PS3 HRY V ROKU 2007

PS3 HRY V ROKU 2007

Z množstva pripravovaných PS3 titulov na tento rok sme vybrali tú najlepšiu killer smotanu.

Článok

Deň, kedy sa objaví PlayStation 3 na trhu, sa nezadržateľne blíži. Už teraz by ste mali rozmýšľať, ktoré hry by nemali z vašeho hľadáčika zmiznúť. Prvý európsky rok bude žatvou a urodí sa aj niekoľko dôležitých medzníkov v živote odkladanej konzoly. A možno sa dočkáme aj toho vytúženého next-genu.

Nasledovný výber reflektuje najväčšie hity PS3. Nejde o kompletný prehľad, ale iba o zmapovanie sladkej smotany, ktorá sa tento rok urodí. Zoberte si koše, budete ich potrebovať. Táto sedmička predstavuje potencionálne otvárače peňaženiek. Výber bol skutočne ťažký, čo dokazuje aj to, že zo zoznamu museli byť škrtnuté také potencionálne bomby ako SKATE, MotorStorm, Resistance, Alone in the Dark, Virtua Fighter 5, či Devil May Cry 4.

Sedem titulov je opäť zoradených podľa našich preferencií a nakoniec sme pridali aj čierneho koňa, hru, ktorá môže pohorieť, ale aj zažiariť. Nech vás šťastena sprevádza pri výbere. Tu je sedem víchrov na vašich účtoch. Búrka prichádza.

PS3 hry v roku 2007
Pochybuje snáď niekto?
Killzone 2
dátum vydania: 2007 [karta hry]

Treba k tejto hre dodať vôbec nejaký popis? Ak áno, tak možno len ten, že je to asi jediná hra na konzoly, ktorú očakávajú rovnako dychtivo fanúšikovia, ako aj konkurencia a dokonca aj neprajníci. Z polovice za to môže samozrejme renderované intro predvedené pred dvoma rokmi na vtedy ešte gigantickej E3, ale aby sme len nehypovali, z druhej polovice za to môže vyhlásena kvalita prvého dielu z PS2 a pokračovanie, ktoré nedávno vyšlo na PSP. Killzone je jednoducho zárukou kvality a nadupanej zábavy s vysokou kadenciou akcie, kde smrť číha nielen na každom roku, ale aj v každej škáre. Drsná obtiažnosť je veľkou výzvou pre každého, kto si myslí, že na konzolách nie sú kvalitné FPS-ky. A ak k tomu pripočítame ešte aj pravdepodobnejsie najštýlovejších nepriateľov (ku ktorým by sa mnohí z nás dali okamžite naverbovať), tak naozaj nie je čo riešiť, lebo mi Killzone milujeme. A teraz si už môžete dať pohov, lebo predpokladaný príchod nového imperátora je naplánovaný až na koniec roka.


PS3 hry v roku 2007
Toto ešte nemôže byť koniec, NEMÔŽE!
Metal Gear Solid 4: Guns of the Pariots

dátum vydania: 30. november, [karta hry]

Snake zostarol, berie do rúk zbraň, vkladá do komory posledný náboj a hlaveň si strká do úst. Niektoré legendy musia skončiť. Mystifikátor Hideo Kojima sa pohráva s hráčmi ako mača s klbkom. Rozohral nebezpečnú partiu. Metal Gear Solid 4 má byť poslednou misiou, uzatvárajúcou Solid Trilogy (MGS, MGS2, MGS4), ktorá pochová Snakea. Bezpochyby sa bude jednať o hlboký herný zážitok s filmovým príbehom, útočiacim na emócie hráča. Snake zomiera, Otacon je zúfalý, Cambell bezmocný a Kojima je unavený. Najsledovanejší titul súčasnosti má obrovské šance zamiešať predajnými číslami PS3. Niektoré legendy majú svoj osud už dopredu predurčený. Metal Gear Solid 4 bude bomba.


PS3 hry v roku 2007
Bleskový takedown pre konkurenciu.
Burnout 5
dátum vydania: 13. september, [karta hry]

Do ostro sledovaného debutu štúdia Criterion na next-gen platformách vkladáme veľké nádeje. Trhač asfaltu a najrýchlejší racing pod slnkom zaradí novú rýchlosť. Kanonáda rýchlej grafiky odpaľovaná dravou muzikou prebudí v každom agresivitu, bez ktorej sa v meste Paradise City nezaobídete. Bez takedownu ani na krok! Criterion sa v Burnout 5 snaží prekonať sám seba a posunúť hranice zdanlivo neprekonateľného konceptu. Otvorené mesto dáva priestor slobode, ničím nerušená hrateľnosť zase plynulému hľadaniu výziev. Vedúce pozície budú patriť Burnout 5 a určite tomu pomôže bezkonkurečný deštrukčný model a špičková podpora multiplayeru. Bude to požierač racingov.


PS3 hry v roku 2007
Jednu Tequilu a rýchlo!
Stranglehold
dátum vydania: 14. september, [karta hry]

Na máloktorú akčnú hru a tak teším (Rišo) ako na herný debut boha heroic bloodshed filmov, Chow Yun Fata. Keď si k tomu pripočítate fakt, že na hre spolupracuje aj John Woo, tak nemôžete pri tomto výbere šliapnuť vedľa. Zabudnite na americké hlúposti, do ktorých túto dvojicu natiahol bezzubý Hollywood, tu ide o viac. Legendárny Tequila sa vracia, aby s ležérnym úsmevom na tvári, špáradlom v zuboch a Berettami v oboch rukách vysvetlil svetu, odkiaľ čerpal všetky tie "cool“ efekty filmový západ. Stranglehold vás zavedie ku koreňom, z ktorých vyrástol Matrix, Ghost in the Shell, Max Payne a ďalší predstavitelia hyperkinetickej akcie postavení do dlhého zástupu napodobovateľov. Krv, neľútostné súboje a akcia, ktorá vám preťaží nervovú sústavu - taký je killer v podaní Stranglehold. Je to moja najočakávanejšia hra po Killzone 2.


PS3 hry v roku 2007
Sladko-brutálna Nariko, kto by odolal?
Heavenly Sword
dátum vydania: 2007, [karta hry]

Kratos má ešte nejakú rozrobenú prácičku na dosluhujúcej konzole PS2, ale posiela nám exotickú krásku Nariko, aby ste si poriadne vychutnali devastačné superkombá aj v kvalite PS3. Vyleštená grafika síce zaujme na prvý pohľad, ale hlavný dôvod zaradenia do nášho rebríčku sa skrýva v súbojoch s nekonečnými hordami nepriateľov, ktorých vykosíte len Nebeským mečom. Pri tejto hre platí možno viac ako inde, že lepšie raz vidiť ako desaťkrát počuť, takže nám musíte veriť, že toto proste chcete hrať. Za pozornosť stojí aj príbeh krásnej hrdinky, ktorá kvôli pomste neváha obetovať svoj život a berie si do rúk božský meč, ktorý behom pár hodín zoberie život každému smrteľníkovi. Ale verte nám, za tých pár hodín zažijete naozaj veľkú jazdu hodnú PS3.


PS3 hry v roku 2007
Prince of Jeruzalem k vašim službám.
Assassin's Creed

dátum vydania: 29. september, [karta hry]

Keď príde na next-gen, oháňa sa audio-vizuálnou stránkou, Ubisoft vo svojom orientálnom epose Assassin's Creed manipuluje s celým prostredím. Techniky splynutia s davom ľudí a kompletne interaktívne prostredie sa stávajú kľúčovými, ak sa chcete nerušene priblížiť k potencionálnej obeti, ktorá musí zomrieť v záujme vyšších cieľov, a potom odísť do bezpečia. Neutíchajúca Tretia krížová výprava potrebuje schopného posla smrti, aby ju postrčil správnym smerom. A tým poslom je vytrénovaný zabijak Altair, hlavný hrdina ostro sledovanej akcie, nad ktorou visí otázka, čo má spoločné stredovek s budúcnosťou?


Čierny kôň

PS3 hry v roku 2007
Kartová hra, ako ju nepoznáte.
Eye of Judgement
dátum vydania: neznámy, [karta hry]

Nepríjemné ticho okolo Eye of Judgement môže naznačovať čokoľvek. Veríme, že nová generácia EyeToy prinesie sľubovanú kartovú hru, kde sa so svojimi príšerkami môžete doslova pomaznať. Čítanie kódu z hracích kariet nie je dvakrát originálne, ale v prípade hry maže hranice medzi klasickou doskovou hrou a hrou s ovládačmi. Priama interakcia bez fyzického kontaktu. Na hracích doskách sa budú zvádzať tie najtuhšie boje o strategické políčka. V tejto vojne môže vyhrať jedine hráč. Dúfajme, že Sony dodrží sľuby a Eye of Judgement dorazí tento rok. Nezabudnite pribaliť aj stojanček na kameru, ďakujeme.


napísal spacejunker & Rišo 2.2.2007
Páči sa mi!
PS3 HRY V ROKU 2007


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk