VIANOČNÉ NÁKUPY: HANDHELD HRY

VIANOČNÉ NÁKUPY: HANDHELD HRY

Nakoniec sa pozrime, aké vhodné hry pre nás majú v obchodoch pre handheldy.

Článok

Nakoniec po elektronických darčekoch, PC komponentoch, PC hrách a konzolových hrách prejdime na handheldy, kde sme vám vybrali po štyri hry na N-Gage, PSP a NDS, ktoré by ste si mohli priať pod stromček, prípadne kúpiť niekomu blízkemu.

Nokia N-Gage

Vianočné nákupy: handheld hry
Toto už prekoná asi len Civilizácia
 High Seize

To najlepšie nakoniec, tak sa dá nazvať pravdepodobne posledná herná jeseň mobilovej konzoly N-gage. Jednou z kvalitných hier je High Sieze, ťahová stratégia, ktorá kombinuje štýl civilizácie a Pirates. Teda sa so svojou flotilou lodiek vydávate na šíre more hľadať svojho uneseného otca, stretávate sa s pirátmi, nepriateľskými guvernermi, hľadáte aj poklady a porážate všetkých čo vám stoja v ceste. Niekedy. Obtiažnosť totiž je dosť vysoko nastavená a budete sa musieť do toho naozaj dostať ak chcete zvíťaziť

[karta
 

Vianočné nákupy: handheld hry
Najlepšie preteky na n-gage
 Asphalt 2

Vylepšená verzia prvej racingovej hry na N-gage. Hra je teraz ešte rýchlejšia, ešte rozsiahlejšia a okrem rozmanitej série áut ponúkne aj motorky. Poteší aj pridanie tunningu, a nechali sa inšpirovať Burnoutom s takedownami. Stále však hra trpí na pomalý framerate a malým množstvom tratí, ktoré sa neustále opakujú. Na druhej strane zábava tu stále je a keďže je to jediná racingovka poslednej doby, treba aspoň vyskúšať.

[karta] [recenzia83%
 
 


Vianočné nákupy: handheld hry
Vojnová taktika ako má byť
 Pathway of Glory: Isuka Islands

Pokračovanie taktickej stratégie umiestnenej do druhej svetvej vojny, znovy sa vyberiete s jednotkou najlepších vojakov za nepriateľské línie a budete spĺňať náročné úlohy. Hra je koncipovaná na akčné body, ala staré UFO, teda každý z vašich vojakov môže v danom ťahu urobiť činnosti ktoré "stihne". Musíte teda taktizovať a rozmýšlať dopredu, vyberať vojaka z vhodným vybavením do rôznych situácií a nikdy nezostať v dostrele nepriateľa.
 
[karta]

 
Vianočné nákupy: handheld hry
Bojovka, ktorú môžu závidieť aj konzoly
 One

Prvá 3D bojovka na N-gage ktorú jednoducho vlastníci tohto handheldu nemôžu prepásť. Hra ponúka plne detailné 3D lokácie v rôznych štvrtiach miest, postavy s kvalitnými animáciami a rovnako slušnými bojovými možnosťami. Môžete si zabojovať aj proti priateľom alebo sa snažiť prebojovať medzi najlepších v globálnom rebríčku na Arene.  Hra ukazuje čoho je N-gage schopné v 3D grafike a ostatné handheldy môžu zatiaľ len závideť.
 




Sony PSP

Vianočné nákupy: handheld hry
GTA v mini podobe a zároveň jeden z mála exkluzívnych titulov
 GTA Liberty City Stories

Kto by sa nechcel prejsť po meste Liberty City a pritom netráviť čas pre televízorom? Fanúšikmi z celého sveta očakávaný port úspešného GTA 3 sa dostal do obchodov a batérie PSP sa vybíjajú závratnou rýchlosťou. V hre sa zhostíte Tonyho Ciprianiho a sériou misií sa budete prepracovávať na vrchol mafiánskeho rebríčka. Liberty City Stories nie je iba obyčajným portom GTA3, pribudol žiadaný multiplayer, jazdy na motorkách, úprava vizáže hlavného hrdinu a hrateľnosť sa prispôsobila potrebám handheldu (misie sú jednoduchšie a kratšie).

[karta]

Vianočné nákupy: handheld hry
Burnout ako má byť
 Burnout Legends

Najrýchlejší racing pod slnkom nabúral vo verzii Legends aj na PSP-čku. Kompilát toho najlepšieho, čo táto séria ponúkla prvými troma dielmi, je nabitý až po okraj búračkami a takedownami. Legends si prekvapivo zachováva rýchlosť, plynulosť a nestráca nič na svojej dravej agresii. Množstvo herných režimov, vrátane obľúbených Crash a Road Rage   a odomykateľných áut vás chytí a nepustí. Wi-Fi multiplayer je už len takou malou čerešničkou na torte.

[karta] [recenzia90%

Vianočné nákupy: handheld hry
Prsteň ovládol aj PSP
 LOTR Tactics

Neukojil váš hlad po stratégii výborný Metal Gear AC!D a chcete viac? Ak je vám blízky fantasy svet Stredozeme, v Lord of the Rings: Tactics budete ako doma. V ťahovom duchu prežijete tie najznámejšie bitky z filmovej trilógie a dokonca vám bude umožnené hrať aj za tých zlých! Jednotlivé misie sú poprestrihávané filmovými scénami, navodzujúcu tú správnu atmosféru. Súčasťou hry je aj multiplayer, v ktorom si môžete zmerať silu svojej armády s kamarátom.

[karta]

Vianočné nákupy: handheld hry
Ďalšia dobrá akcia od Planetmoon
 Infected

Veselí chlapíci z Planet Moon Studios sa upísali po niekoľkých zaujímavých tituloch (Armed & Dangerous, Giants: Citizen Kabuto) handheldu PSP a ich prvý počin je obrazne i doslovne nákazlivý. Svet Infected je nakazený nebezpečným vírusom, ktorý premenil všetkých obyvateľov na krvilačné zombie a vy ich budete kosiť po stovkách. Adrenalínom a krvou až po okraj naplnený Infected ponúka jedinečný multiplayer cez internet v niekoľkých šialených módoch. Pri online hraní (každý hráč sa identifikuje jedinečným vírusom) môžete dokonca sledovať, kam sa až váš vírus dostal a koho ste nakazili!

[karta]


Nintendo DS

Vianočné nákupy: handheld hry
Znova jeden Mario
 Mario Kart DS

Prvý racing, ktorý prevetráva online možnosti handheldu NDS nemôže byť nič menšie ako silne návykový Mario Kart DS. Mobilná verzia ponúka to najlepšie, čo sa v dlhoročnej sérii Mario Kart za ten čas objavilo, vrátane známych postavičiek a tratí. Pre hráčov sú pripravené nové arény, trate a samozrejme šialené predmety. Novinkou je séria misií, ktoré budete postupne plniť. Najväčšou prednosťou tohto titulu pre predovšetkým multiplayer cez lokálnu Wi-Fi sieť alebo internet. Tak naskočte do motokáry, turbo driftom predbehnite protivníkov a hoďte im pod kolesá banány!
 

 
 
 

Vianočné nákupy: handheld hry
Psíci ako skutoční
 Nintendogs

Pília vám deti, príbuzní, známi uši, že by chceli domáceho miláčika, o ktorého by sa patrične starali a že Vianoce sú to najlepšie obdobie? Chcete zamestnať vašu priateľku/manželku a nenápadne sa vypariť na pivo s kamarátmi? Nintendogs je liek na všetky vaše problémy. Na prvý pohľad nenápadná hra (pripomína Tamagotchi), v ktorej sa staráte a rozmaznávate malé šteniatko, sa mení na drogu a stávate sa jej otrokom. Pozor, aby na to pivo nešla za vás priateľka/manželka!

[karta] [recenzia85%

Vianočné nákupy: handheld hry
Logická hra ako má byť.
 Meteos

Poviete si: „Ďalšia sprostá kópia Tetrisu, to sme tu už mali!“ Ale vystreľovať padajúce kocky do vesmíru a tým získavať potrebné body? Cieľom hry je manažovať padajúce kocky tak, aby sa pri sebe objavilo čo najviac blokov rovnakej farby. Tieto sú potom premenené na trysky a doslova štartujú do vesmíru (aj s tými, ktoré ležia nad nimi), čím uvoľňujú hraciu plochu. Tento bezchybný herný mechanizmus preveruje rýchle reflexy a zápästie, pretože hra je doslova ušitá na rýchle ťahy stylusom. Meteos vás bezkonkurenčne pohltí na dlhé hodiny.

[karta]
 
 

 
 

Vianočné nákupy: handheld hry
Vylepšené Advance Wars
 Advance Wars Dual Strike

Po úspešnom ťažení na GameBoyoch vedie strategická séria Advance Wars nový, dvojitý útok na NDS. Dva displeje natiahli hraciu plochu, uvoľnilo sa miesto pre rýchlu kontrolu stavu vašeho (i nepriateľského) vojska a dotykový displej pomáha pri rýchlom zadávaní príkazov vašim pozemným, námorným a vzdušným jednotkám. Hra zostáva verná zrozumiteľnému interfaceu, systému ťahov, vysokej hrateľnosti, tone misií, navrch však pridáva multiplayer a intuitívny editor na vytváranie vlastných máp. Advance Wars Dual Strike je jednoducho stratégiou pre všetkých.

[karta] [recenzia94%

 


 

 


napísal saver & spacejunker 21.12.2005
Páči sa mi!
VIANOČNÉ NÁKUPY: HANDHELD HRY


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk