HYPERX CLOUD REVOLVER S

HYPERX CLOUD REVOLVER S

Ďalší doplnok v HyperX ponuke headsetov

Test

Kingston pokračuje v expandovaní svojho už slušného arzeálu headsetov novinkou, a tou je HyperX Cloud Revolver S. Kingston nemá v hernej oblasti len headsety a rozmáha sa s kompletnou ponukou, od podložiek, cez klávesnice, až po myši. S headsetmi začal ako prvými a už ich má šesť typov a v predajoch sa pohybuje na vrchole rebríčkov. Ponúka totiž vysokú kvalitu za lepšiu cenu ako konkurencia.

S HyperX Cloud Revolver S však teraz Kingston predstavuje novú úroveň, a to rovno najvyššiu. Chce totiž zaútočiť na prémiovú hernú 7.1 kategóriu, ktorá sa pohybuje v cenovej hladine okolo 200-300 eur a tam sa presne zaraďuje. Revolver S totiž ponúka 7.1 emuláciu zvuku, Dolby, USB pripojenie, nechýba ani klasický 3.5 mm jack, napríklad pre použitie s konzolou. Len cenovo ide ako zvyčajne nižšie a dostaneme ju za 169 eur.

Headset obsahuje:

- virtuálny Dolby 7.1 surround zvuk
- trojrežimový ekvalizér
- USB pripojenie bez nutnosti inštalácie ovládačov 
- prémiové 50 mm drivery
- oceľový rám
- pamäťovú penu na slúchadlách
- rozšírenú čelenku
- odnímateľný mikrofón s elimináciou šumu

Okrem toho má headset certifikáciu TeamSpeaku a Discordu, ak služby využívate pri hraní.  

HyperX Cloud Revolver S

Dizajnovo nečakajte od headsetu žiadny špeciálny futuristický zjav, skôr jednoduchú konštrukciu na oceľovom ráme len s niekoľkými dizajnovými prvkami. Špeciálne s HX prekrytím každého ucha. Dôležité pre HyperX je pohodlie, ktoré je parádne, keďže pamäťová pena plne spĺňa svoj účel a rovnako aj široký náhlavník s jemným naťahovaním. 

Na headsete máte vstup na mikrofón, ktorý pripojíte, keď potrebujete. Je z ohybného plastu a nastavíte si ho, ako potrebujete. Okrem toho z neho vychádza 3.5 mm jack s látkou potiahnutým káblom, ktorý môžete zapojiť buď do gamepadov na konzolách, alebo do PC. Ak by vám bol krátky, je tu aj predlžovací kábel.  Do PC je však primárne určený USB konvertor, aby ste mohli hrať bez skresľovania a aj s 7.1 emuláciou zvuku.

3.5 mm jack môžete totiž zapnúť do malého USB ovládača, ktorý má v sebe skrytú zvukovú kartu.  Ten si môžete pripnúť na tričko a ovládať ním hlasitosť zvuku, mikrofónu, zakázať mikrofón, alebo vyberať jedno z troch nastavení ekvalizéra, prípadne zapnúť Dolby 7.1 surround.  Rozdiely skutočne pekne počuť. Battlefield 1 je v 7.1 priam úchvatný.

HyperX Cloud Revolver S

Čo sa týka hardvéru, čakajte 12 Hz - 28 kHz reproduktory (impedacia 30 Ω, tlak 100.5dBSPL/mW  pri 1kHz) , dvojstranný 50Hz-18,000 Hz mikrofón s potlačovaním šumu a citlivosťou -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz). Headset neponúka top štúdiovú kvalitu, nakoniec také profesionálne headsety sú aj cenovo vyššie, ale na svoju cenu je Cloud Revolver S na hry ideálny a zdatne konkuruje ostatným 7.1 headsetom. Nakoniec inde ani HyperX nemieril, keďže chcel hlavne pohodlie a dobrú cenu. Preto tu nie je ani žiadne podsvietenie RGB led diód a ani aplikácia.

Jediné svetielka sú na USB ovládači - rozsvieti sa vám vybraný ekvalizér,  červeným veľké tlačidlo Dolby, prípadne zakázanie mikrofónu. Všetko teda nastavujete len tu, bez aplikácie. Je to podobný prístup ako pri Alloy klávesnici, kde tiež nie je žiadna aplikácia. Je to systém optimálny pre eSports, kde prídete k počítaču a donesiete si maximálne  myš, klávesnicu a svoj headset. Zapojíte a hneď idete na Dolby 7.1.  Napriek tomu všetkému by som osobne ešte preferoval aspoň možnosť úpravy prednastavení ekvalizera.

Celá jednoduchosť sa odráža aj na váhe headsetu, ktorá je 360 gramov, s mikrofónom 376 gramov. Nebude to žiadna vysoká záťaž na krk a v pohode vydržíte hrať aj hodiny.

HyperX Cloud Revolver S

Celkovo ide o kvalitné slúchadlá, dizajnom jednoduché, ale technologicky na vysokej úrovni so 7.1 Dolby a ekvalizérom. Síce bez podsvietenia, s klasickým káblovým pripojením bez wireless možnosti a bez doplnkovej aplikácie, ale ak práve to preferujete, chcete prémiovú kvalitu zvuku a uvítate nižšiu cenu, HyperX Cloud Revolver S je ako stavaný pre vás. 


napísal saver 13.3.2017
Páči sa mi!
HYPERX CLOUD REVOLVER S
+ Dolby 7.1 surround sound bez nutnosti inštalovania aplikácie
+ priame USB pripojenie
+ 3.5 mm jack pre konzoly
+ priaznivá cena
- mohla byť aplikácia na nastavenie ekvalizera


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18378)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk