01
icon
detail (l.170)
palecc22 -> ????
  pridané 6.5.2011 22:10 (editované 6.5.2011 22:21)
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:palecc22
napisal som niekde ze som to presiel za 3 hodiny? napisal som medzi 3-4. so mnou sa neda? ja nepochybujem o tom ze tebe to trvalo 6 hodin zato ty mi vykladas ze sa daco neda pricom nemas pravdu. obhajis si to aj tym ze aj ludia na steam forach pisu ale ked tam niekto napise ze mu to trvalo dokonca menej ako 3h tak klame? a ked som napisal ze medzi 3-4 tak si z toho odvodis ze trvam na troch hodinach? a kde si preboha nabral ze demo ma 45 min? ja ked ti poviem ze trvalo par minut tak klamem lebo TEBE to trvalo tristvrte hodinu?
recku pisat nebudem, nemam na to talent a ta tvoja je aj tak velmi dobra a som rad ze sa o tej hre aspon daco na sectore ukazalo. len som reagoval na to s cim nesuhlasim a povedal som moj nazor a zistil som ze klamem a podla teba som teda asi vykonal nieco nemozne XD
neviem ci sa povazujes za nejaky herny etalon alebo co ale nie kazdy klame ked ma inu skusenost ako ty. ja ta doplnim pricom nespochybnujem aku skusenost s tym mas ty. a ty sa mi snazis vyvratit daco co som zazil, no parada
a nepovedal som nic s tym ze ci na to treba aby niekomu palilo alebo nie ale hocijako decko by malo problemy s viac nez len tymi dvoma hadankami
schvalne skus si spravit nejaky speedrun ked uz vies co robit a potom sa zamysli ci je take nemozne aby to dakto dal o takych 60-90 min horsie ako tvoj speedrun na prvykrat.
su obrazovky kde treba byt kvoli nejaky veciam aj viac minut kvoli hadankam a su take kde ked uz vies co robit tak tam stravis sotva 10 sekund. ked to je tak nemozne aby to niekto spravil s o hodinku-dve horsim casom tak co ti poviem. ale sak co ved ja klamem ze

edit: videonavod na youtube ma cca 52 min., su tam zrychlene hadanky co nepotrebuju postup skladania cize napr. hned ukazu ako zablokovat vodu do fontany ci preskocia strielanie balonov. tak dajme tomu ze pod 90 min sa to da ked vies co robis. ale stale je urcite cca 3,5h nemozne pravda?
icon
detail (l.215)
???? -> palecc22
  pridané 6.5.2011 21:50 (editované 6.5.2011 21:53)
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:palecc22
stale nechapes... nejdem to s tebov vobec riesit lebo vidim ze normalne sa ani neda. Hra ma svoje take stredne pohodove tempo.Viac menej je pomerne jednoducha a par tych uloh sa tam vobec nehodi.Nemaju nic spolocne s tym aky je clovek sikovny a ako mu to pali,lebo tie ulohy su nedoriesene. Mozes byt genius aky chces ale rozum ti v nich nepomoze. Stiahol som demo.Kupil plnu.dohral som to bez vacsich problemov za 6 hodin(za dva vecery po cca 2-3 hodinky).Napisal som recku.Ak sa ti nepaci prosim,vobec ma to netankuje. Ked chces napis svoju recku a tam si to zhodnot sam tak ako sa ti paci. Za 3 hodiny sa to prejst neda. Hra ma 60 obrazoviek a jednoducha matematika hovori ze by si na kazdej musel stravit iba 3 minuty aby si to dohral za 3 hodiny. 3hodiny=180 minut:60=3, len demo ma cca tristvrte hodinu a je to najjednoduchsi a najkratsi svet.
icon
detail (l.216)
jimmyboy
  pridané 6.5.2011 21:41
to co je napisane je na jednotku, dobra recenzia. len mi tam dost chybal uvod.. nieco co citatela naladi na spravnu vlnu a plynulo prejde do recenzie samotnej hry. mozno ze som moc konzervativny co sa koncepcie recenzii tyka, ale bez toho uvodu je to taka necakana facka :)
icon
detail (l.170)
palecc22 -> ????
  pridané 6.5.2011 20:55
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:palecc22
ja viem ze si pisal o dvoch hadankach ved o nich sa bavime. podla mna maju zaklad dostatocne pevny a aj po treti krat ti opakujem ze to prve je stara znama hra co sa aj do casopisov na vystrihnutie davalo a ta druhe zadres ze nema zaklad pretoze na zaciatku nevies ci sa koleso kruti dolava ci doprava no tak s panom bohom to potom kopec inych hadaniek nema logiku lebo najprv musis zistit akym smerom sa otaca potrubie, lebo sa mozes dostat do slepej ulicky v tych pocitacovych hrach, ze dopredu nevies aku hmotnost maju kufre co davas na vahu... prisne logickych hier ktore sa daju spravit bez zavahania je tam potom asi polovica. albo tak neviem ako to chces nazvat, tipovacie hry?
a s tym deckom to je co? to musi vediet kazdu logicku hru aj decko prejst? everyday genius: squarelogic je tiez vhodny aj pre deti ale skus pred to jedno posadit tiez sa nepohne.
ako vies ci som to meral a ci nie? napisal som medzi 3-4 lebo to bolo medzi 3-4. cas dostahovania torrentu mam 8:07 a pred dvanastou hodinou som to mal prejdene. lenze som nesedel vyhradne za kompom, clovek aj vyhladne ale ci som zral a stravil na zachode spolu 5 ci 15 min to ti fakt povedat neviem
icon
detail (l.215)
???? -> palecc22
  pridané 6.5.2011 20:27
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:palecc22
Ja som pisal o DVOCH hadankach a nie o celej hre.Tie hadanky nemaju pevny zaklad podla ktoreho sa mozes riadit takze inak ako pokusom sa vyriesit nedaju. Neviem co na tom nechapes.Kruhy sa daju tocit bud do lava alebo do prava nic ine sa s nimi neda a tocis s nimi do vtedy pokial nespojis tie cervene linky, ale ked tu ulohu vidis prvy krat tak ani netusis na ktoru stranu a ako dlo treba tocit takze aka logika? kde? To iste so skladanim kociek... mas tam 11 dielov ktore sa daju ukladat do zblaznenia a existuje jedine riesenie, lenze tak isto ako stalym skusanim sa to neda zlozit. Nemas tam jediny zachytny bod a inak ako na slepo to urobit proste nejde.Jednoducho ked za tu hru posadis nejake dieta tak v tej chvili skoncilo. 3 hodiny sa mi zdaju malo. Je to len odhad.Nijako si to nemeral.Mne to tiez pripada kratsie ako som to v skutocnosti hral.
icon
detail (l.170)
palecc22 -> ????
  pridané 6.5.2011 20:09
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:palecc22
nie nemam chut sa hadat, pisal si ze tie hadanky nemaju hlavu ani patu. s tymi skladackami treba dobre zacat, ale je to logicka hadanka snad nechces povedat ze az do jej vyriesenia to bolo o nahode, a co sa kruhov tyka, tam vies ako zacat okamzite pokus/omyl tam neexistuje.
cas hry ti viem povedat len tolko ze bol medzi 3 a 4 hodinami. preco neviem presne? lebo som si to stiahol ako kazdu pc hru a az potom sa rozhodujem ci mi to stoji za peniaze. keby som kupoval poctivo vsetko to by som nechtiac podporil aj taky dragon age 2 co som ani dohrat od nudy nemohol. tato kratucka ale pekna hra mi za 15€ nestoji, ako vzdy pockam na zlavu na polovicnu cenu.
a ja zas vidim na steam fore ze to niekto presiel pod 3 hodiny tak co teraz, ako vravim kazdy ma svoje tempo. 5 hodin je pre ludi co maju radi a casto hravaju logicke hry naozaj prestrelene. len som reagoval na body v recenzii s ktorymi nesuhlasim, vymenili sme si nazory a vybavene.
na zaciatku som sa ta slusne spytal co sa ti zdalo nelogicke, odpovedal si sposobom akoby som ta chcel provokovat. ok neni problem, mozno je to tvoje bezne vyjadrovanie a nahlas by to znelo inak
icon
detail (l.215)
???? -> palecc22
  pridané 6.5.2011 19:52 (editované 6.5.2011 19:54)
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:palecc22
ako sorry ale nechapem co riesis? Mas ulohu vies co robit,vies ako to robit ale inak ako systemom pokus/omyl to nejde. O tom som pisal. Aky bol tvoj cas? Odkial mas hru? ukaz nic sa predsa nestane... nebodaj sisi to kupil? v hre pocitadlo casu nie je a jedine ako to zistit ze by si mal hru zo steamu a tam sa vysledny cas dozvedel. No a kedze hra sa inak ako digitalne nedistribuuje tak predpokladam ze ju mas zo Steamu kupenu a ten cas mas tiez odtial.Na steam fore sa ludia ku hre tiez vyjadrili ze im to trvalo cca 5 hodin. Mozno si nejaky pretekar a snazil si sa zlomit rekord ale toto je vyslovene hra na odreagovanie a nie na zdolavanie super casov. Tvoj cas bol iny..ok ..aky? Pokial mas chut sa iba hadat tak to rovno vzdaj. Na blbosti reagovat nemam v plane.
icon
detail (l.170)
2
palecc22 -> ????
  pridané 6.5.2011 19:38
>Re: RE:Re: RE:palecc22
ty si pisal ze tie hlavolamy nemaju hlavu ani patu a v minusoch ze boli nezmyselne, teraz pises ze si ich proste nevedel. netrdim ze som tie dieliky vedel okamzite ale povedat ze to nemalo hlavua ni patu je kravina, je to stara hra uz si sa s tym musel niekedy stretnut. skor som cakal ze ako nezmysel oznacis to strielanie balonov ci tie nudne hry kde si len mackal dolava/doprava. a v com preboha bola blba ta uloha s otacanim kolies? je tam velmi jednoduchy system ako vsetko nastavit kam potrebujes, nejaka nahoda ani nic podobne tam nehra ziadnu ulohu. sry ale ked ty nieco nevies alebo na to neprides na prvy pohlad tak to nie je hned "od veci"
a co sa tyka toho casu ok, moj realny cas bol iny, kazdy mame svoje tempo
icon
detail (l.215)
???? -> palecc22
  pridané 6.5.2011 17:27 (editované 6.5.2011 18:30)
>Re: RE:palecc22
tak napriklad puzzle v ktorom bolo treba zaplnit celu plochu obrazka roznymi castami.Na dielikoch boli ryby,plavaky atd...tam som isiel na slepo.Vedel som co robit ale v tej ulohe neexistuje na prve hranie pokial nepouzijes napovedu ziadny logicky zaciatok a ides tam stylom pokus/omyl. Dost blba bola aj uloha s otacanim troch kolies u ktorych sa mali spojit cervene linky.Tam tiez ides na slepo a len tym tocis az kym sa zrazu nenaskytne riesenie.Netvrdim ze to nejde vyriesit ale dost blbe ulohy... netvrd mi ze u tej prvej ulohy co som spomenul si vedel ktorou castou zacat.Napovedy som nepouzival. Steam mi ukazuje 6 odohratych hodin takze nic prestrelene.Nebyt tych dvoch uloh tak som sa prakticky nikde nezabrzdil.Takze je to realny cas.
icon
detail (l.146)
lear1
  pridané 6.5.2011 15:43
Vyskusal som iba demo a je to fakt sranda, odporucam vyskusat. Recka v pohode
icon
detail (l.170)
1
palecc22
  pridané 6.5.2011 15:34
skvela hra, len skoda ze tak kratka, tych 5 hodin je myslim dost prestrelenych. kazdopadne vo svojom zanri vyborny pocin.

???? mozem sa ta pls spytat ktore ulohy boli nezmyselne? co sa tyka tych cca 20-25 puzzlov co tam boli tak vsetky boli logicke. ak si myslel daco ine tak sry
01