PSP HRY V ROKU 2007

PSP HRY V ROKU 2007

Nazreli sme do budúcnosti a spoznali najlepšie hry pre PSP, ktoré vychádzajú tento rok.

Článok

Sedem statočných docválalo s pozvánkovými listami na tohtoročnú premiéru titulov, ktoré nehodno minúť. V duchu roku 2007 sme teda symbolicky sedem krát vyleštili krištáľovú guľu, sedem krát prekliali lokalizačné oddelenia vydavateľov, sedem krát sa nadýchli výparov z podivnej zeliny a napísali sedem názvov. Vlastne iba šesť, Richard je naša jediná záruka pri našom čiernom koňovi a ak náhodou niečo nevyjde, bude musieť vystúpiť a rituálne si Memory Stickom odrezať malíček. Za zvyšok výberu dáme ruky do ohňa, s tými to hrami nemožno stúpiť vedľa.

A ak tu nenájdete svoj očakávaný titul, tak sme asi dýchali nesprávne bylinky. Hry sú zoradené podľa preferencií, čiže od redakčne najočakávanejšej až po tú menej. Teda niežeby sme ich nechceli všetky, ale všetko musí mať svoj poriadok. Takže, nech sa páči, náš výber hier pre PSP na tento rok, ktoré rozhodne nepremeškajte:

PSP hry v roku 2007
Naverbujte si vojakov a rozpútajte vlastnú vojnu.
Metal Gear Solid Portable Ops
Dátum vydania: 7. apríl, [karta hry]

Snake, už sa nám neskryješ! Pekne nám rozpovieš, čo bolo po udalostiach v Snake Eater a ako ste s Cambelom proti vôli regrútov rozširovali svoju malú armádu Foxhound. Po dvojici kartových hier prichádza na PSP konečne poriadne pokračovanie legendárnej stealth série. Nebol by to Kojima, aby Portable Ops dostatočne nediferencoval, aby sa z neho stala skutočne originálna verzia. Snake už nie je jediným hrdinom a neexistuje iba jedna cesta ako splniť úlohy. Vlastnosti a iné predispozície naverbovaných regrútov ich predurčujú do rôznych situácii, tak ich aj využite! Na Portable Ops si ešte nejaký mesiac počkáme, ale bonusový obsah EU verzie a poriadne hutný online multiplayer s možnosťou poslať hrdinov druhého hráča do večných lovísť (tzn. navždy), rozhodne za to stojí. Rozchod, plazenie povolené!


PSP hry v roku 2007
Ruky hore! Nebudem sa opakovať.
Ratchet & Clank: Size Matters
Dátum vydania: Q1 07, [karta hry]

Že na veľkosti nezáleží? Pche, to ste nepočuli o tých veľkých, hrubých, naleštených búchačkách, ktoré sú charakteristickým znakom série Ratchet & Clank. Size Matters si berie to najlepšie z predchodcov a úspešný koncept akčnej hopsačky prenáša do kompaktnej formy presne odliatej pre potreby PSP. Zbrane a rôzne upgrady nie sú jedinými novinkami, podstatnú časť bude tvoriť mohutný multiplayer s podporou online a skutočne pôsobivý vizuál. Snáď port série do mobilnej série vyjde minimálne tak dobre ako to vyšlo pri Daxterovi.  


PSP hry v roku 2007
Doľava a potom stále rovno.
Silent Hill: Origins
Dátum vydania: Q3 07, [karta hry]

Je to šialené a choré, ale do mestečka Silent Hill sa radi vraciame a v prípade Origins to spravíme aj s úsmevom. Kto by nechcel odhaliť pôvod zla, rozpliesť záhadu veľkého ohňa a mesta, ktoré požiera životy? Do Silent Hillu má namierené aj vodič kamiónu Travis Grady, ktorý namiesto peňazí za doručený tovar dostane zaplatené nočnými morami. Útek z mesta nebude jednoduchý a o dávku zimomriavok sa postará aj nový kamerový systém a pozmenená herná mechanika inklinujúca viac k akcii.


PSP hry v roku 2007
Osvedčená kombinácia farieb a muziky.
Every Extend Extra
Dátum vydania: 9. február

Tetsuya Mizuguchi hovorí, že Every Extend Extra nie je jeho projektom, ale dielom mladších členov jeho štúdia Q Entertainment. Explózie farieb za sprievodu chytľavých beatov a hrateľnosťou definovaných zvukov hovoria, že tvorca REZ a Lumines má prsty aj v tomto hudobnom logickom rýchliku. Čo to znamená? Že Every Extend Extra, vybavený návykovou hrateľnosťou, si vás podmaní, budete odkladať hru so slovami: ešte jeden level a končím. Veď to poznáte.


PSP hry v roku 2007
Konečne poriadne okruhy.
TOCA Race Driver 3 Challenge
Dátum vydania: február

Niekde bolo počuť, že TOCA je nové Gran Turismo. Oh áno, teraz máte priestor hodiť si do mňa kameňom. Kde sa vzalo, tu sa nevzalo, Yamauchi-san dostáva červenú a TOCA je na najlepšej ceste uspokojiť srdcia hráčov, ktorým koluje v krvi vysokooktánový benzín. Mobilná verzia, vychádzajúca z konzol, má v rukách všetky tromfy, ako poriadnu grafiku, tonu herných režimov, áut, tratí, poriadny multiplayer a deštrukčný model. Konečne nebude na vedúcich pozíciách arkádové šmýkanie, ale aj solídne zvládnutý racing. Snáď na okruhy vyrazíme už čoskoro.



PSP hry v roku 2007
Bez boja to nepôjde.
Crisis Core Final Fantasy VII

Dátum vydania: 2007

Po zlej pachuti z nedovarenej hry Dirge of Cerberus prichádza nádej v podobe "záhadného“ projektu Crisis Core. Má sa jednať o kompiláciu titulov z univerza Final Fantasy VII, ktorých je poslednou dobou požehnane. Podľa informácií sa má jednať o akčné RPG, čo je parketa, ktorej SquareEnix kraľuje. Stretnete sa s ďalším spin-off príbehom neohrozeného bojovníka Zacka, ale v príbehu si nájdu svoje miesto aj Cloud, Aerith a Sephiroth. A pre nerozhodnutých máme ešte jeden tromf. Na scénu sa má vrátiť aj legendárny Bahamut, ktorý mnohých dorazil svojim monumentálnym súbojom vo filme Advent Children.


Čierny kôň

PSP hry v roku 2007
Do kedy máme čakať?
Gran Turismo 4 Mobile
Dátum vydania: kto ho pozná, vyhráva hru, [karta hry]

Počuli a videli sme už všetko. Gran Turismo bude pre PSP. Vyjde čoskoro. Je zrušené. Odložené. Tím sa koncentruje na iné projekty. Tomuto koňovi viac neveríme ako dúfame, že opustí stajňu Polyphony Digital tento rok. Gran Turismo Mobile patrí medzi tie killer tituly, ktoré všeobecne zdvihnú záujem o systém, kam má namierené. Sony a Polyphony sú si toho vedomí a ak sa podarí natlačiť do PSP všetko, čo ponúka GT 4, dostane sa nám do rúk drahokam nesmiernej ceny. Otázkou za milión nie je kedy, ale či vôbec.


napísal spacejunker & Rišo 31.1.2007
Páči sa mi!
PSP HRY V ROKU 2007


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19624)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk