Nový update rozširuje funkcie 3DS

Po nainštalovaní nového updatu môžete točiť 3D videá, hrať novú StreetPass hru či zbierať achievementy.

pridal spacejunker 9.12.2011 o 11:15 pod software
Nový update rozširuje funkcie 3DS

SOFTWARE > NOVINKY >

Nielen Xbox má nový fimware s prekopaným užívateľským rozhraním, ale aj Nintendo updatom rozširuje funkčnú sadu handheldu 3DS.

Najhlavnejšou prednosťou, ktorá sa najviac skloňuje v správach, je schopnosť nahrávať 10-minútové 3D klipy priamo na SD kartu. Kamery po novom dokážu vytvárať snímky v intervaloch (0.5, 1, 3, 15 a 30 sekúnd), takisto si môžete vytvoriť Stop Motion animáciu a výsledky pospájať do videoklipu.

Update umožňuje aj prenos dát vrátane obsahu zakúpeného na eShope, uložených pozícií a fotografií z jedného 3DS do druhého. Treba si však dať pozor na regióny a skutočnosť, že po prenose už nemožno veci dať do pôvodného stavu.

Ak nakupujete v eShope, poteší vás, že si peňaženku môžete nabiť požadovanou sumou. Čoskoro do ponuky pribudnú aj hrateľné ukážky a možnosť nakupovať cez 16-miestne kódy (vouchery). Zakúpený obsah sa už sťahuje, aj keď je 3DS v sleepe.

Pre hráčov a hlavne tých, ktorí sa bez 3DS nepohnú z domu, sú najzaujímavejšie prídavky do Mii Street Plaza, kam pribudol nielen nový obsah, ale aj rozšírili funkcie. Mii Plaza eviduje achievementy, tu nazvané Accomplishments, je ich celkom 78 a získavate ich za aktivity spojené so Street Pass, teda výmenou obsahu a Mii postavičiek, ktorým môžete priradiť aj národnosť. Na mape sveta potom vidíte, z ktorých štátov ste mali návštevu.

Do StreetPass Quest pribudlo nové dobrodružstvo, kde môžete získať 56 nových čiapok, klobúkov a iných pokrývok hlavy. Zachraňovať budete tentoraz tri kráľovské osoby s jemne upravenými pravidlami. Za mince už nekupujete iba hrdinov, ale môžete si najať postavy, ktoré ste stretli napríklad pred pár mesiacmi, alebo ich investovať do fľaštičiek s rôznym efektom – zvýšenie levelu pre všetkých, odolnosť voči mágii a pod.

Výmenou dát cez StreetPass získavate aj časti pre skompletovanie obrazov z hier. Nové narástli čo do rozmeru, skladajú sa až z 24 dielikov a zachytávajú 3D scény z hier: Donkey Kong Country Returns, Super Mario 3D Land, Ocarina of Time 3D, StarFox, Mario Kart 7, Pilotwings Resort a Rhythm Heaven Fever.





Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, xbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk