01 02 03 04 >>
icon
detail (l.118)
1
QuinterX
  pridané 12.1.2019 12:46
stačí si pozrieť jeho twitter, buzna ako vyšita
icon
detail (l.192)
M142 -> Sirpeacemaker
  pridané 12.1.2019 11:56
Wow tak to je riadna sialenost. Ze sa to stane na zapade by ma napadlo, ale tu..
icon
detail (l.97)
1 0
Sirpeacemaker -> M142
  pridané 12.1.2019 9:31
Takže. Do istej finančnej inštitúcie (na Slovensku) nastúpila taká kočka. Ako bola kočka, to je bez debaty. A samozrejme na ňu chlapi pokukovali. Najmladší ich kolega pokukoval po nej viac. Mladý, nezadaný, ale inak akože fajn chalan. No a táto kočka, čo tam robila 3 dni aj s cestou, sa hneď išla sťažovať nadriadenému, že ten mladý ju okukuje a že to je sexuálne obťažovanie. Jej nadriadený to neprijal, pretože vedel, že mladý sa len pozerá a nechcel to teda riešiť, lebo že to je proste cez čiaru. Kočka teda išla rovno za najvyšším riaditelom pobočky, kde sa sťažovala na sexuálne obťažovanie na pracovisku a neriešenie situácie. Pracovné podmienky sú vraj neznesiteľné a že to rozmaže po médiách. Riaditeľ sa posral a tak mladý dostal kárne opatrenie za sexuálne obťažovanie a 3mesačnú penalizáciu bez odmien. Ten už potom len pozeral do klávesnice chudáčisko stále. Aby toho nebolo málo, tak pred budovu tejto inštitúcie začal chodiť čakať priateľ tej kočky, lebo vraj bola sexuálne obťažovaná. A ako vychádzali z budovy, tak zakaždým ako išli von nejakí chlapi, tak mal sprosté poznámky typu: tak s takýmito čávovcami ty robíš, žeeee?? A aby toho nebolo ozaj málo, tak tento jej priateľ išiel za riaditeľom pobočky (aj s ňou) a sa dožadovali, že nech riaditeľ zvolá pre celú firmu školenie, kde bude tento jej priateľ prednášať o tom, ako si neželá, aby jej priateľku obkukovali, pretože to je sexuálne obťažovanie. Riaditeľ samozrejme už zbadal, že tu si už treba zaťukať na čelo, tak mu taktne povedal, že to je už cez čiaru miešania sa do firemných záležitostí. Títo dvaja debili sa mu potom vyhrážali, že po médiách rozmažú celý tento incident o sexuálnom obťažovaní a ako tá firma s tým nemieni nič robiť. Riaditeľ našťastie neustúpil a trval na svojom, že žiadne školenie nebude. Potom dotyčná kočka chrapúnsky vyvolávala v kolektíve konflikty (medzi kolegyňami) a nikto jej nič nepovedal z vedenia, lebo sa báli, že akýkoľvek postih dajú do médií, že pomsta za to, že nahlásila sexuálne obťažovanie. Tak ju tam všetci museli trpieť a nikto ju nemohol nijako postihnúť. Dokonca ani keď kolegyniam kradla osobné veci. Preto ja keď počujem, že sexuálne obťažovanie na pracovisku, tak si vždy spomeniem na tento prípad a beriem to s totálnou rezervou. A to som ešte videl/zažil aj iné pikošky, ako ľuďom hrabe ohľadne sexuálneho obťažovania. Len jeden príklad. Na pohovore mi raz jedna uchádzačka povedala, že ženy jej môžu tykať, ale muži jej všetci musia vykať, lebo to je sexuálne obťažovanie ak by jej tykali. A že bez jej súhlasu sa s ňou nesmú ani rozprávať muži, lebo aj to je sexuálne obťažovanie. Luďom preskakuje ale riadne.
icon
detail (l.192)
M142 -> Sirpeacemaker
  pridané 11.1.2019 23:34
tak napis, rad sa dozviem nieco nove😀 ale co sa tyka nadcasov, tomu absolutne rozumiem. to je vecny kolobeh, manazeri su tlaceni aby usetrili, tak urcia nerealny datum vydania projektu, zle vystavaju budget a potom nutia ludi zostavat v praci aby ich tahali zo sraciek koli tomu aby mohli dostat odmeny. to uz nikoho nebavi a hlavne v tejto dobe idu peniaze od istej sumy do uzadia. ludia si zacinaju uvedomovat, ze work-life balance je ovela dolezitejsi ako par stovak.
icon
detail (l.156)
5 0
Plugo
  pridané 11.1.2019 20:35
A po ohlaseni mobilnej verzie hry Diablo, uz planuje samosvrazdu cely Blizzard.

A teraz vazne, kolektiv si nikdy nevyberas, sefov tiez nie... Ten mal aj zakrocit. Ludia su stale rasisiticky, este potrva niekolko rokov, kym tato debilnost prejde.
icon
detail (l.97)
Sirpeacemaker -> M142
  pridané 11.1.2019 19:34
Ono to bolo tak nejak podané (presne si to nepamätám), že štrajk za lepšie pracovné podmienky, pretože sa povráva, že veľa nadčasov, sexizmus a sexuálne obťažovanie. Niečo na ten štýl. Ale toto je taký všeobecný balast, že vždy len krútim hlavou, keď takéto počujem. Luďom proste totálne už drbe. To keby ti tu napíšem, čoho som bol svedkom, tak by si mi ani neveril (súvisí s údajným sexuálnym obťažovaním na pracovisku)
icon
detail (l.123)
typektypektypek -> PAINTLESS
  pridané 11.1.2019 18:27
a vyplata? aspon 3k v hrubom? Bananistan rocks!
icon
detail (l.64)
sirv -> KAPITÁN KURÁŽ
  pridané 11.1.2019 17:58
:D tak ale zrejme ta bitka nebola nejaka brutalna kedze to nemalo dosledky. co robil take zle ten hajzlik ?
icon
detail (l.169)
5 0
Rellik
  pridané 11.1.2019 16:37
práca ako obtiaž v živote ? Ani náhodou. Hneď pri prvom nevyriešom konflikte preč ! Správny kamarátsky kolektív v práci je kľúč k dobrej práci.
icon
detail (l.214)
1 0
Johnni -> d0c
  pridané 11.1.2019 16:35
z osobnej skusenosti mam vzdy radsej ked dostanem zadanie+deadline a nechaju ma na pokoji, ako ked sa objavi daky mikromanazer, pre ktoreho je hlavnym problemom akehokolvek projektu ci si presne o 9 v praci,ako dlho sa pozeras z okna a kolkokrat si bol na WCku

icon
detail (l.162)
Darth_Zethus
  pridané 11.1.2019 16:31
Blizzard je na tom strasne zaujimavo v poslednej dobe... Ale uz mi zo staznosti na sexizmus a racial harassment zacina zvonit na majak
icon
detail (l.50)
1
BigusDickus
  pridané 11.1.2019 16:22
Tvl, ved niekto ho tam nutil byt 2 roky? Ak mi nieco nevyhovuje tak riesim alebo odidem, nie 2 roky sa necham tyrat. Ale ak je pravda, ze bol napr. falosne obvineny zo sexualneho obtazovania tak dufam, ze vysudi poriadnu kopku penazi a Blizzard to da preplatit dotycnej/dotycnemu co za to moze.
icon
detail (l.147)
KAPITÁN KURÁŽ -> Nigkdoo
  pridané 11.1.2019 15:45
No to je pravda, ale bola jeseň tak tam plával len on, väčšina trafila jeho ksicht, tak to stálo za to a popravde som čakal že to schytám ja, po takomto skutku, tak som si to už poriadne užíval naplno, nech si to odsedím s úsmevom na tvári. PS bolo to isto menej nechutné ako iné veci čo tam ráno nachádzali, od použitých frciek, po rôzne iné veci ktoré z "ľudí" vypadli zhora, zdola. Týždeň po párty si bežne polovica firmy ani do očí nepozrela, daktorý čo sa podelili o rôzne pohlavné choroby aj roky. Nepamätám že by nás dakam pustili druhý krát, časom došli dostatočne veľké priestory, kde sme neboli, alebo o nás nepočuli, tak to bolo už pravidelne vo firme, to sa aj týždne potom nachádzali rôzne radosti na rôznych miestach, jeden by neveril čo všetko sa môže dostať a nalepiť na strop či dostať do zatvorenej skrinky.
icon
detail (l.141)
1 0
AdamXMX -> KAPITÁN KURÁŽ
  pridané 11.1.2019 15:45
Podobne poznam a za mnou dokonca aj leteli nejaky neurcite predmety, ale vedla
icon
detail (l.147)
KAPITÁN KURÁŽ -> Harakter
  pridané 11.1.2019 15:26
Keď myslíš, ale ten hajzlík ma už dlho šikanoval a firemné párty bola jedna veľká ožieračka, čo sa vždy dáko zvrhla, od sexu, cez bitky, rôzne škody na majetku, teraz som bol na rade ja a už som to nezvládol, tak to schytal, moje šťastie bolo že už sral moc ľudí, dokonca to že odišiel z osobných dôvodov mu bolo odporučené, lebo on by sa tam držal ako kliešť.
icon
detail (l.145)
4 0
Nigkdoo -> KAPITÁN KURÁŽ
  pridané 11.1.2019 15:24
Takze si vlastne mocil do bazenu?
icon
detail (l.125)
Harakter -> KAPITÁN KURÁŽ
  pridané 11.1.2019 15:14
a potom si sa zobudil
icon
detail (l.192)
1 0
M142 -> Sirpeacemaker
  pridané 11.1.2019 14:36
tak vies taketo reportaze..jasne, ze tam decka trepnu nejake fantazie, isto necakaju ze to tak bude. co sa tyka googlu, tak myslim, ze tam strajkovali nie koli pracovnym podmienkam, ale koli nejakemu sexualnemu obrazovaniu? oprav ma ak sa mylim.
icon
detail (l.192)
3 1
M142 -> PAINTLESS
  pridané 11.1.2019 14:28
home office sice milujem, ale byt cely mesiac doma by uz bolo na palicu :D
icon
detail (l.147)
4 0
KAPITÁN KURÁŽ -> j4c0p
  pridané 11.1.2019 14:26
Dnes je všetko možné, mne raz riaditeľ povedal nech dám hneď vytlačiť veľký nápis, tak som bol za kolegyňou čo to mala na starosti, tá mi povedala že o hodinu konči tak to neurobí, kľudným hlasom, bez žiadnych hrubých posuniek, som jej povedal že to chce riaditeľ a má to byť hneď, stálo ju to strašnú minútu práce, ešte som to ani nepleskol na stenu, už pri mne stála moja nadriadená a dve z personálneho, lebo som vraj na ňu kričal, vyhrážal sa jej, že sa až bála o život, zaujímavo keď som donútil bezpečnostného technika nech vytiahne video a na personálnom som to pustil pred ňou, tak sa rozplakala, že ona má toho teraz veľa a ták, tak jej to prešlo, ale hlavne mňa tá krava chcela hnať na súd.
01 02 03 04 >>