01 02 >>
icon
detail (l.71)
Sarazin
  pridané 22.5.2008 9:54
>Eh
Srnka a Kava majú (bohužiaľ) úplnu pravdu. Tak ak toto bola PLNOHODNOTNÁ recenzia... potom neviem. Stačilo zapnúť menu Civ a prečítať si info pred spustením scénarov a hurá, "recenzia" je na svete. Okrem toho scénare sú zaujímavé,ale to je tak všetko, taký AP je dôležitejší ako všetky scénare dohromady - a o nových leadroch a krajinách a ich unikátnych budovách a jednotkách ani nehovorím... recenzia je pre tých, čo majú BtS minimálne smiešna.
Škoda preškoda.
bwolf
  pridané 9.8.2007 22:17
>Stalin
nebol Stalin náhodou uz vo Warlords?
icon
detail (l.52)
Han
  pridané 8.8.2007 18:52
pekne, všetko
icon
detail (l.599)
saver -> kloaka
  pridané 8.8.2007 10:31
>RE:OFFTOPIC
uz mas :)
Jožko
  pridané 8.8.2007 10:24
Táto recenzia by sa skôr hodila na nejakú amatérsku stránku, kde si autor píše skôr sám pre seba . Si prečítajte recenziu na tiscali, táto recenzia nestojí ani za všimnutie
icon
detail (l.98)
kloaka
  pridané 7.8.2007 18:40
>OFFTOPIC
sice offtopic, ale dnes je práve 8.7.07 a C&C tiberium wars mal priniest niečo revolučné. Nevidím tu o tom zmienku, tak šup šup redaktori a napište článok čím skôr :)
kava
  pridané 7.8.2007 16:24
by ma fakt zaujimalo co je ucelom recenzie ak nie oboznamit hraca s novymi prvkami v hre (pokial sa jedna o datadisk, co je prave tento pripad).

"Nikde som nenapisal, ze sa nic nemeni, vacsinu veci, co mi vycitas, som spomenul, aj ked niektore nekonkretizoval"

tak to potom stacilo napisat veticku ze v hre sa par veci meni oproti vanille (ak vies co to vobec je), a neprplat sa s popisom scenarov, apostolic palacu a spionov.

chlapec si dost protireci, mal by sa venovat skor politike, nez pisaniu..
Srnka
  pridané 7.8.2007 15:59
>UNI
Zvlastne ze prave ty pises ze recenzia nie je manual, ked este pre dvoma rokmi (ked som tvoje recenzie este aj cital) pozostavali recenzie vacsinou z vymenovania jednotiek/ras/... (uz si medzicasom vylepsil sposob pisania, stale sa ale neda povazovat za dobry).
Ale ved si konecne priznaj ze si tu hru proste dostatocne dlho nehral. V case ked si recenzoval civ4 si tusim napisal 4 recenzie za tyzden. To sa za ten cas neda stihnut. Ani tyzden cisteho hrania by nestacilo aby si bol kompetentny napisat recenziu na takuto hru, mne je jasne ze tolko casu nemas. Nedavno tu bola recenzia na Lotr MMO, recenzent tam priznal ze recenzia nie je uplna, ze je zatial na lvl20 a nikomu to nevadilo.
kava
  pridané 7.8.2007 15:40
az si precitas zahranicne recenzie tak pochopis ako to ma vyzerat, zatial tie svoje plky mozes doma vykladat mladsej sestre. a nepis radsej o niecom o com nemas ani paru. dakujem.
icon
detail (l.599)
UNI
  pridané 7.8.2007 12:10
>Re kava
Nikde som nenapisal, ze sa nic nemeni, vacsinu veci, co mi vycitas, som spomenul, aj ked niektore nekonkretizoval, pretoze TO NIE JE UCEL RECENZIE, s recenziou suhlasit nemusis, ale aspon sa nauc, aky je rozdiel medzi recenziou a manualom. Howgh
kava
  pridané 7.8.2007 11:49
takze sa nic nemeni. ziadne random events, advanced start, new space race tam nie su, tech tree ostal v povodnom stave a nepribudli ani nove lode, ponorky, parasutisti ci atomovky. vsetko po starom ze?
si fest zly recenzent. odflaknuty kus hov*a tato parodia.
icon
detail (l.599)
UNI
  pridané 7.8.2007 8:53
>RE kava
zaujimave, ze sem tie "ptakoviny" pises
kava
  pridané 7.8.2007 8:23
zaujimave je ze reagujes na ptakovinu o prebarveni tricka, co je skutocne len kozmeticka uprava, ale na dalsie veci uz radsej nie. nemas slov asi. neverim ze si to mal zapnute viac ako hodinu.
kava
  pridané 7.8.2007 8:22
"samotna kampan doznala skor kozmeticke zmeny"

to nemyslis vazne?!?!?
je tam tolko zmien ktore ZASADNE upravuju povodnu hru.. ako som uz spominal. prekopany techtree, kolonie, zaujimave veci ako advanced starts, ci no tech brokering, nova space ship.. vsimol si si ich vobec?? zaujimave je ze v anglickych recenziach aj na tiscali.cz za zmienku stali, len tebe akosi nie. nieco tu smrdi a ja to nie som;)
icon
detail (l.599)
UNI
  pridané 6.8.2007 22:29
>RE Srnka
K tebe len jedna veta- Nestojis mi za to, aby som sa tebou zaoberal
Srnka
  pridané 6.8.2007 22:25
>kava
na tvoje pripomienky je jednoducha odpoved. Nehral to tak dlho aby si tie zmeny mohol vsimnut, pochybujem ze sa napr k space ship dostal. A kedze povodnu hru ani raz nepresiel, tak tazko ti popise zmeny zauzivanych sposobov hry, ked ziadne nepozna :) . To ze si tie mody vobec vyskusal beriem ako pokrok.
UNI : stale si neodpovedal na to co si myslel tym multiplayerom. Aj ked pochybujem ze mi po tomto prispevku odpovies inak ako vynadanim.
icon
detail (l.599)
UNI
  pridané 6.8.2007 22:24
>RE kava
Civ IV som hral v case jej vydania v roku 2005,Warlords som bohuzial nemal moznost hrat a s odstupom dvoch rokov uz naozaj nemozes odo mna chciet, aby som si pamatal, ci sa figurkam menili tricka. To mimochodom u takehoto typu hry podla mna vacsinu ludi ani netrapi. Co sa tyka miesania datadiskov-kedze Beyond obsahuje aj sucasti Warlords plus nove veci, takze naozaj obsahuje vsetko, co je uvedene v recenzii, to nepovazujem za miesanie, je to opis toho, co ponuka Beyond bez ohladu na to, ci maju hraci predoslu expanziu. Mna osobne zaujali hlavne scenare, pretoze samotna kampan doznala skor kozmeticke zmeny a preto som upozornoval hlavne na scenare, ktore diametralne menia ponuku hry. A tie podrobne popisy jednotiek v manazmentovej hre beriem ako vtip
kava
  pridané 6.8.2007 21:03
a napadaju ma dalsie nedostatky. nespominas system nahodnych udalosti, nespominas kolonie, neriesis graficke upravy ako ze sa meni vzhlad jednotlivych jednotiek podla ich rasy, atd.. v skutku slabucka recenzia, skor prepis nejakeho biedneho anglickeho preview ci letaku propagujuceho hru. moj nazor.
kava
  pridané 6.8.2007 20:57
>dodatok
a uz vobec neriesis kompletne prepracovanu space ship. ktora je teraz ina a lepsia (a to aj po grafickej stranke).
kava
  pridané 6.8.2007 20:55
>UNI>
je fakt ze popri praci som to prebehol v zrychlenom rezime;) ale aj teraz ked som sa k tomu textu vratil, tak sa mi nepozdava. miesat spolu oba datadisky nie je dobre a skoda ze sa venujes hlavne scenarom na ukor "epic game". tam je tych zmien fakt dost a poriesit korporacie v jednej kratkej vete a nespomenut aspon zmeny v techtree (predsalen tam su a menia zauzivane sposoby hry) je na skodu veci. predsalen je to hra turnbased, takticka, cviciaca mozgove zavity a ludia co civku hraju taketo info urcite ocenia viac nez popisy scenarov, ktore urcite tiez najdu v manuali alebo aspon v civilopedii, ze.
01 02 >>