Janina Gavankar ponúka pohľad do zákulisia svojej postavy v Star Wars: Battlefront II

Herečka sama patrí medzi vášnivých hráčov a fanúšikov Star Wars. Hovorí o tom, ako sa dostala do svojej úlohy a aká bola jej práca.

pridal Gam_er 23.11.2017 o 19:19 pod hry
Janina Gavankar ponúka pohľad do zákulisia svojej postavy v Star Wars: Battlefront II

HRY > NOVINKY >

Star Wars: Battlefront II prinieslo do série mnohé zmeny, niektoré lepšie, iné horšie. K tomu najlepšiemu však bez pochýb patrí kampaň pre jedného hráča, ktorá v jednotke mnohým veľmi chýbala. V nej sa zhostíme úlohy veliteľky Iden Versio, ktorá vedie elitnú jednotku Inferno Squad. Jej úlohou je vyhladiť Rebelov a ukončiť ich plány proti Impériu. Rolu Iden na seba prevzala sympatická herečka Janina Gavankar, ktorá prezradila viac zo zákulisia vývoja a svojej antihrdinke. 

Janina sa k svojej úlohe na začiatku dostala cez konkurz, ktorý prebiehal bez kamier. Uchádzači mali posielať svoje nahrávky. Sama bola kedysi hardcore hráčom, takže pri pohľade na konkurzovú ponuku neváhala ani chvíľu a do svojej nahrávky pretavila všetko svoje nadšenie, ktoré vychádzalo z toho, že hrala predošlé Star Wars hry. Filmy však sledovala trochu neskôr, na konci strednej školy, no hneď si ich obľúbila a zamilovala sa do dvorných tónov soundtracku Johna Williamsa. 

Hrala dokonca aj predchádzajúcu Battlefront hru, aj keď sama tvrdí, že neobľubuje multiplayerovky, no cítila tu veľký potenciál, ktorý podľa nej v tejto hre nebol úplne zrealizovaný. Preto chcela, aby sa všetko napravilo v dvojke. Ak by ste sa radi dozvedeli viac o jej postave, Janina odporúča fanúšikom prečítanie knihy, ktorá Iden predstavuje a venuje sa aj jej jednotke Inferno Squad. 

Čo sa týka prípravy hry, herečka spomína na dlhé hodiny motion capturingu. Celý tento proces trval asi 6 mesiacov, pričom bol naskenovaný každý jej pohyb a bod na tvári či na tele. Neskôr nasledovalo množstvo práce s dabingom priamo v hre. Sama sa dokonca zapojila do tvorby svojej postavy a ovplyvnila niekoľko vecí. Tvrdí, že často menili scenár, improvizovala a stretávala sa s členmi Lucasfilm, aby sa uistila, že všetko, čo urobí alebo povie, skvele zapasuje do galaxie. Jej najobľúbenejšou postavou je Anakin no sama dúfa, že sa Iden Versio rozšíri aj mimo hry. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk