01 02 03 04 05 06 07 ... 15 >>
> Netflix už má 270 miliónov predplatiteľov
icon
detail (l.128)
ademek17 -> RAYven
  pridané 20.4.2024 3:31
Dobre, svoje ataky na osobu si si odbil ale podla tvojho komentu aspoň viem, že marketu nerozumieš vôbec. Takže skúsime troška s rozumom a bez farebných atakov na osobu, lebo na viac sa nezmôžeš.

1. 16% rast znamená dačo iné. A saturácia trhu, nikdy nie je problém primárne pre firmy, ktoré vedú trh. To je presne opak toho, čo tvrdíš ty. Lenže na to aby si to chápal, by si musel chápať a hlave sledovať trh z historickej perspektívy, lenže to ty zďaleka nemáš naštudované. Pretože keby áno, tak ti docvakne, že práve toto obdobie, je pre silných hráčov to najlepšie z pozície trhu voči "slabším". Blik.

2.Je úplne jedno ako to berieš, podstata je, že z toho dostali zákazníkov a aj keď sa to snažíš obrátiť ako mínus, faktom je, že 99% zákazníkov sa to nijako nedotklo a pokračujú vo svojom predplatmom ako do vtedy. Matika nepustí murko nauč sa ju ;)

3. Vieš čo majú spoločné ? Že vieš úplne hovno o tom, čo tie pojmy znamenajú, pretože si to nikdy nemal na starosti a dosadzuješ si svoje predsudky, do nejakých rovníc. Už len z toho viem, že máš mindráky a tvoja réalna skúsenosť je totálne nulová. Preto každý kto číta tvoje kecy a má stým skúsenosti tak vie, že si totálne mimo. A môžeš nariekať koľko chceš, ty si od reality odtrhnutý a trh ukazuje presný opak tvojich kecov. Nemáš ani len poňatia, čo je trh a ako reaguje v indexovch ako je fear, normal či greed a ak by si to vedel, tak vieš, aké nezmysli píšeš. A teraz ťa poprosím nejekú štúdiu o tom, že zvyšovanie revenue znamená znižovanie kvality. A rovno ti odpoviem, žiadnu takú nenájdeš, pretože trepeš somariny. A postav sa aj na hlavu, ale ak chceš kecať o dospelých veciach, postav to na faktoch nie subjektívnych pocitoch, ktoré nikoho nezaujímajú, ďakujem ;) Čakám tú štúdiu, inak sa ani neobťažuj.


Takže za prvé, aj Apple padol o 6% za posledné dni a takýchto príkladov ti viem vysypať XY. Ale asi ti nič nehovorí, reakcia trhu na správy počas FEAR a počas GREED trhu. Už len podla toho viem, že nemáš poňatia o čom točíš a ako reaguje trh počas týchto špecifických situácií. Ja na rozdiel od teba, aj keď som totálny amatér, sa venujem indexom či futures už dlhé roky a aj tak viem, že podobné výkyvy či korekcia akcií, sú úplne hovná voči long term predikciám a sú to správy hodné pre skalp voči shortovaniu a podobne. Rozdiel je v tom, že každý kto troška rozmýšla, tak vie, že Netflix a Amazon sú momentálne jediné Stream služby, ktoré majú potenciál rásť long termínoch. Takže kľudne si blabotaj tieto tvoje nezmysli, ktoré defakto vyvrátil každý kto sa rozumie akciám, jediný rozdiel je vtom, že niekto si zakladá na racianalite, tak vie aké je realita potenciálny vývoj trhu. A môžem ti povedať len jedno, momentálne hrá proti tebe všetko. Skús troška aj si naštudovať predtým, ako niečo komentuješ ;)
> Slovenské Wordle - hádajte slovo
Tommy Tanner (neregistrovaný)
  pridané 20.4.2024 3:25
Hi team

In the fast-paced landscape of modern business, staying ahead often means delegating tasks efficiently. Thats where 5C Virtual Assistance steps in your partner for exceptional, skilled, and experienced virtual support across any sector. At an incomparable rate of just USD9/hour, our virtual assistants are going to revolutionize your operational workflow, enabling you to focus on core business strategies while we handle the rest.

From handling your emails, customer support, call answering, and scheduling, to tackling complex data management tasks, our team is ready to support your business needs with precision and professionalism. Envision the growth potential when your time is spent on what truly matters, powered by the support of a dedicated virtual assistant who understands your business inside out.

Let 5C Virtual Support be the key to unlocking your businesss full potential. Get in touch with us today to explore how our tailored solutions can enhance your productivity and efficiency.

Best regards

Tommy Tanner
5C Virtual Assistance
sales@5cvas.com
904-685-6366
www.5cvas.com/?refid=
242





> Susedia mi hovoria, že moje auto by bolo lepšie v červenej...
Ezekiel Ord (neprihlásený)
  pridané 20.4.2024 3:20
Hello,

We noticed your domain: funny.sk is listed in very few directories.

Directories have a very high Page Rank Score and provide really good back links

Company visit us on Company Registar and list your domain in all the directories.

https://funny.companyregistar.org/funny.sk
> SVET, UKRAJINA, VOJNY ...
icon
detail (l.168)
> Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate prichádza na Switch
icon
detail (l.101)
lukako
  pridané 20.4.2024 2:18
nemam rad tieto mobilne sracky keby radsej spravili poriadnu hru s korytnackami na styl batman arkham city to by bola ona kava
> Z Golden Axe bude animovaný seriál
icon
detail (l.45)
Feerkoo
  pridané 20.4.2024 2:14
U kamoša to bola topka. Najlepšie časy hrania.
> Xiaomi 14
icon
detail (l.45)
Feerkoo -> Feerkoo
  pridané 20.4.2024 2:05
Na margo toho len spomeniem, že bol ambasádor zo Xiaomi predstavovať radu 14 v priateľkynej firme a vychvaľoval foťaky aké sú úžasné. Každý v tej miestnosti čo ich skúšali tak sa smiali lebo tie fotky čo skúšali tak nič moc.
> Vivat Slovakia - prvých 30 minút z Early Access verzie
icon
detail (l.184)
1 0
Perez
  pridané 20.4.2024 2:02 (editované 20.4.2024 2:09)
no pozrel som video a podla mna to vyzera zatial na alfa verziu slusnej hry, podla mna keby na tom zamakali este 2-3 roky tak by to vobec nemuselo byt zle, saver a ked chlastas tak nesoferuj :) projekt vobec nieje marny
> Xiaomi 14
icon
detail (l.45)
Feerkoo
  pridané 20.4.2024 1:54
S tými cenami u mňa Xiaomi umrelo. Síce aj teraz píšem zo Xiaomi mi10t Lite. Ale to bude asi aj posledný mobil od nich. Ešte s ním vydržím ale už nevidím dôvod prečo by som neskúsil Iphone najvyššiu radu, keďže už Android preskakuje cenovo Apple. Niekedy mi je smiešne z ľudí keď sa smiali z Apple, že sú predražený (tiež som patril medzi nich), ale keď Android preskočí cenovo Apple a tvrdiť, že je to vporiadku a obhajovať to (rehocem sa v duchu). Ďakujem ale radšej pôjdem tam kde viem, že podpora systému bude na dlhé roky a nie rok možno 2 za tie peniaze.
> Mafia Mission Pack 2 mod je už dostupný
icon
detail (l.186)
cappko -> Ezreal
  pridané 20.4.2024 1:41 (editované 20.4.2024 1:44)
Tam bolo 60000 bugov, questy ktore sa netriggerovali, sniper ktory ma zabil z 5km uplne nelogicky. V zbytocne dlhociznej misii, kde trebalo zabit Sergia Morella, som ho po prestrelke v restike nahanal v aute a zabarikadoval mu cestu, odstrelil ho a vytiahol ho z auta. Lezal tam ako debil, mrtvy, misia podla zakladnej logiky splnena, Zabi Sergia Morella. Len hra bola priliz preinzinierovana, jeho totiz treba este v dvoch dalsich pribehovych questoch poslusne nechat zdrhnut a nasledovat a zabit ho nejakym idiotskym sposobom az v dokoch. A takto sa dala rozbit v podstate takmer kazda vyznamna misia.

Opat, super hra, zazitky z detstva, ale cele to bolo dodrbane az az.
> SVET, UKRAJINA, VOJNY ...
icon
detail (l.73)
1 0
Icoda -> WampyR
  pridané 20.4.2024 1:35 (editované 20.4.2024 1:52)
a už pred 10 rokmi malo 5000 Slovenských firiem peniaze v daňových rajoch presne kôli tomu,aby tie dane platiť nemuseli...tak čo sa dá od toho očakávať...fajka zhasla.

jop
https://www.trend.sk/spravy/danovych-rajoch-je-viac-ako-5-
tisic-slovenskych-firiem-vedu-spojene-staty
> J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“
icon
detail (l.50)
Hermina -> poppy
  pridané 20.4.2024 1:11
Poppy, ked v rozhovore v nejakej show, kde moze svoje emocie kontrolovat, zhodi nejaku svoju kolegynu, tak je to krava, ktora dava ludi dole, aby sa ona citila lepsie. to nie je biznis, to je proste hnus. toto nemusi robit, aby ju ludia respektovali. toto robi preto, lebo je luza
icon
detail (l.50)
Hermina -> poppy
  pridané 20.4.2024 1:04 (editované 20.4.2024 1:08)
Jennifer Aniston je zla herecka? preco ma potom hned niekolko nominacii na Emmy a dokonca ma nejaku aj doma? JLo ma tak zlatu malinu
> Čo nového u Kardashians / Jenners?
icon
detail (l.50)
Hermina
  pridané 20.4.2024 1:03
maly Reign urcite nie je syn Justina, podoba takmer ziadna. ako pise Poppy, keby to tak bolo, tak Justin si na maleho narokuje.
Khloe - ak nie je dcerou stareho Kardashiana, tak je dcerou Lionela Ritchieho. so Sophiou je tam brutalna podoba. O.J.Simpson mi tam moc nepasuje.
Kim je nejaka opuchnuta v tvari, vraj vyplne... neviem posudit, ale vyzera inak. nepride mi ale, ze by kopirovala Biancu, na tej plazi vyzera normalne oblecena. Bianca by mala asi iba riasy na sebe.
skor ma zaujal Kimin zadok... zase nejaky velky. wtf?
pitie materskeho mlieka je divne, ale moze realne pomoct aj pri vlasoch, nechtoch a pleti. cize necudujem sa.
Kendal je nuda a Kylie je vyzita... tiez nudna, nevie nijako zaujat. a alkohol v plechovke - sedlacina u mna.
> Vivat Slovakia (Early Access)
icon
detail (l.154)
Kubo86 -> anakinmegatron
  pridané 20.4.2024 1:01
To ešte stále u nás nevymrel tento trend? Ja som nikdy nechápal, čo je sakra na tom také ťažké pochopiť, že hrám seriál a nerobím divadelné predstavenie. Nikdy som nedokázal vystáť tie paneláky a podobne veci, kde prednášali dialógy štýlom, ako keby to čítali prvýkrát z papiera s divadelným prednesom
> Horor Alone in the Dark zhrnul svoje hodnotenia
icon
detail (l.196)
Speedairman -> AxelStone
  pridané 20.4.2024 1:00 (editované 20.4.2024 1:06)
A? Tie firmy su akoze overena znamka kvality? Odkedy som videl par recenzii na EDGE z roku 2008, par recenzii z IGN, napr aj typek co recenzoval doom eternal a vobec ani nevedel hrat hru, co je zakladny predpoklad ze vies zhodnotit tu hru, tak su to vsetko len subjektivne nazory a tak treba brat kazdu recenziu, to ze vacsina hovori pozitivne =/= bude sa ti to pacit, takisto to plati opacne. Napr mna bavil sniper ghost warrior 3, celkovo nizko hodnotena hra, pre mna to bola moderna reinkarnacia project igi s paradnym level dizajnom a moznostami, ja som sa bavil mega turbo.
> Death’s Door
icon
detail (l.187)
WampyR -> Retardgutan
  pridané 20.4.2024 1:00
Je to tam. Sice az teraz v roku 2024. :)
> Vivat Slovakia (Early Access)
icon
detail (l.154)
Kubo86 -> Rasti92
  pridané 20.4.2024 0:59
Tak ako to je riadne malý rozpočet :D ak programátor za mesiac zoberie +/- 3k tak za rok ti zhltne pomaly polku rozpočtu jeden človek :D
> Čo nového u Kardashians / Jenners?
icon
detail (l.50)
Hermina -> poppy
  pridané 20.4.2024 0:53
propagacia alkoholu ok nie je, mali by to zakazat. a sice som pozivatel, ale som za to, aby na SVK bol alkohol predajny len v samostatnych obchodoch, nie v potravinach.
> SVET, UKRAJINA, VOJNY ...
icon
detail (l.187)
1 0
WampyR -> Luk Zab
  pridané 20.4.2024 0:53
Ja by som to povedal tak, ze dane nie su zlodejina. Problemom dani je to, ze sa z nich lahko kradne, mnohi sa vyhybaju ich plateniu a preto sa nevyuzivaju efektivne. Ale to nie je chyba dani, ako takych, ale chyba ludi a systemu aky si nastavili.
01 02 03 04 05 06 07 ... 15 >>