HERNÉ KRESLO SPEEDLINK REGGER GAMING CHAIR

HERNÉ KRESLO SPEEDLINK REGGER GAMING CHAIR

Moderné polohovateľné kreslo nielen pre hráčov

Ku komfortu hráča okrem výkonného hardvéru a kvalitného monitora či TV obrazovky patrí aj vhodné sedenie. Niektorí sa usalašia na gauči v obývačke, ale ideálne je mať vlastné kreslo, kde sa dá pri hraní pohodlne usadiť. Ak sa neuspokojíte s obyčajnou stoličkou a ste ochotní trochu investovať, vašim potrebám môže vyhovovať Speedlink Regger Gaming Chair.

Aj keď sa jedná o herné kreslo, čo jasne dáva najavo už samotný názov, má všestranné využitie a pokojne sa hodí napríklad aj do kancelárie. Predurčuje ho k tomu praktický a súčasne elegantný vzhľad, otáčanie o 360 stupňov a možnosť úprav jednotlivých doplnkov. Kreslo má nastaviteľnú výšku, ktorá sa zafixuje páčkou na jeho spodnej časti. Ani v najnižšej polohe však priveľmi neklesne, čo môže byť trochu problém pre osoby s nižším vzrastom, ktoré pri sedení nedočiahnu nohami na zem. Samotný výrobca odporúča kreslo ľuďom s výškou nad 170 cm, čo skutočne zodpovedá jeho parametrom.


Okrem výšky samotného kresla môžete nastaviť aj výšku lakťových opierok, ktoré sa navyše dajú vytáčať do strán, takže si tam ruky položíte v ľubovoľnom uhle. Možno však mohli byť trochu dlhšie a poskytnúť o niečo väčšiu plochu na lakte. Chrbtová čalúnená opierka môže mať záklon od 90 do 165 stupňov a praktický je uzamykateľný mechanizmus nakláňania. Za zmienku stoja dva odnímateľné vankúše. Pripevňujú sa pružnými popruhmi so zapínaním z umelej hmoty cez otvory na operadle a jeho okraje. Jeden vankúš slúži na oporu krku, druhý pomáha pri správnom držaní tela a zabraňuje deformovaniu bedrovej chrbtice. Môžete si ho posúvať hore a dolu, aby ste dosiahli najlepší efekt, a pritom vás netlačil.

Sedačka je dosť masívna, ale po podlahe sa bez problémov posúva na kolieskach umiestnených na kovovom podstavci. Aj ďalšie nosné časti kresla sú z pevných kovových častí s doplnkami z umelej hmoty. Sedacia časť a opierka je potiahnutá koženkou a semišom. Pri rozbaľovaní a zostavovaní kresla z jednotlivých častí je vzhľadom na jeho značnú váhu vhodná spolupráca dvoch osôb, ale v prípade potreby to zvládne aj jednotlivec s pomocou jednoduchého manuálu.

Montáž ako taká nie je náročná, stačí pomocou priloženého imbusového kľúča upevniť niekoľko skrutiek. Môžete mať trochu problém napasovať otvory, ale hotové kreslo je pevné a stabilné. Sympatické je, že výrobca pribalil po dve náhradné skrutky z každého druhu, ak by ste nejakú stratili alebo zlomili, čo je však nepravdepodobné. Švy sú pevné, i keď občas trochu nerovné, ale tieto časti spolu so zipsami schovajú ochranné kryty alebo je to na nenápadných miestach. Celková konštrukcia pôsobí moderne a elegantne.

Kreslo  je k dispozícii v rôznych farebných variantoch. Kdekoľvek vyzerá dobre čierna verzia s červenými doplnkami. Do  detskej izby alebo herného raja výstrednejších hráčov sa hodí žltočierna alebo modrobiela kombinácia. Kreslo znesie aj hrubšie zaobchádzanie, takže sa nemusíte báť zlomených častí alebo deformácií. Na druhej strane ak máte pod sebou koberec, ktorý zakrýva len časť podlahy, môže sa pri posúvaní kresla zachytávať a vtedy pomôže nadvihnutie stoličky, čo však pri jej váhe bezmála 24 kilogramov vyžaduje trochu námahy. V konečnom dôsledku je to však praktické, dobre optimalizovaná kreslo na univerzálne použitie.

A tu sú konkrétne údaje o kresle, ktoré vám priblížia jeho konštrukciu a parametre:

  • Optimalizovaná ProGaming stolička k písaciemu stolu.
  • Pohodlne čalúnené operadlo, sedák a lakťová opierka pre hodiny hrania.
  • Otočná o 360°
  • Integrovaná opierka hlavy.
  • Plynule nastaviteľné sedadlo.
  • Chrbtová opierka s nastaviteľným uhlom náklonu (90 - 165°).
  • Plynulý, uzamykateľný mechanizmus nakláňania s nastaviteľným odporom.
  • Odnímateľné vankúše pre oporu krčnej a bedrovej chrbtice.
  • Doporučená telesná výška 170 - 190 cm.
  • Maximálne zaťaženie 150 kg.
  • Výška sedadla cca 43-51cm.
  • Šírka sedadla cca 50 cm.
  • Hĺbka sedadla cca 50 cm.
  • Výška lakťovej opierky cca 81 cm.
  • Semišový povrchový materiál.

Musím sa priznať, že pri hraní niekedy sedím v nevhodných polohách, ale keď som začal používať Regger, zlepšilo sa držanie môjho tela a znížila záťaž chrbtice. Je teda zrejmé, že kreslo má na hráča, respektíve akúkoľvek osobu, ktorá ho využíva, pozitívny vplyv. A to je jeden z dôvodov, prečo by ste mali nad takouto stoličkou uvažovať. Plusom je aj kvalitný materiál s vysokou odolnosťou a elegantný, moderný vzhľad. Vedel by som si predstaviť ešte nejaký priestor na typické hráčske doplnky, ako je napríklad pevná podložka pod myš, ktorá by sa mohla pripevniť priamo k lakťovej opierke, ale to už sú možno trochu výstredné požiadavky. Každopádne s herným kreslom Speedlink Regger bude väčšina hráčov, ale aj bežných užívateľov spokojných.

Cena Speedlink Regger Gaming Chair  sa pohybuje okolo 230 €, ale ak si ho objednáte v Progamingshope do konca speptembra a do poznámky vložíte heslo „Sector", bude vaše za 199,99 €.


napísal uni 25.8.2017
Páči sa mi!
HERNÉ KRESLO SPEEDLINK REGGER GAMING CHAIR


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk