01
icon
detail (l.115)
3 1
hristy
  pridané 24.7.2016 10:42
Kedze bol novy NFS k vyskusaniu zadarmo tak ma zaujimalo ako tento pocin dopadol. Povodne som sa cudoval preco tento speed nespravil vacsi boom....ved z ukazok na E3 a pod. to vyzeralo ze sa konecne dockame toho ze sa vratia aspon tie casi undergroundu ked uz nic ine. 8,5? Mam taky pocit ze sme obaja hrali uplne inu hru.

Cely herny design tej hry je rozbity. A to nie len ze z casti ale ked clovek hra tak sa pomaly objavuju vsetky tie neduhy ktore sa nakopia natolko ze hra je fakt nehratelny paskvil.

Sam neviem kde mam zacat....mizerne UI mapy ktore skoro nevidiet, navigacia vas posiela cez skratky. Mapa casto ukazuje rozne kostrbate zakruty ale v reale tym usekom idete rovno...akoze preco? a to je to horsie ze navigacnu ciaru ktora v pretekoch je uz pri pouziti navigacie nieje...nic ani nad vozidlom ani pod nim....to je fakt super vec pre novych hracov velmi privetive...

S tym je spojeni lvl design celeho mesta ktore je spravene uplne nelogicky, mdlo a nezaujimavo. po dvoch hodinach hrania mal clovek pocit ze stale jazdi tou istou ulicou lebo vsetko sa leskne jak psovi gule a vsade su rozblurovane svetla na pozadi. ziadne specificke budovy vsetko genericke sede skatule...hlavne ze naokolo vsade svietia neonky a je to tak cool. Paradoxne aj najhorsi diel podla mna doteraz The Run mal stonasobne lepsi design prostredi.

Grafiku ani netreba komentovat....modely aut su sice pekne a s kvapkami na kapote vyzeraju super v garazi...ale s pouzitim blbeho frostbite enginu je vsetko preblurovane preefektovane lensflarmi a neviem cim moznym ze clovek ani nevie kam ide.

Koncept upravovania auta v garazi musel super vyzerat na papiery ale v reale je to katastrofa UI je neintuitivne vsetko trva vecnost najst od upravy zhladu az po tuning motora....som clovek co hral vsetky predosle diely a ani v jednom v nich to nebolo tak zle prevedene ako tu. Tvorcom asi nedoslo ze tuto hru mozno budu hrat aj ludia neznaly motorovych suciastok a to ze pri tuningu tak budu vidiet jej fotku cloveku naozaj napovie o co vlastne ide a co ten diel urobi ked ho v aute vymenim....a to ani nehovorim o tych miniaturnych statistikach co vam to vlastne vylepsi ktore sa zobrazia az ked si date suciastku predinstalovat aby vam ju porovnalo s tou co mate teraz vo vozidle...koho toto bol napad naozaj netusim..a to ze niektore suciastky nemozete namondovat napriklad preto ze bud nemate odjazdeny urcity challenge alebo nemate namontovanu urcitu suciastku ktora s nou funguje ako celok sa dovtipite az po tom co si pozriete legendu milionov ikoniek ktore si autori vycucali z prsta. Mozno si poviete ze prehanam ale hru skusala hrat aj moja priatelka, ktora hrala vsetky stare need of speed od underground az po most wanted, ci aj novsi The Run alebo aj Online a nikdy nemala problem s obsluhou menu a podobne a tu sa stracala.

Tolko som toho napisal a to som sa este nedostal ani ku gameplayu hry....ktory je proste nudny. Malo hernych modov. samotne jazdenie je vlastne peklo uz koli hore spomenutym veciam...a najhorsie na tom je ze trva vecnost kym sa vobec dostanete k hraniu....spustite hru...ukazka...prejdi 500m zavodu ktory je jedno ci prehras alebo vyhras zacne dalsia ukazka ktora hovori ze si neprehral aj ked si prisiel posledny....prejdi dalsich 500m dalsia ukazka (ktore sa samozrejme nedaju preskocit a niektore maju od 2-5 min) potom vam daju volnost v podobe toho ze si mozete vybrat z 3 miest kam si pojdete pozriet dalsiu ukazku aby vas potom poslali k miestu kde sa odohra pretek....to ako vazne? a to ani nehovorim ze pocas tych 500m co idete tak vas prerusia 3 vyskakovacie okna na celu obrazovku, ktore sa vam snazia podat nejaku dolezitu informaciu (samozrejme ze sa nedaju tieto "tips" nikde vypnut) ...a ceresnickou na torte ked pridete na miesto zavodu...tak musite stat v smere v ktorom budete pretekat.....ak by to znamenalo ze hned idete pretekat z miesta tak nic nepoviem ale po spusteni zavodu sa vam prehra ukazka ze idete jazdit
icon
detail (l.115)
2 0
hristy -> hristy
  pridané 24.7.2016 10:57
.... Avsak prehra sa vam ukazka kedy pretek zacne kedy vase auto je v pohybe.....to ako vazne? Tak preco sa tam musim nasmerovat? Ved v starom hot pursuit ci most wanted to slo aj bez toho....tak wtf?

...uprimne sa ani necudujem ze tato hra nema predaje...je to zla...velmi zla hra a nieje ani hodna mena Need for speed... ta hra ma po 3 hodinach nicim nezaujala natolko ze by som si tu hru kupil co i len v zlave. Hlavne preto ze Most Wanted alebo Hot pursuit zozeniete za babku a su to neporovnatelne lepsie hry. (aj napriek tomu ze tam su nepreskocitelne ukazky su len na zaciatku hry a nie pocas celej jej dlzky.)

Za mna 2/10...viac naozaj dat nemozem niecomu tak nezabavnemu....
icon
detail (l.191)
3 1
jones555
  pridané 24.7.2016 8:51
Mne sa ovládanie veľmi páčilo. Hre sadlo ako uliate, rýchlo sa dostalo pod palce a stále si zachovávalo takú ľahšiu náročnosť.... a človeka, čo napíše pri nfs nereálna fyzika nemôžem brať vážne.
icon
detail (l.141)
1 0
a_present -> jones555
  pridané 24.7.2016 14:15
nikto nenapísal nereálna fyzika prečítaj si to znova
icon
detail (l.141)
3 1
a_present
  pridané 23.7.2016 23:12
s tým ovládaním nesúhlasím, podľa mňa sa to ovláda hrozne, nedávno bol trial tak som skúsil no po 4och hodinách som na to proste už nemal nervy, reaguje to spomalene, fyzika je hrozná a zbugovaná, tuning nereálny, a k tomu tá hlúpa kamera čo sa doťahuje ako na gumičke, pre mňa hra musí mať na prvom mieste gameplay a v tejto hre to je proste úplne na nič, pripomína mi to crew, má to možno slušný výber áut, peknú grafiku atď, ale ten gameplay je proste katastrofa
icon
detail (l.160)
3 0
mIREC666 -> a_present
  pridané 23.7.2016 23:52 (editované 23.7.2016 23:53)
tiež si myslím že hrateľnosť je na tej hre hrozná čo je pre mňa u závodných hier kľúčové, beriem že je to arkáda ale ten jazdný model mi absolútne nesadol a tiež mám za sebou pár hodín v tej 10-hodinovej verzii
01