01
icon
detail (l.40)
milan milano
  pridané 24.2.2019 21:57
Prosím o radu

mám úložny disk /vibratin/ žial je formátovaný ako "rozšírené uložište" takže si hru nemôžem uložiť, chcel by som si zálohovať hru,ale neviem ako to zmeniť.


icon
detail (l.599)
saver
  pridané 12.4.2018 20:00
jedine PS Plus sa plati ak chces multiplayer, ak nie tak nic neplatis. S Pluskom mas zlavy v akciach, ale nevies na co presne budu zlavy.

PS store maju drahsie hry stale to je standard, najlepsie kupovat kody online, alebo diskove verzie v obchodoch, ak ich stale chces vkladat ked si chces zahrat

z inych krajin ti hry pojdu, aj konzola pojde, jedine niekedy hry z inych krajin nemusia mat lokalizaciu, alebo budu mat inu lokalizaciu.

pri bazare moze byt akurat poskrabane medium.

TV bude v pohode tam je 4k rozlisenie to bude celkom ok, len HDR nebude velmi kvalitne, plus moze byt obraz oneskoreny ak zapnes HDR. Neviem presne ako to je konkretne pri tomto modely


icon
detail (l.5)
kaly357 -> saver
  pridané 12.4.2018 20:50
čo znamená kupovať kódy online?
čo je lokalizácia? že nebudem mať napr český či slovenský jazyk alebo titulky?
Trošku študujem PSstore, no a už trošku začínam chápať čo hráčom vadí na DLC. Napr. AC origins kúpim krabicu za 37€ aktuálne, ak správne chápem kúpim si season pass a budem mať prístup ku všetkému doteraz vydanému obsahu a k budúcemu obsahu. Alebo si môžem jednotlive časti kupovať osobitne. Tak?
ešte otázka ísť do PS4 či Xbox? Pozeram, že napr GTAV pres ps je drahšie o 10€ oproti xbox verzii. Neviem ako sú na tom novšie hry
icon
detail (l.599)
saver -> kaly357
  pridané 12.4.2018 21:15
ze si kupis len digitalny kod, ktory ti hru aktivuje bez media

lokalizacia je jazyk, v niektorych nemusia byt titulky napriklad

hej season pass pridava vsetok obsah co je v nom zahrnuty , ale mozes si vsetko z neho kupit aj samostatne. Mozes si kupit aj nejaku zberatelsku krabicovu ediciu v ktorej je rovno aj season pass.

To je otazne zalezi ake vsetky hry chces hrat, a napriklad ci chces hrat v 4K a kupit rovno xbox one x. Co sa tyka ceny hier je to rozne. Na Xboxe si mozes napriklad na mesiac, alebo dva zaplatit game pass a mas rovno pristup k 150 hram.


01