Nintendo Network ohlásené

Nintendo sa po rokoch konečne vzmáha a pripravuje konkurenciu PSN a Xbox Live aj pre svoje konzoly a handheldy.

pridal saver 27.1.2012 o 7:37 pod hry
Nintendo Network ohlásené

HRY > NOVINKY >

Nintendo sa po rokoch konečne vzmáha a pripravuje konkurenciu PSN a Xbox Live aj pre svoje zariadenia. Volať sa bude Nintendo Network a podporovať ju budú 3DS a Wii U. 

Nintendo bude teraz tlačiť na podporu v tituloch. Prvým bol Mario Kart 7, na ktorom si budú postupne skúšať ďalšie funkcie ako komunitné možnosti umožňujúce hráčom vytvoriť skupiny uzamknuté prístupovým kódom. Pribudne komunkácia medzi užívateľmi, textom a hlasom. Samozrejme aj digitálne predaje obsahu a prídavkov do hier. Do budúcnosti ale uvažujú o možnosti digitálnej distribúciu retail titulov.

Koncept Networku je zatiaľ pripravený pre 3DS, ale vraj nebudú mať problém pripraviť podobnú infraštruktúru aj pre WiiU, tu však pribudnú aj možnosti personalizovaného konta hráča. Zaujímavosťou bude pridanie NFC čítačky do WiiU tabletu, ktorým budú môcť takto hráči napríklad autorizovať platby, ale aj pridávať bonusy do hier v štýle Skylanders figúriek.

Všetko toto firma ohlásila vo svojej finančnej správe, ktorá prepokladá prvú celoročnú stratu od roku 1981 a snaží sa to vyvážiť pozitívnymi správami. A jednu skutočne pozitívnu správu pre trhy majú a to, že 3DS prekonalo všetky rekordy predajov handheldov a konzol v prvom roku, prekonalo DS, Wii a aj doterajšieho rekordéra GameBoy Advance. Handheld sa skutočne rozbehol a zaujímavé tituly ešte len prichádzajú.

Z nových titulov teraz do marca pripravujú: Kid Icarus: Uprising, Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, Tekken 3D Prime Edition, Theatrhythm: Final Fantasy, Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games, Metal Gear Solid 3D: Snake Eater, Love Plus, Hatsune Miku a Harvest Moon.

Na ďalší finančný rok, teda od apríla majú naplánované napríklad: Heroes of Ruin, Bravely Default: Flying Fairy, Fire Emblem, Luigi’s Mansion 2, Paper Mario, Mario Tennis, Girls Mode, Friend Collection, Guild01, Rune Factory 4, a Dragon Quest Monsters.

Primárne sa teraz Nintendo orientuje na 3DS, Wii už pomaly vypadáva z hry, ale WiiU bude plne predstavené na E3 a vyjde do vianoc tohto roku. Detaily k E3 predstaveniu ešte nezverejnili, ale určite sa dočkáme prezentácie niekoľkých veľkých titulov.





Nintendo Network ohlásené  Nintendo Network ohlásené  Nintendo Network ohlásené
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20029)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk