporúčam Mclaren Unboxed na youtube.

V 2022 koho tipuješ, že podchytí pravidlá najlepšie?
icon
detail (l.150)
recoss -> kara_van21
  pridané 25.12.2020 13:21
jasne ze rici vedel ze bude iba dvojka
ved uz vtedy marko snival iba o tom najmladsom majstrovi,nedivim sa ani nahodou ze odisiel,bolo jasne ako to bude pokracovat ako napriklad po tom baku ked ho max vyblokoval obaja v pecku,ale chyba oboch..wtf?

bottas uz muso vediet ze na lewisa nema,ten musi byt rad ze zaraba neskutocne prachy a sem tam ma sancu ma vitazstvo

a ano..mladici t priniesli novy cerstvy vzduch,lando a jeho mlieko:)..vypada to ma vzrusujuci buducnost

ja mam maxa rad ze jeho agresivnu jazdu,ale arogantnost je neumerna, aj ham som si oblubil,lebo to tam strielal a isiel,massu som nevedel zniest,lebo ten mu to tam vzdy zatvaral,a potom sa este divil ze sa zrazia:)

mclaren sa inal zdvihol,osobne moc mefandim timom,le jadzcom,preto som presedlal na merc,ale som rad ze mclaren,krasne ozili aj atmosfera,strasne ma srali ked nadavali ma hondu a pritom aj oni mali hrozne to auto

a k vetelovi a ferrari..ako som ho nemal rad..tak vo ferrari som si ho oblubil,snazil sa,bojoval..ano aj toho dost dokafral v tych 17,18 rokoch..ale toto si nezasluzil

ja len dufam ze v 22 to bude ako dufaju..ze sa budu moct nasledovat a dufat ze zrusia to vyj....e drs
kto to da najlespie?..asi medak..oni idu,
aj tento rok zas kazdeho zrusia,lebo redbul sa tesi ze ich porazili na poslednych pretekoch..a oni uz po roka riesia auto na druhu sezonu:)

ale vsrtko je vo hviezdach..hlavme nech su dobre trate..a nech ich je aj 25:))) .mne to nevadi:)))
icon
detail (l.150)
1 0
recoss
  pridané 18.12.2020 21:54
bude to zaujmave..som zvedavy na porovnanie s maxom
icon
detail (l.165)
the Corrupter
  pridané 18.12.2020 15:56
Sergio Pérez v Red Bulle na ďalšiu sezónu.
icon
detail (l.126)
1 1
kara_van21
  pridané 7.12.2020 10:42
No George sa celkom predviedol včera, nerátam tú smolu, má na to byť majstrom. Hlavne manéver na Bottasa. A Checo jazdí tiež neskutočne túto sezónu.
01 02 03 04 05 06 07 ... 29 >>