Skylanders Swap Force s 256 figúrkami

Rozoberateľné figúrky sú hlavnými hviezdami prvého traileru.

pridal spacejunker 7.2.2013 o 11:27 pod hry
Skylanders Swap Force s 256 figúrkami

HRY > NOVINKY >

Tretia hra zo série Skylanders umožní figúrky rozoberať a navzájom kombinovať hornú a dolnú časť. Skylanders Swap Force je dielom Vicarious Visions, ide už o druhé štúdio starajúce sa o sériu, ktorá zarobila viac ako pol miliardy dolárov. 

Activision na ToyFair v New Yorku priblížil Swap Force a predstavil niekoľko noviniek, ktoré manipuláciu s figúrkami a interakciu so svetom prehĺbia. Na prvom mieste sú, samozrejme, postavičky, do série pribudne 40 nových, z toho 16 rozoberateľných. Horná časť definuje, akými útokmi budú disponovať a dolná zase ich mobilitu. Activision hovorí o 256 kombináciách.

Ak sa pozriete na stojanček figúrok Swap Force, okrem príslušnosti elementu vyjadreného farbou je ňom aj malý emblém, ktorý reprezentuje schopnosť loziť po stenách, lietať, teleportovať sa, nabrať obrovskú rýchlosť a pod. A pre každú z nich autori vytvorili špeciálne pasáže Swap Zones, kam sa dostanete iba s vybranou figúrkou. Iba s Blast Zone preletíte v jednom z levelov sériou checkpointov a na konci zničíte vzducholoď.

Swap Zones tak do hry vnesú nové herné mechaniky, ktoré sa nebudú obmedzovať iba na elimináciu nepriateľov. Dôležitosť rozoberania a kombinovania postavičiek bola demonštrovaná na súboji s mini bossom, ktorý pľul súvislý pás ohňa. Wash Buckler sa nemôže až tak rýchlo pohybovať a súčasne sekať mečom, ale ak vymeníte jeho nohy z chápadiel za raketové topánky, môžete pohodlne okolo bossa krúžiť bez toho, aby sa vás čo i len dotkol. 

So Skylanders Swap Force debutuje okrem 16 Swap Force figúrok aj 16 úplne nových, ďalšiu skupinu 16-tich budú tvoriť inovované verzie obľúbených hrdinov a objaví sa aj osem LightCore (svietiacich) figúrok. 

Všetky doteraz vydané figúrky, vrátane obrov, budú plne kompatibilné so Skylanders Swap Force a každá z nich sa naučí skákať! Do hry si prenesiete skúsenosti, nazbierané zlato aj nájdené čiapky vylepšujúce schopnosti. 

Skylanders Swap Force beží na novom engine, ktorý môžete vidieť v krátkom teaser videu. Zmenilo sa kompletne nasvietenie, levely sa opäť nafúkli čo do rozmerov a autori plánujú príbeh rozprávať oveľa filmovejšie ako u predchádzajúcich dielov, kde nahrádzali cut-scény rozhovory.  

Activision plánuje sériu Skylanders inovovať každým rokom, už teraz na nej pracujú dve štúdiá (Vicarious Visions a Toys For Bob) a okrem figúrok, z ktorých sa predalo viac ako 100 miliónov, sa na trh dostáva aj množstvo licencovaných produktov, kam patria aj bicykle.

Skylanders Swap Force vychádza v priebehu tejto jesene.





Skylanders Swap Force s 256 figúrkami
Páči sa mi!






Skylanders Swap Force s 256 figúrkami
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
Wii
WiiU
3DS

Vývoj: Activision / Vicarious Visions
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 18. október 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19644)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk