01
icon
detail (l.142)
1 0
de Bielawa
  pridané 24.6.2013 16:33
Kvalitný článok, vadila mi tam asi len jedna vec a to na začiatku, keď si používal namiesto názvu slovo titul, ktoré vo mne skôr evokuje celú hru. Inak nemám čo vytknúť
icon
detail (l.122)
Kalor
  pridané 21.6.2013 17:05
ako kvalita clanku je vyborna avsak hra ocividne nie....
icon
detail (l.155)
Kemachi -> Kalor
  pridané 21.6.2013 20:25
>Re: RE:Kalor
Vďaka za hodnotenie a komentár (aj tebe, s3wa), smiem sa ale opýtať, prečo táto hra "očividne" nie je dobrá?
icon
detail (l.122)
1 1
Kalor -> Kemachi
  pridané 5.7.2013 11:28
citujem: "Samozrejme, tie najsilnejšie kúzla, či jednotky nie sú k dispozícii len tak, treba si trocha „priplatiť“, no na druhú stranu, môže sa stať, že ak tento zvitok neobetujete za zdroje, tak stratíte začiatok hry." zo zasady sa mi nepaci ak sa v hre este nieco musi platit.... osobne mi vadi grafika ktora je na tahovku velmi zla... iste hra moze mat dobry napad motiv atd ale sme v roku 2013 a lepsie graficky mi prisla aj heroes of might and magick IV.... a aj ked je hra kreslena aspon si mohli dat tu pracu a zamestnat jedneho poriadneho animatroa nech to dako vyzera..... potom v tejto dobe cakam od hry aj pribeh... neviem ci je nespomenul si....
icon
detail (l.155)
1 0
Kemachi -> Kalor
  pridané 6.7.2013 16:26
>Re: RE:Kalor
okej, toto som asi napísal trocha nejasne.... priplatiť je ale viditeľne v úvodzovkách, čo znamená, že jeho význam myslím prenesene. V tomto zmysle som to myslel... No od začiatku: V hre funguje mechanika obetovania, obetuješ kartu/zvitok buď za zdroje, alebo za ďalšie karty. Keď obetuješ za zdroje, tak sa ti trvalo zvýši celková hladina zdrojov (alternatíva many v MtG). Každá karta má istú cenu v zdrojoch, pričom silnejšie karty stoja viac... Priplatenie som myslel tak, že silná karta nebude k dispozícii ihneď, pretože na ňu jednoducho nemáš, ale je to karta určená pre neskoršiu fázu v hre a teda aj keď je možno dobrá, teraz ju nepotrebuješ a môže v danej chvíli byť lepšie ju obetovať.

Samotná hra sama o sebe nevyžaduje žiadne ďalšie platby okrem jej zakúpenia. Áno v hre je prémiová mena, ale bez toho aby si ju využil sa ti bude dariť zrovna tak dobre. Systém je vyriešený takým spôsobom, že prémiový platitelia nie sú zvýhodnení a pravdu povediac v súčasnosti si ani nemajú čo reálne kúpiť.

Čo sa grafiky týka, tú už môže vnímať každý podľa seba. Podľa mňa sa k hre výborne hodí a pekne sa na ňu pozerá, podľa teba je škaredá. No holt, nie každý musí mať rovnaký názor :) A mimochodom, všetko, čo je na ploche je aj animované.

Príbeh... hra je jednoznačne orientovaná na multiplayer, každopádne, počul som, že sa možno niečo podobné chystá. Vývojári majú zároveň v zákulisí pripravené viaceré kusy lore o svete Scrolls, mi. aj mapu. Takisto je treba vziať do úvahy, že sa jedná o beta verziu a teda nie zďaleka všetko je nutne dokončené.

Čo sa týka HOMAMu, tak to je hra z úplne iného súdka, HOMAM je ťahová stratégia, zatiaľ čo tu sa jedná o zberateľskú kartovú hru, čo som dal myslím, že aj dostatočne najavo.

Prepáč za dlhý príspevok, som posledné dva dni len ležal v posteli, tak som sa trocha rozpísal :)
icon
detail (l.122)
1 0
Kalor -> Kemachi
  pridané 6.7.2013 19:09
diky za rozumnu odpoved.... asi skusim zahrat a uvidim ci sa mi bude hra pacit...
icon
detail (l.182)
s3wa
  pridané 18.6.2013 15:45
Parádne dojmy, 100%.
01