HyperX na CES ukázal novú podsvietenú RAM, novú myš

HyperX to na CES rozbalil a predstavil svoje klasické produkty ako myš, klávesnicu, headset, ktoré doplnil podsvietenými pamäťami.

pridal saver 10.1.2018 o 13:10 pod hardware
HyperX na CES ukázal novú podsvietenú RAM, novú myš

HARDWARE > NOVINKY >

HyperX to na CES rozbalil a predstavil svoje klasické produkty ako myš, klávesnicu, headset, ktoré doplnil podsvietenými pamäťami. Presnejšie ukázal wireless headset HyperX Cloud Flight, klávesnicu Alloy Elite RGB, ako aj HyperX Predator DDR4 SDRAM RGB a The HyperX Pulsefire Surge RGB.

Nové pamäte HyperX Predator DDR4 SDRAM RGB sa ako prvé na trhu môžu pochváliť synchronizovaným RGB podsvietením s infračervenou (IR) technológiou pre každý pamäťový modul. IR prepojenie umožňuje synchronizovať LED podsvietenie pre viac modulov a vytvárať zaujímavé kombinácie farieb. Celé to bude riadené priamo zo základovej dosky.  Pamäte k tomu môžu mať aj viac profilov, pokiaľ sú pripojené do kompatibilnej dosky spolupracujúcej so softvérmi ako Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion a MSI Mystic Light Sync. 

Pamäte vyjdu v druhom štvrťroku. V US bude cena od 100 dolárov.

The HyperX Pulsefire Surge RGB je vylepšená Pulsefire myš, ktorá teraz ponúkne 360 stupňové RGB podsvietenie, do 16000 DPI, celé to bude napojené na senzor Pixart 3389.  Podporovaný bude aj NGenuity softvér od HyperX.  Celá v US bude 70 dolárov a vydanie je naplánované na druhý štvrťrok.  

HyperX na CES ukázal novú podsvietenú RAM, novú myš

HyperX Cloud Flight je prvý wireless headset od Hyper X, ktorý ponúka 30 hodinovú batériu, čo je najdlhšia výdrž batérie na trhu. Samotné drivery majú priemer 50mm a celé je to certifikované ako na TeamSpeak tak aj Discord.  Headset je kompatibilný s PC a PS4.  Headset vyjde tento mesiac za cenu 151 eur.

 

HyperX Alloy Elite RGB je mechanická klávesnica s plným RGB podsvietením, ktorá teraz funguje s novým HyperX softvérom NGenuity umožňujúcim nastaviť podsvietenia priamo z PC. Môžete si vytvoriť tri profily a uložiť ich do pamäte klávesnice. Klávesnica oceľový rám, multimediálne tlačidlá a jeden priechodný USB 2.0 port. Samotné switche sú Cherry MX, ktoré budú môcť byť červené, herné alebo modré. Klávesnicu dopĺňa odnímateľná opierka zápästia. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19557)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk