|
|
detail
(l.175)
|
pridané 10.10.2005 15:38
hmm...to si nepamätám, ale myslím, že dobrú
|
detail
(l.214)
|
pridané 10.10.2005 15:01
Juhosi maju najlepsiu Ked som bol maly,tak v prievoze mal jeden juhoslovan taku peknu zmrzlinaren a odkedy ju zrusili,tak som lepsiu nemal
|
detail
(l.175)
|
pridané 10.10.2005 14:59
ja sa asi idem najesť
fuu by som si dala tú pizzu, keď tak čítam BTW čo hovoríte na taliansku zmrzlinu?Podľa mňa najlepšia |
detail
(l.214)
|
pridané 10.10.2005 9:37
O ocm je tu rec?O cokolade?Prave mam na stole rozbalene nejake tabulky od Milky a napchavam sa s nimi
|
detail
(l.80)
|
pridané 9.10.2005 20:52
To je nieco ine... v bielo-modro-cervenom obale z obchodnou znackou Tesco a cenou nizsou ako krmivo pre zvierata...
|
detail
(l.202)
|
pridané 9.10.2005 20:37
ne neviem ale som mal take z tesca za 60 sk asi 1000gramov dvojfarebne a .....
|
detail
(l.80)
|
pridané 9.10.2005 19:52
Napodobenina v podstate ano, shit nie (aspon vacsinou)
|
detail
(l.202)
|
pridané 9.10.2005 19:33
nutela je len jedna ostatne je shit napodobenina
|
detail
(l.80)
|
pridané 9.10.2005 19:29
BTW ked som bol v Grecku tak najlacnejsia Nutella stala 1€ a original od Nestle 2-3€ takze nic zvlastne hlavne v Taliansku kde je vsetko drahsie.
|
detail
(l.80)
|
pridané 9.10.2005 19:28
Len aby si ju o par minut neexol naspat na stol...
|
detail
(l.202)
|
pridané 9.10.2005 18:54
ja mam kvalitku nestle teraz nejake 2 oery stala tak musi byt dobra a exol som celu nutellllu teraz nemaxibu
|
detail
(l.80)
|
pridané 9.10.2005 18:06
Dnes som vyskusal novy druh cokolady - obsahuje 80% kakaa a ako prisadu korenie. Ak chcete vediet nieco viac:
Avec la nouvelle gamme de dégustation Excellence Origines, partez á la rencontre d´un nouveau monde de saveurs. Toute la force de l´Afrique dans un chocolat noir puissant et corsé avec note épicée. |
detail
(l.202)
|
pridané 9.10.2005 13:57
tlacim do seba pringles ... inak pizza v rime - bozska to sa neda porovnat so ziadnou inou (kombinacia prosciuto a mozzarela = mnam)
|
detail
(l.175)
|
pridané 7.10.2005 19:05
no tak dnes sme spravili tú pizzu
ale až také hrozné to nebolo, jesť sa to dalo |
detail
(l.175)
|
pridané 5.10.2005 16:41
aha...šak ony to budú vedieť hádam
|
detail
(l.80)
|
pridané 5.10.2005 16:22
No ak chces vediet original postup tak cesto musi vykysnut (to je najdlhsie), pecie sa to (original po taliansky) pri teplote 400°C 40 sekund z jednej strany a potom 20 sekund z druhej strany. Ak si to dobre pamatam...
|
detail
(l.214)
|
pridané 5.10.2005 16:15
cesto z prasku a potom celu pizzu,to musis zmaknut do pol hodky Yes potom sa pol hodinu napchavas a hodinu robis zle ostatnym
|
detail
(l.175)
|
pridané 5.10.2005 16:12
MMX: cesto? nejaké že v prášku budeme mať, ja sa nevyznám
ja to iba jesť budem teda ak sa to bude dať jesť BTW za dvojhodinovku to hádam spravíme, nie? |
detail
(l.300)
|
pridané 5.10.2005 15:01
what the..
|
detail
(l.85)
|
pridané 5.10.2005 14:57
Lembas
|
|