NA AKÉ HRY SA TEŠÍ REDAKCIA SECTORU V ROKU 2019?

NA AKÉ HRY SA TEŠÍ REDAKCIA SECTORU V ROKU 2019?

Prezradíme vám mená našich favoritov

Článok

Nový rok sme začali pohľadom na  prichádzajuce hry, ktoré budú vydané v januári a nasledujúcich mesiacoch. Teraz k tomu pridávame tipy Sectoru, kde jednotliví redaktori hovoria o tom, na čo sa najviac tešia v sezóne 2019 a aké sú ich očakávania. Možno medzi spomenutými titulmi nájdete aj svojich favoritov. A zdá sa, že sa naozaj je na čo tešiť.

Táňa Matúšová - Tanya

Teším sa, ako ma Capcom a Square Enix vrátia do mladosti, keď po viac ako dekáde čakania prinesú pokračovanie Devil May Cry a Kingdom Hearts. Tiež si nenechám ujsť remake Resident Evil 2 a stále u mňa prevláda zvedavosť nad skepticizmom pri Anthem. Dúfam, že to bude hra, ktorou si BioWare zlepší reputáciu.

Michal Korec - Korec

Kingdom Hearts III. Čakám na ňu takmer 13 rokov - ešte od čias finále PS2...

Ondrej Džurdženík - Gam_er

Netuším, ako je na tom The Last of Us Part II, ale toto je jednoznačne moja najočakávanejšia záležitosť. Ak by v roku 2019 vyjsť nestihla, určite čakám aj Metro Exodus, Days Gone, Rage 2, Mortal Kombat 11 a žeby prekvapil aj príchod Death Stranding?  Moje prosby by mohol vypočuť aj Ubisoft a konečne ohlásiť nové pokračovanie Splinter Cell. Na môj vkus nechal Sama Fishera zapadať prachom až nekresťansky dlho.


František Vangor - Francis.

Osobne sa najviac teším na oznámenie Red Dead Redemption 2 pre PC. Unikli už nejaké informácie a pred nedávnom aj gameplay, tak som stále presvedčený, že je to len otázka času, kedy si toto majstrovské dielo zahráme aj na klávesnici a myši. Veľmi sa teším na štvrtý rok Rainbow Six Siege a nových operátorov. Hru hrám prakticky od jej vydania a stále ma baví. Okrem toho ma tiež veľmi zaujíma Atomic Heart, ktorý vyzerá neskutočne originálne. Snáď sa hry dočkáme už čoskoro. No a nesmiem zabudnúť na mnou veľmi očakávaný Mount and Blade: Bannerlord. Aspoň približný dátum vydania by sme si po tých rokoch konečne zaslúžili.

Jakub Pokorný - Possol

Zatiaľ sa najviac teším Metro Exodus, uvidím však, či sa nebude jednať o sklamanie. Zatiaľ sa javí ako klenot budúceho roka, za všetko hovorí to, že vydanie hry bude o niečo skôr.

Tomáš Kuník - Play3man

Rok 2019 bude zaujímavý, nakoľko sa opäť posunieme bližšie k novej generácii konzol a pozornosť si určite získajú aj rôzne nové technologické novinky a inovácie. Práve závery generácií bývajú herne najsilnejšie, takže sa môžeme tešiť na ďalšie kvalitné tituly. Menovať nebudem, nakoľko je ich veľa a verím, že tak ako ma niektoré sklamú, iné ma zas dokážu príjemne prekvapiť.


Matúš Štrba - matus_ace

Budúci rok sa už teraz javí byť herne naozaj bohatý, no aj tak som najviac zvedavý na rôzne menšie a väčšie prekvapenia, ktoré nás čakajú. Dúfam, že ich bude čo najviac.

Branislav Kohút - Uni

V úvode roka určite stojí za povšimnutie vynovený Resident Evil 2 a Metro Exodus, priaznivcov budovateľských hier môže potešiť Anno 1800. Zaujať by mohli pokračovania kultových hier The Settlers, Desperados III, Age of Empires IV a Evil Genius 2. Adrenalínové rozptýlenie sľubuje My Friend Pedro. Ale asi najviac som zvedavý na Mortal Kombat 11.

Peter Dragula - Saver

Zatiaľ ťažko povedať, čo rok skutočne prinesie, ale minimálne Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Crackdown 3, Rage 2 oživia začiatok roka. V lete zrejme príde Wolfenstein: YoungbloodDying Light 2 a na jeseň  Gears 5, Star Wars: Jedi Fallen Order a eventuálne Cyberpunk 2077. Som zvedavý, či príde Age of Empires IV.  Z menších indie hier vyzerá zaujímavo Sable, parádny bude My Friend Pedro, samozrejme, nový Ori


Samozrejme, spomenuté boli len vybrané tituly, ktoré môžu tento rok zabodovať, ale ako to už býva, v niektorých prípadoch aj sklamať. V diskusii nám môžete prezradiť, na čo sa najviac tešíte vy. Rok 2019 bude rozhodne plný hier a spoľahnite sa na to, že vás opäť budeme podrobne informovať o tom, ktoré to sú a čo od nich môžete očakávať. Vyspovedáme herných vývojárov a prinesieme novinky, videá, recenzie a články, ktoré vám aj naďalej budeme servírovať každý deň a na rozdiel od iných médií vám ich ponúkame aj počas víkendov a sviatkov. A dúfame, že tým najočakávanejším hrám, na ktoré sa tešíme my a vy, budeme môcť udeliť tie najvyššie známky - prirodzene, ak si ich zaslúžia.


napísal redakcia 2.1.2019
Páči sa mi! (+8)
NA AKÉ HRY SA TEŠÍ REDAKCIA SECTORU V ROKU 2019?


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk