01 02 03 >>
icon
detail (l.182)
1
Samco005 -> Wolfetrax
  pridané 10.3.2019 15:41
pretože je to sociopatia...

pri ostatných hrách je aspoň násilie niečím podložené a je za to často aj postih (napr Hatred, Party Hard,a pod kontroverzné hry)
icon
detail (l.182)
1
Samco005 -> Adridos821
  pridané 10.3.2019 15:40
ale to, čo popisuješ, je skôr nejaký prejav jeho úzkostnej povahy a nie západného problému... lebo je sranda, že aj stonásobne kontroverznejšie hry na západe mesiac, čo mesiac vychádzajú... prečo by teda tá jeho nemala?
ako píšem, znie to ako snaha o uznanie a pozornosť
icon
detail (l.114)
Cibohos
  pridané 10.3.2019 13:07
cucks
icon
detail (l.170)
Wolfetrax -> Samco005
  pridané 10.3.2019 11:16 (editované 10.3.2019 11:16)
Pokial ta hra bola legalna tak preco ju odstranit? Pretoze stado ludi, ktory maju problem s takym niecim, duplo s nohou?

Hru neochranujem, pretoze take nieco mat v kniznici by som fakt nechcel mat, ale treba to brat s ineho hladiska. Ked mozes ludi tyrat a bezhlavo zabijat roznymi sposobmi a byt totalny sociopat, preco je prave vynimka co sa tyka sexualnych hier?

V skratke je to seda oblast, ktora mala byt nechana na trhu, ci si to niekto kupi alebo ne.
icon
detail (l.153)
Adridos821 -> Samco005
  pridané 10.3.2019 11:15
Ja som skôr toho názoru, že si veľa ľudí trocha pomýlene myslí, že kecajú s Američanom so srandovným menom po nejakom praprapradedovi.

Potom si vysvetlia jeho vyjadrenie úplne inak, než čo v skutočnosti hovorí. On sa odvoláva na to, že keď posledne pridal do hry streotypne Japonskú postavu, tak mal na mesiace depku z toho, či mu vôbec hru v Amerike niekto kúpi. A tak by pre neho bolo omnoho lepšie dať od stereotypného vikinga ruky preč.

Táto koverzácia stojí asi za tisíc slov:
https://twitter.com/Harada_TEKKEN/status/11029232913946337
28

V skratke asi toľko: "Kedysi sa ľudia sťažovali, keď mali postavy podobné schopnosti, doba sa ale zmenila a dnes sa sťažujú na veci ako: XX postava je v hre len preto, že je daná vec populárna!"
icon
detail (l.182)
1
Samco005 -> Wolfetrax
  pridané 10.3.2019 11:07 (editované 10.3.2019 11:07)
ja neoznačujem ľudí, ale ich argumenty: https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

a asi máme odlišnú definíciu slova dôkaz... Twitter nie je žiaden dôkazový materiál, keďže si tam môže účet s akýmkoľvek menom založiť hocikto a tlačiť agendu, o ktorej píšem

a čo sa týka rape day, tak v tom s tebou nesúhlasím... to je hra čisto od sociopata pre sociopatov a nemá čo robiť na renomovanom obchode, ako je steam...
icon
detail (l.170)
Wolfetrax -> Samco005
  pridané 10.3.2019 10:47
Kazdeho nazyvas strawmana ale nenapadla ta niekedy to, ze mozno ty si prave ten strawman?

Dokazov je na twittery neurekom a tym, ze spolocnosti sa skryju a ospravedlnia ako keby boli v niektorych ohladoch sebaisty je prave to, co sa da uznat za dokaz.

Tak isto ako ked mala vyjst hra R*pe Day. Nikto by i o nej nepocul kebyze zurnalisti nezacali nadavat na Steam, ze preco taku hru povoluju na ich platformu. Zato ludom nevadia vybuchujuce vnutornosti a vsetky tie krvave prisernosti, ale boze chran ak ukazu stipku kože na ludskom tele. A kvoli takym ludom, teraz Steam zasa zmenil svoje pravidla. No nikomu ocividne nevadi, ked v serialoch a filmov taketo podobne tematiky su.

Ak mam pravdu povedat, respektujem viacej Japonskych vyvojarov, pretoze sa nenechaju osocovat zapadnymi idiotmi, ktory len vedia nadavat na nieco v hre. Aj keby take nieco tam nebolo, nasli by si inu obet, na ktoru by nadavali.
icon
detail (l.182)
2
Samco005 -> Adridos821
  pridané 10.3.2019 9:47
každý showman má rád pozornosť... a čím viac pozornosti, tým lepšie... hlavne, ak sa vyjadríš takýmto všeobecne obľúbeným spôsobom

toto sú komentáre pod jeho twitter účtom (strawman za strawmanom, bez akýchkoľvek dôkazov): "Mr. Harada, the people who complain are left wing activists in America. They try to rise into positions of power, such as in media and journalism, to suppress dissent and give the illusion of consensus. But we the customers do not like them or care about their complaints."

"Harada-san, as i said always, the brand and designs of the original series dont need to be "change" because of western "moralist", fans and real players love the original series without "changes", we already know what kind of sadness becomed some videogames because of "critics".."


icon
detail (l.153)
Adridos821 -> Samco005
  pridané 10.3.2019 9:42
Odporúčam ti pozrieť sa, čo sa tam vlastne stalo. Sám si prečítať komentáre a čo si z toho Japonci odniesli.

"Pokus o zviditeľnenie sa" Tekken aj jeho tvorca sú vcelku dobre známi a v tom čase (2014) hra bola ešte vyvíjaná len pre Japonsko. Tam vyšla v 2015., Japonskí háči západné spávy nečítajú, a na západe hra vyšla až o 3 roky neskôr (2017)... ťažko hovoriť o nejakej reklamnej kampani.
icon
detail (l.170)
2 0
Wolfetrax -> Big Joey
  pridané 10.3.2019 8:40 (editované 10.3.2019 8:41)
Nechaj ho tak, samco zije v iluzii, kde Captain Marvel dostava hate od svojich dlhorocnych fanusikov len tak, ze su manipulovani a podobne. :D

SJW je proste rakovina nasej sucasnej doby. Tymto "triggered" SJW ludom drblo docista, ked bol Trump zvoleny ako prezident. Odvtedy hadzu politiku do veci, kde to neni ani nutne a najhorsie je na tom to, ze spolocnosti a ludia sa im podriaduju. SJW su len seba-moralisti, tj pozeraju len na svoje nazory, a kazda kritika na to, co robia je v dnesnej dobe oznacovane ako sikanovanie. Twitter je skutocne plny tohto svinstva a najhorsie je to, ze taky ludia su do istej miery aj chraneny. Tymto sa vytvaraju dvojite standardy, ktore Twitter nechava v plnej miere sa vytvarat a manipuluju s ludmi vo velkom, tak ako facebook. YouTube je nastastie (zatial) menej kontrolovany, no i tam to raz bude.
icon
detail (l.182)
1
Samco005 -> Big Joey
  pridané 10.3.2019 8:30
ale ty míňaš moju pointu...
sjw ako takí samozrejme existujú, ale sú to skôr jednorožci oproti skutočným anti-sjw... je to iba agenda a triedny nepriateľ, nič viac...

a čo sa týka tej Brie a režiséra filmu, tak naozaj si pozri, ako to ona doslovne povedala
icon
detail (l.180)
3 0
Big Joey -> Samco005
  pridané 10.3.2019 4:16
"videl si niekedy skutočne nejakého sjw, ktorý by sa urazil, že napr nejaká fiktívna postava je alebo nie je žena a pod?"

Stačí občas zájsť na Twiter. Bol by si prekvapený. Možno SJW bol kedysi mýtus vytvorený nejakou korporáciou alebo trollmi, ktorý sa začal šíriť internetom, ale bohužiaľ vypukol do reálnej veci. Veľa ľudí sa označuje za sjw a vážne dokážu byť pobúrený za každú blbosť, ktorú nájdu v hre, filme, v produkte, v čomkoľvek. Strpčujú život nielen tvorcom ale aj fanúšikom/bežným ľudom a kafrú sa do všetkého a najhoršie je, že to funguje. A to je dôvod, prečo vzniklo anti-sjw, pretože sa začali až príliš kafrať do veci, ktoré iní ľudia majú radi. A vznikla medzi nimi internetová vojna, ktorá ale môže kedykoľvek vypuknúť na niečo viac. Antifa je toho dôkazom.

"tu máš parádny príklad "fake news""

Tieto sračky sa dejú na obidvoch stranách. A pojmom fake news sa neoznačujú klamlivé správy ako také, ale správy, ktoré sú zámerne napísané tak, aby zvýhodňovali jednu alebo druhú stranu v rámci nejakého problému, často spolitizovaného.

"a na kontrast toho, pod skoro každým článkom o podobnej téme to nie sú sjw, ale práve "anti-sjw", ktorí sú zo všetkého triggered..."

Ľudia s ešte s kúskom zdravého rozumu, alebo ako ty ich označuješ anti-sjw sú triggered, keď sú vyprovokovaný druhou stranou. V Amerike veľa normálnych ľudí už má totižto toho dosť, čo sa tam momentálne deje. Hlavne keď už začnú tlačiť politickú agendu aj tam, kde to nie je podstatné, potrebné alebo dokonca nevhodné. Škoda len, že anti-sjw začínajú používať rovnako nevhodné praktiky ako doteraz používali sjw len aby kŕmili trollov na obidvoch stranách.

"kedy ľudia vyslovene klamú o Brie a tvrdia, že povedala veci, ktoré v živote nepovedala"

Takže to živé vystúpenie, kde povedala, že všetky negatívne recenzie film dostane od bielych mužov, pretože to je väčšina recenzentov, začo si ich automaticky pobúrila a že je tam potrebná väčšia diverzita a podobné politické žvásty, ktoré neboli potrebné pre prezentáciu filmu, to je klamstvo však? Aj tá správa od režiséra, že film je pre ženy a nie pre mužov. Aj to je klamstvo? A potom sa čudujú, že sa na nich znesie vlna kritiky? Aj tak si myslím, že vedeli, že film bude pri najlepšom priemerný, tak to schválne politicky spropagovali, len aby upútali na seba pozornosť.
icon
detail (l.162)
bulli042 -> ZaludVamDam
  pridané 10.3.2019 0:33
Šak totok :D
icon
detail (l.182)
1
Samco005 -> Adridos821
  pridané 9.3.2019 21:56
to je ale také nijaké, nemyslíš? čo to akože dokazuje? že nejaký neurčitý "niekto" by sa mal nahnevať, pričom je kopec príkladov, kedy to nikomu nevadilo? ono to smrdí miernou manipuláciou pre zviditeľnenie sa
icon
detail (l.182)
1
Samco005 -> ZOLLINO
  pridané 9.3.2019 21:54
videl si niekedy skutočne nejakého sjw, ktorý by sa urazil, že napr nejaká fiktívna postava je alebo nie je žena a pod?
tu máš parádny príklad "fake news": https://preview.redd.it/aficgn6h66k21.jpg?width=640&crop=s
mart&auto=webp&s=c04e1d22549bc025903c9a75d3ab815585d92dfa


a takto to funguje... chceš tlačiť agendu? vymysli si nepriateľa...

a na kontrast toho, pod skoro každým článkom o podobnej téme to nie sú sjw, ale práve "anti-sjw", ktorí sú zo všetkého triggered... však si vezmi napr ten trapas s Witcher castingom a "podľa všetkého" čiernou Ciri, ďalej teraz Captain Marvel, kedy ľudia vyslovene klamú o Brie a tvrdia, že povedala veci, ktoré v živote nepovedala, len, aby mohli byť urazení a aby mali triedneho nepriatela...
icon
detail (l.182)
1
Samco005 -> Aristarch
  pridané 9.3.2019 21:49
to je v poriadku, ale ja som to myslel na toho strawmana s červeným tričkom... aj ľudská myseľ má svoje hranice

celý tento rozruch okolo sjw bol viac vyvolaný fake správami a manipuláciami, ako samotnými skutočnými "sjw" a príkladov je neúrekom...
icon
detail (l.182)
6 0
Aristarch -> Samco005
  pridané 9.3.2019 21:14
Ja sa nijako prehnane necítim byť ohrozený. Len si myslím, že dnes sa urazí kadekto za kadejakú hlúposť. Dnes už neuraziš len majiteľa psa, ktorému si povedal.. nech si zdvihne to h__o z chodníka, ale tým výrazom si urazil aj jeho psa!?

Právo chráni v podstate len naši nižšiu identitu, ktorá je spojená s pekne egoistickou mysľou súčasného "moderného" človeka... a hlavne s jeho falošným Ja.

Problém je v tom, že v našom bežnom živote sme naučení tomu (resp. naša egoistická myseľ to tak vníma), že považujeme našu identitu za niečo nedotknuteľného, ​​čo je tiež ako hodnota právom chránené a akékoľvek útoky iných ľudí proti našej "cti"... a "dôstojnosti" ako súčasti tejto našej identity sú z hľadiska práva považované za konanie v rozpore s právom.

Česť či vážnosť človeka je prevažne prepojená s tým, čo si naša egoistická myseľ praje a čo potrebuje posilňovať.

Ide teda o identifikáciu s myšlienkovými konštrukciami, s tým, ako som šikovný či ako som krásna, ako som bohatý, aký som to mediálne známy štramák.. akú moja manželka nosí kabelku od Gucciho...

Toto všetko vnímame ako súčasť našej osobnosti, identity a nedáme na to nikomu siahnuť... či to nejako kritizovať alebo pošpiniť. Ale faktom je, že toto všetko sú naše masky... prípadne role... ktoré hráme.

Je zaujímavé, že latinské označenie osobnosti persona znamená pôvodne masku (per sonare)... a to krásne symbolizuje fakt... že ... v rôznych prostrediach svoju masku odkladáme a nasadzujeme si inú. A takýto ľudia sa idú súdiť za sebemenšiu kritiku ich súčasného ega. Ich falošnej masky. Nosením tej masky sa predsa snažil zamaskovať svoje skryté slabiny a nedostatky... alebo možno docieliť osobný prospech.

V každom človeku existujú dve zložky, jeho skutočné pravé Ja a nižšia osobnosť... v rámci ktorej väčšina súčasného ľudstva prežíva svoju pozemskú existenciu. V súčastnosti však ľudí ovláda naša nižšia osobnosť (čiže to, čo "moderný" človek považuje za stred seba samého) a naše iluzórne povahy. A v tomto ja vidím ten problém. ľudia sa dnes urážajú za každú maličkosť... lebo keď potom donútia niekoho sa im ospravedlniť.. uspokojí to ich egoickou myseľ, naši tzv. identitu....
icon
detail (l.113)
3 1
Tommy85
  pridané 9.3.2019 21:07
maju smolu, dnes ludia ani nehraju ale na všetko sa stažuju... v hre nieje černoch ? rasizmus, udrieš ženu ? feminizmus a bla bla bla podobne sračky

icon
detail (l.99)
Vectrex
  pridané 9.3.2019 20:32
A preto mam rad DOA, lebo je to stelesneny sexismus a vobec ma to neuraza
icon
detail (l.157)
1 0
ZOLLINO -> Samco005
  pridané 9.3.2019 20:29
poprosil by som zase neskatulkovat a hovorit ktore skupiny sa viac urazaju. prosim ta tiez nehovor o fake news, pretoze akonahle to dopovies, zapnes CNN alebo markizu a mas pocit ze pozeras realne spravy.... fake news neexistuju poslednych par rokov, existuju od nepamati a je to prach obycajna dezinformacia obyvatelstva. pouziva sa to v USA, v Rusku a po najnovsom aj u nas vdaka SNS.
01 02 03 >>