Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov

Spoločnosť Creative Technology predstavila hráčske herné slúchadlá s mikrofónom Creative SB Inferno pre PC, Mac, mobilné hry a PS4.

pridal PR 12.8.2014 o 13:23 pod hardware
Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov

HARDWARE > NOVINKY >

Spoločnosť Creative Technology predstavila hráčske herné slúchadlá s mikrofónom Creative SB Inferno pre PC, Mac, mobilné hry a PS4.

Slúchadlá disponujú 40mm širokospektrálnymi neodymovými meničmi, ktoré poskytujú silný zvuk, zatiaľ čo plyšové náušníky s ľahkým hlavovým mostom zaručujú vynikajúce pohodlie. Okrem toho majú slúchadlá odnímateľný mikrofón a ľahko prístupné ovládanie hlasitosti na kábli, čím sú slúchadlá ideálne ako pre hranie hier, tak aj pre hudobnú zábavu a hlasovú komunikáciu.

“Slúchadlá s mikrofónom SB Inferno boli konštruované projekčným tímom Sound Blaster s víziou vytvoriť cenovo dostupné herné slúchadlá s mikrofónom, ktoré by plne využívali zvukový hardware prítomný v systéme. S desaťročiami skúseností a naším know-how v oblasti audio inžinierstva sa vybral náš konštrukčný tím spolupracovať priamo s poprednými hráčmi z profesionálnych eSports tímov z celého sveta, ako sú Tím compLexity a Tím Dignitas, aby definovali základné prvky herných slúchadiel dôležitých pre éru tímových hier. SB Inferno, pohodlné vyladené herné slúchadlá s citlivosťou 115 dB/mW – veľmi výkonné vo svojej triede – navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúcu hlasovú komunikáciu z akéhokoľvek zvukového zariadenia, za skvelú cenu.” povedal Long Chye Low, Generálny Riaditeľ pre Audio v spoločnosti Creative.

Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov

Slúchadlá s mikrofónom SB Inferno sú zostavené radom veľkých 40mm široko spektrálnych zvukových meničov s prekvapivo vysokou citlivosťou 115 dB/mW. Tieto výkonné meniče sú profesionálne vyladené na hranie hier a sú schopné reprodukovať užívateľovi každý zvuk tak, aby poskytli uspokojivé masívne filmové výbuchy, po ktorých väčšina hráčov túži, rovnako ako aj po menších detailnejších zvukoch, ktorým súperi načúvajú – ako sú prekladanie zbraní alebo kroky v boji.

Slúchadlá s mikrofónom SB Inferno sú taktiež ideálne pre použitie s audio systémami vyššej triedy, kde si hráči môžu vyladiť svoje zvuky presne tak, ako chcú. Väčšina herných slúchadiel vstupnej hernej úrovne sa okamžite odchýli smerom k nižšiemu rozsahu zvuku, čím obetujú ponorenie sa do hry a strácajú konkurenčnú výhodu, keď sa stratia detaily v nejasnom a prehlučnenom zvuku. Prevzatím oveľa viac lineárnej krivky odozvy pri akustickom návrhu sa zabezpečilo, že slúchadlá sú schopné podať jemné výšky a ohromujúce nízke úrovne hlasitosti bez straty kvality zvuku. Taktiež to umožňuje hráčovi vyladiť herné slúchadlá presne podľa svojich akustických požiadaviek, nech sa nachádza v akejkoľvek časti zvukového spektra miestnosti.

Čistá a jasná komunikácia je v tímovej hre kľúčová. Pri navrhovaní herných slúchadiel s mikrofónom SB Inferno bol tento základný aspekt stále na mysli. Sú zostrojené s odnímateľným mikrofónom s ovládaním hlasitosti na kábli, ktoré je ľahko prispôsobiteľné. Slúchadlá SB Inferno poskytujú zvukovému zariadeniu jasný hlasový signál, čo umožňuje hráčom zažiť optimálnu hlasovú komunikáciu s viacerými členmi tímu s minimálnym šumom a zmätkom.

Kvalita zvuku herných slúchadiel SB Inferno môže byť ešte silnejšia v spojení s vybranými internými zvukovými kartami Sound Blaster s technológiou CrystalVoice™ určenou špeciálne na odstránenie nežiaducích šumov v pozadí, rovnako tak aj na zvýšenie kvality hlasu.

Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov

Hmotnosť a pohodlie sú v mysliach hráčov vždy na prvom mieste, pokiaľ ide o výber herných slúchadiel. V herných slúchadlách SB Inferno sú použité ľahké, ale odolné materiály s látkovými polstrovanými náušníkmi a hlavovým mostom si môžete užívať dlhé hranie bez únavy.

Herné slúchadlá SB Inferno sú navrhnuté s analógovým pripojením, ktoré umožňuje poskytovať jasný a silný zvuk pre PC, Mac, chytré zariadenia, rovnako aj pre PS4. Boli navrhnuté tak, aby poskytovali optimálny zvukový výkon, herné slúchadlá SB Inferno sú ideálne nielen na hranie hier, ale taktiež pre všetky druhy zábavy. Stačí odpojiť mikrofón a slúchadlá sú ideálne pre počúvanie hudby a sledovanie videí a filmov z PC, Mac alebo chytrých zariadení.

Aby bola zaistená čo najširšia kompatibilita sú slúchadlá SB Inferno vybavené 4-pólovým analógovým konektorom, ktorý môže byť natívne pripojený k mobilným zariadeniam ako headset, rovnako ako aj s priloženým rozdeľovacím káblom pre pripojenie k bežným PC, Mac, USB, PCIe zvukovým kartám alebo hostiteľským základným doskám.

Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov

Herné slúchadlá s mikrofónom SB Inferno obsahujú pribalený rozdeľovací kábel. Pripojte Slúchadlá SB Inferno môžete pomocou pribaleného rozdeľovacieho káblu  prepojiť s vybranými produktmi Creative, ako sú Sound Blaster E1, Sound Blaster Play! 2 alebo Sound Blaster Zx.

Technické špecifikácie herných slúchadiel s mikrofónom Creative SB Inferno

Slúchadlá
• Meniče: 40mm neodymové magnety
• Frekvenčný rozsah: 20Hz ~ 20kHz
• Impedancia: 32 ohmov
• Citlivosť: 115dB/mW

Mikrofón
• Typ: Kondenzátorový s potlačením okolitého hluku
• Frekvenčný rozsah: 100Hz~15kHz
• Impedancia: <2.2kohmov
• Citlivosť: -40dBV/Pa

Herné slúchadlá s mikrofónom Creative SB Inferno sú už dostupné za odporúčanú cenu 49.99 EUR.





Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov  Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov  Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov
Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov  Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov  Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov
Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov  Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov  Creative SB Inferno s najlepším zvukom pre hráčov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19554)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk