Zhrnutie E3 press konferencií

Najväčšie press konferencie sú za nami a poďme si ich zhrnúť.

pridal saver 16.6.2010 o 20:17 pod hry
Zhrnutie E3 press konferencií

HRY > NOVINKY >

Najväčšie press konferencie sú za nami a poďme si ich zhrnúť. V zásade to boli pekné konferencie, žiadna masívnejšia nuda ale len minimum zásadných alebo prekvapivých ohlásení. Viac to celé bolo o približovaní toho čo sme už vedeli, napríklad ukážka designu nového Xbox360, alebo design 3DS.

Microsoft - dynamická konferencia bez dlhých rečí zameraná hlavne na hry priblížila Halo Reach gameplay z kampane, Gears of War 3 kooperáciu pre štyroch hráčov a prvý gameplay pre COD: Black Ops ukázal helikoptéry a tunely. Predviedly premiérový gameplay na sekačkový MGS Rising a ohlásili prepojenie ESPN a Xbox Live, kde fanúšikovia športu nájdu všetko priamo na svojej konzole. Následne sa firma venovala hlavne Kinectu (project Natal), ich motion ovládaču bez ovládača. Primarne casual tituly ponúknu hlavne jednoduchú zábavu, ale v prekvapivo kvalitnej grafike. Pár core titulov pre Kinect nechýbalo a to nová Forza od Turn 10 a motion ovládaný Star Wars. Konferenciu podľa očakávaní ukončili odhalením nového Xbox360 designu a pridali aj dátum predaja a to tento týždeň v US, pre nás v EU v polovici júla.

Čo chýbalo? Mohli priblížiť respektíve ohlásiť viac prichádzajúcich core a hardcore titulov, mimo dvoch vecí na Kinect pre túto skupinu prezentovali len aktuálne prichádzajúce tituly. Možno aspoň Mass Effect 3, alebo PGR4 mohlo mať premiéru.

> záznam z konferencie nájdete na gamespote, náš súpis je tu.

Zhrnutie E3 press konferencií
Zhrnutie E3 press konferencií
Zhrnutie E3 press konferencií

Nintendo - ako zvyčajne ponúklo veľa uspávacích rečí, ale tentoraz však pridalo aj prekvapivo veľa hier a hlavne zaujímavých hier. Konferenciu otvorila Zelda, ktorá však dlhou a zabugovanou prezentáciou sklamala, oproti tomu prekvapil Epic Mickey, ktorý ponúka skutočne zaujímavý gameplay. Pre hardcore hráčov ohlásili pokračovanie Golden Eye pre Wii a v rýchlosti ukázali nového Metroida. V ďalšej časti sa už sústredili čisto na priblíženie už ohláseného 3DS handheldu, pre ktorý ukázali jeden titul Kid Icarus Uprising a ostatné bomby len načrtli. Metal Gear Solid Snake Eater bol jedným z najvýraznejších titulov.

Čo chýbalo? Chcelo by to už nové Wii HD alebo (Wii 3D HD), na tých hrách je už výrazne vidieť lowend grafiku a obmedzenia celého systému ako aj možnosti aj motion ovládania v porovnaní s konkurenciou. Možno si je Nintendo v sile Wii až príliš sebavedomé... ale konkurencia prichádza už na jeseň.

> záznam z press konferencie nájdete na gamespote, náš súpis je tu.

Zhrnutie E3 press konferencií
Zhrnutie E3 press konferencií
Zhrnutie E3 press konferencií

Sony - spravilo zvláštny výber zo svojej ponuky hier, k tomu možno boli niektoré menej zaujímavé prezentácie až príliš dlhé a možno sa viac orientovali na vtipy, ako na hry ale napriek tomu ponúkli pôsobivú Killzone 3 prezentáciu (pre účastníkov konferencie v 3D), ohlásili podporu série 3D titulov, aby následne prešli na Move, kde preskočili už ohlásené čisto casual tituly a odprezentovali malého kúzelníka v štýle Harry Pottera, k tomu dostala prvú ukážku Heroes on the Move arkádovka. PSP prebehli prekvapivo veľmi zbežne. Väčšiu prezentáciu dostalo LittleBigPlanet 2 naviazané na ohlásenie PSN Plus, platenú online službu pridávajúce bonusy pre platičov. Konferenciu ukončil očakávaný Gran Turismo 5 dátum a bodku dal Twisted Metal titul.

Čo chýbalo? PSP2 ohlásenie, ktoré by už skutočne bolo treba, lebo 3DS bude veľmi nemilosrdný súper. K tomu bola zvláštna absencia gameplayu Motostormu 3, rovnako GT5 sa ukázalo len vo videu, tu mohli pár mesiacov pred vydaním už pridať ohlásenia nových funkcii alebo 3D gameplay pre celé publikum, rovnako žiadna zmienka o Resistance 3.

> záznam z press konferencie nájdete na gamespote, náš súpis je tu.

Zhrnutie E3 press konferencií
Zhrnutie E3 press konferencií
Zhrnutie E3 press konferencií

Z menších konferencií:

EA - ponúklo hlavne NFS Hot Pursuit ako hlavné killer ohlásenie, nasledované prezentáciou Crysisu 2 v 3D, z malých ohlásení spomenuli Bad Company 2 Vietnam expanziu, prvý gameplay dostal Bulletstorm

> videozáznam, súpis

Ubisoft - odhalil nového Drivera. konečne odprezentovali Ghost Recon, potešil nový Rayman a hlavne prichádzajúca Trackmania 2.

> videozáznam, súpis

Activision
- ponúkol akurát svoj event za 6 miliónov dolárov s Lady GaGa a celebritami.
Konami - mal svoju klasickú klubov





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20937)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk